- 12 Temmuz 2006
- 56.332
- 216.764
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi meredithgrey
Hiiiii! Siyaset yok değil mi? Sakın aman diyeyim siyasete girmen yanarsınız kuzuuummm
Burada siyaset yokudur
Burada siyaset yokudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiiiii! Siyaset yok değil mi? Sakın aman diyeyim siyasete girmen yanarsınız kuzuuummm
Burada siyaset yokudur
Herkes öyle inanın,hele şu günler mahvetti bizi.Herkes derdini yazmış ben de yazayım bari. Hayatımın en yoğun günlerini geçiriyorum, aklımın almadığı bir yoğunluk. Tüm gün pc başında çöküp kalıyorum. Ondan artan zaman varsa -iki çocuğum var- yemek yaparak geçiriyorum. Üç öğün yemek hazırlamam gerekiyor ve nefret ettim bu durumdan. Tabiki arada eşim hazırlıyor, dışardan söylüyoruz falan ama bunlar haftada 1-2 olan şeyler. Başka hiçbir şeye zamanım yok.
Anormal yoruluyorum, ve sağlığım bozuldu. Tedaviye başladım ilaçlar dokunuyor. Sürekli kusacak gibi , her an yere düşecek gibiyim.
İçine girdiğim girdaptan çıkamıyorum ama depresyona da giremiyorum, ona da vakit yok.
Arada oluşan anlık boşluklarımda buraya bakıyorum iki kafa dağıtıyorum. Öyle tan bir hayat.
Herkese hayırlı bunalımlar dilerim
bayanların bir çoğu stresli oldugu donemlerde saciyla basiyla oynar alışveriş yapar demek istedim
Herkes derdini yazmış ben de yazayım bari. Hayatımın en yoğun günlerini geçiriyorum, aklımın almadığı bir yoğunluk. Tüm gün pc başında çöküp kalıyorum. Ondan artan zaman varsa -iki çocuğum var- yemek yaparak geçiriyorum. Üç öğün yemek hazırlamam gerekiyor ve nefret ettim bu durumdan. Tabiki arada eşim hazırlıyor, dışardan söylüyoruz falan ama bunlar haftada 1-2 olan şeyler. Başka hiçbir şeye zamanım yok.
Anormal yoruluyorum, ve sağlığım bozuldu. Tedaviye başladım ilaçlar dokunuyor. Sürekli kusacak gibi , her an yere düşecek gibiyim.
İçine girdiğim girdaptan çıkamıyorum ama depresyona da giremiyorum, ona da vakit yok.
Arada oluşan anlık boşluklarımda buraya bakıyorum iki kafa dağıtıyorum. Öyle tan bir hayat.
Herkese hayırlı bunalımlar dilerim
Gerçekten nefret bu hissedilen duygunun adı. Akşam yemeğini yerken yarın akşam ne yenecek diye düşünüp strese giriyorum. Aile boyu tüm gün evdeyiz, hiçbir öğün sekmiyor, çocuklar her şeyi beğenmiyor.Mutfağımdan nefret ettim nefret anlatamam. Çocuk yok bizde ama yine iki öğün hazırlık, her sabah kahvaltı hazırlamaktan bıktım, mutfak tezgahı silmekten bıktım. Dışardan söylüyoruz ama hem sağlıklı değil ben diyetteyim hem de ucuz değil herşey pahalı. Çok bunaldım.
Yani genel olarak her şeyden şikayetçisiniz. Kendinize kahvaltı hazırlamaktan ,annenizin datçadaki evine kedileri bırakıp tatile gidemediğinizden ama herşeyden hep şikayetçisiniz.Mutfağımdan nefret ettim nefret anlatamam. Çocuk yok bizde ama yine iki öğün hazırlık, her sabah kahvaltı hazırlamaktan bıktım, mutfak tezgahı silmekten bıktım. Dışardan söylüyoruz ama hem sağlıklı değil ben diyetteyim hem de ucuz değil herşey pahalı. Çok bunaldım.
Yani genel olarak her şeyden şikayetçisiniz. Kendinize kahvaltı hazırlamaktan ,annenizin datçadaki evine kedileri bırakıp tatile gidemediğinizden ama herşeyden hep şikayetçisiniz.
Hani hayattan ne bekliyorsunuz kahvaltınızı sabah hizmetçiniz mi hazırlayacaktı. Anneniz sırf evine tatile gidin diye kedilere bakmaya sizin evinize mi gelecekti...
Nedir yani ben anlamıyorum insan nasıl bu kadar şükürden uzak ve negatif olabilir...
Cidden bazı insanlar böyle, onlara yaklaşıp iki kelime edersiniz ayrılırken bi bakmışsınız size yas elbisesi giydirmiş...
Bilin diye söylüyorum böyle asla mutlu olamazsınız bomboş bir hayat yaşarsınız kısır
Bir üstteki üyeye katılıyorum. Bazen kendimizi dibe çeken yine biziz. En küçük şeyde bile olumsuza takılıyor pire için yorgan yakıyoruz. Hayatın güzelliklerini görmek yerine olumsuzluklarına odaklaniyoruz.
Mesela mangoda bir pantolon gördüm alamadım alışveriş bile yok bana demissiniz. İlla mango olmak zorunda mı mesela? Bunu dahi problem haline getirmissiniz. Ben sizin yerinizde olsaydım o pantolonu alamiyorsam muadiline bakar sorunu böyle çözmeye çalışırdım. Sorun çözücü olmak, çözüme odaklanmak insanı rahatlatıyor emin olun.
Gerçekten nefret bu hissedilen duygunun adı. Akşam yemeğini yerken yarın akşam ne yenecek diye düşünüp strese giriyorum. Aile boyu tüm gün evdeyiz, hiçbir öğün sekmiyor, çocuklar her şeyi beğenmiyor.
Allah sağlık versin de tek derdimiz bu olsun ne diyeyim
Mango’daki pantolonu almadım diye üzülmedim Allah aşkına nerden çıkartıyorsunuz? Alışveriş yapmak da kolay değil memlekette dedim üstteki üyeye ithafen. Mango da bir marka değil ayrıca gayet dandik ürünleri onlara bile fahiş fiyat çekiyor diyorum. Konuyu bilmeden üstteki yorumlara bakmadan ortadan dalıyorsunuz.
Bu cümleden ben bu anlamı çıkardım. Tüm mesajları okumak zorunda değilim, 'alışveriş de yok yani' cümleniz sanki o pantolonu alamadığınız için hayıflandiginizi göstermiş gibi. Karşıt yorum yapmak istememiştim ama siz bunu eleştiri olarak algılayıp bana yükseldiniz. Şaşkınım.Para yok ki, eskidendi o. Mango’da bir pantolon beğendim döviz yüzünden bir anda zamlandı şu an 549.00 TL alt tarafı polyester kumaş ama alamıyorum. Mango ya bu İpekyol, Machka, Altınyıldız falan değil. Alışveriş de yok yani.
Bu cümleden ben bu anlamı çıkardım. Tüm mesajları okumak zorunda değilim, 'alışveriş de yok yani' cümleniz sanki o pantolonu alamadığınız için hayıflandiginizi göstermiş gibi. Karşıt yorum yapmak istememiştim ama siz bunu eleştiri olarak algılayıp bana yükseldiniz. Şaşkınım.