Merhaba herkese.. Annemle cok yakinizdir. Ben ona hayatimdaki herseyi anlatirim.. Ama 3 senedir erkek arkadasimdan ona bahsedemiyorum. Bundan oncekileri de soylerdim, hep anlatirdim. Hatta erkek arkadasim oldugunu ogrendiginde kendisini iyi hissediyordu. Cunku ben ailemden ayri baska bir sehirde yasiyorum neredeyse 10 yildir. (ogrencilik sonra is hayati vs. nedeniyle. )En azindan basina bir sey geldiginde kosturacak biri var aklim sende o kadar cok kalmiyor derdi. simdikini anlatamama sebeplerime gelince.. en onemlisi uzaktan akrabayiz ama 4 sene once tanistik. aramizda 14 yas fark var.. ben 27 o 41 yasinda.. annem daha once aramizda birseyler oldugunu hissetti bana sordu. ben de yok dedim. o da buna onay vermeyecegini soyledi. ama ben artik bunu ondan saklamak istemiyorum.. ne yapacagimi da bilmiyorum.. bu zamana kadar ben de bunlari dusundum.. annemin onay vermemesini de o yuzden anliyorum. ben de onay vermiyordum ben de istemiyordum. ama asik olduk. Ondan baskasina bakamiyorum, dusunemiyorum. bir de hersey yolunda... anlasiyoruz mutluyuz.. napiyim biraz daha bekliyeyim mi? yoksa simdi yanindayken anlatayim mi?
Son düzenleme: