Annem neden benden nefret ediyor

Hepsi ölü umarım bende ölüp kurtulurum bu evden

İşe girdim ama işe gitmeden önce bile darlıyor beni.Bazen harbi zoruma gidiyor babamın alttan al demesi vs abim var o kavga olunca çekip gidiyor

Önce bir hastaneye git, darp raporu al, annen hakkında şikayetçi ol. Polis görsün, biraz kendine gelsin. sen onun evindeki süs eşyası değilsin. Annen diye gözünde korkmasın. Annen diye kan bağın var diye sana hayatı zehir etmesine izin verme.

Çok haklısın gelip hala kavga etmete çalışıyor sen diyor beni üzdün deodorant fırlattın bende dedimki sen canımı yakmasaydın böyle olmazdı diyorum sen bu gidşle daja çok aldatılırsın bırakılırsın dedi.Yüzsüz

Özür dilemesini bekleyeceğim
bekleme. özür dilese ne olacak aynısı olacak yine. 23 yaşında kocaman kadın nasıl şiddet görebilir nasıl buna göz yumuyorsun. kendi paran var ama dilediğin gibi harcama yapamıyorsun dışarı çıkman bile dert. bu sence hayat mı

Değil kuzum mutlu değilim ama param yok cebimde ne yapcağımı bilmiyorumki

Kendinize ait bir odanız varsa sadece orada durun ve her kavga çıkmaya yakın odanıza koşun. 23 yaşında birine bile şiddet uygulamaya çalışmak çok saçma yani anlayamıyorum.
Paranızı ailenize vermemek için her şeyi yapın ve biriktirin gerekirse sana bilezik yapmak istiyorum o nedenle biriktiriyorum deyin. Ya da dolandırıldım onun borcunu ödemem gerekiyor deyin ama paranızı vermeyin. Sonrasında isterseniz üniversiteye gidersiniz isterseniz işinize devam edersiniz yurtta ya da ev arkadaşıyla kalırsınız.

Evet sana altın yapcam parandan 3k ver diyor ama istemiyorum.bem kazanıyorum daha deminde özür diledi

Siddet hicbir yasta, hic kimseye olmamali... sozlerini duymazdan gelin , darp durumuna gelmeden yaninda uzaklasin.. eger 1 daha olursa da polise gitmekle tehdit edin, emin olun susup geri adim atacaktir... aile ici diye kimsenin eziyetini cekmek zorunda degilsiniz...
erkek cocuk Allah bilir boyle sorunlar yasamiyordur. malum erkek cocuklar her daim ozgur ve yuz kat daha degerli bazi annelerin gozunde..
Allah yardimciniz olsun, umarim tez vakitte o evden ayrilir, kendi huzurlu duzeninizi kurarsiniz.

Ölsem kurtulurum

Sadece sus alttan al diyor
Senin yaşadıklarının çok çok çok fazlasını ben yaşadım
Tek farkımız ben 1 kere karşılık vermedim
Şimdiki aklım olsaydı asla alttan almazdım, gider şikayet edip annelikten red ederdim
Ama inan ben daha ağır şeyler yaşadım

Vicdansız, merhametsiz insanlar anne baba olmasın

Sana verebileceğim bir tavsiye yok, insan yaşadıklarını sadece kendisi biliyor
Sadece sana kocaman sarılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…