Annem sevgilim olmasını istemiyor

ben varım.

ben ailemin buna hazır olmadığını düşündüğüm için söylemeyi düşünmüyordum, ama bir şekilde öğrendiler.
benim ablam vardı ve okulumun bitmesine baya vardı.
annem bildiğin ağladı sızladı, demediğini bırakmadı.
gayet cool bir şekilde siniririn geçmesini bekledim.
sonra da bu çocuğu istememesinde mantıklı bir gerekçesinin olup olmadığını sordum, huyunu mu beğenmemiş, suyunu mu beğenmemiş.
ama yok, hep klasik şeyler, yok ben okulu bırakırmışım, derslerimi aksatırmışım falan.
iyi dedim, sene sonuna kadar bir bakalım, eğer ki derslerimde düşme olursa yeniden değerlendirelim bu konuyu.
ben de öyle havai biri de değilimdir yani, neden böyle bir korkuya kapıldı hiç bir fikrim yok.
gerçi benim annem üniversiteye kimsenin verdiği gazozu içme öğüdü ile yollayan bir insan, çok fazla tv izliyor, ondan hep bunlar :)
o ilk sinir harbini sakince karşılayıp zamanla benim bu ilişkiden olumsuz değil aksine olumlu etkilendiğimi gördükçe kabullendi. uzun süre evlilik öncesi sevgililiğimiz oldu, sonrasında da evlendik.
Sizin adınıza çok sevindim, benim için de güzel bir örnek oldunuz, teşekkür ederim ☺️

aslinda annen sevgiline ve sana iyilik yapmis:) anneler böyle yapınca o sevgili daha bir tatlı daha bir cici gelir insanın gözüne:))))) gerçi ben hep rahat yaşadım bugune kadar ama cok da takilmamak lazim. anne bilince cok da farkeden bir şey olmuyor bence. yine o yaslarin heyecanı ile gizli takilirdik:))

aynı benim annem. annem hep ablan abin evlenmeden evlenemezsin unut derdi
hep konustum birileriyle ama hep beklettim
en sonunda hepsi evlendi ablamdan bir yıl sonra evlendim
su an 10 yıllık evliyim:)) bekledim ne yapayım cok diktatör annem vardı.kızmıyorm ona su an ama düşününce cokk sıktı bizi cokkk.
Hemen evlenmek gibi bir niyetim yok zaten, önce okulumun bitmesi gerek, ayrıca daha çok yeni ilişkim ama devam etmesini, ilerlemesini istiyorum. Ne bileyim bunu annelere anlatmak güç biraz galiba :KK43:

aslinda annen sevgiline ve sana iyilik yapmis:) anneler böyle yapınca o sevgili daha bir tatlı daha bir cici gelir insanın gözüne:))))) gerçi ben hep rahat yaşadım bugune kadar ama cok da takilmamak lazim. anne bilince cok da farkeden bir şey olmuyor bence. yine o yaslarin heyecanı ile gizli takilirdik:))
Doğru diyorsunuz şimdi benim gözümde daha da değerli :)

Hahahaha aklıma bir akrabamız geldi, kızları evlenince kendini yerden yere atıyor gerçekten yapıyor bunu küsüyor falan filan.

İkna olur zamanla umarım çok mutlu olursun :) Ablanlar için sorun olmadığını görünce geçer gider öyle görmüş o da hep ne yapsın.

Of bu dönemde neden böyle insanlar var anlayamıyorum. :110::110: Ben gençken bırak annemi babam bile sevgilim olmasına laf etmezdi. Gençsin, olabilir derdi. Dinleme anneni, annen yüzünden mutlu mesut geçindiğin ilişkin bozulursa üzülürsün... Ne o ablanlar evlenmeden senin ilişkinin olmamasını istemesinin sebebi nedir yani? :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Benim de üniversite döneminde sevgililik falan haşa hiç konuşulamazdı bile. Muhafazakar aile genelde böyle. Şuan 31 yaşındayım ve halen bekarım. Annelerin cahilliği kızlara eziyet oluyor. Sadece bu.

Merhaba kızlar, yardıma ihtiyacım olan bir konu var.
21 yaşındayım, 24 yaşında bir sevgilim var, 4 aydır beraberiz. Sevgilim mühendis, çalışıyor, ben de aynı bölümü okuyorum. Şu an bir evlilik muhabbetimiz yok, ileride olabilir belki. Ama annem okulu bitirmeden sevgilim olmasına karşı, 2 ablam var bekar, onlar evlenmeden benim ilişkim olmasını istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sevgilimi seviyorum, annem istedi diye ayrılmak ve sonrasında güzel giden bir ilişkiyi bitirmeme neden olduğu için anneme kızmak, pişman olmak istemiyorum. Bana yardım edin, aranızda buna benzer durum yaşayanlar var mı, siz ne yaptınız ya da yapardınız?
abladan önce evlenmek niye yasak yahu
ben anlamıyorum benim annem de kardeşime demiş ki git ablandan izin al ehe
verdim gitti dedim:p
evlensin gitsin yahu beni mi beklicek çok saçma çok :KK53:

X