Allah nasip ederse yarın 1 tane Yasin okurum..annem yumurtalık kanseri. 25 nisanda ameliyat oldu. o günden bu güne hala iyileşemedi. bağırsak perforasyonu,enfeksiyon, aşırı ödem, ishal halsizlik,iştahsızlık herşey birbirini kovalıyor. tam iyi haber alacakken başka bişey çıkıyor. annem normalde çok dua eden,herkese yardım eden bi insan. yarın tekrar bi işlem yapılacak ama çok korkuyorum tekrar ameliyat etmeleri gerekebilirmiş, zaten 2. ameliyattan sonra toparlayamadı 3.yü kaldıramaz demişlerdi. lütfen dua edelim.
Ya Şafi... edebildiğimiz kadar. Yasin.... okuyabildiğimiz kadar. Allah kabul etsin.
Annemin adı Ayşe
Rabbim acil şifalar versin inşallahannem yumurtalık kanseri. 25 nisanda ameliyat oldu. o günden bu güne hala iyileşemedi. bağırsak perforasyonu,enfeksiyon, aşırı ödem, ishal halsizlik,iştahsızlık herşey birbirini kovalıyor. tam iyi haber alacakken başka bişey çıkıyor. annem normalde çok dua eden,herkese yardım eden bi insan. yarın tekrar bi işlem yapılacak ama çok korkuyorum tekrar ameliyat etmeleri gerekebilirmiş, zaten 2. ameliyattan sonra toparlayamadı 3.yü kaldıramaz demişlerdi. lütfen dua edelim.
Ya Şafi... edebildiğimiz kadar. Yasin.... okuyabildiğimiz kadar. Allah kabul etsin.
Annemin adı Ayşe
Tahmidiye duasını okuyun bol bol. Şifa ayerlerini okuyun. Rabbim annenizi bağışlasın tez vakitte şifalar versin.annem yumurtalık kanseri. 25 nisanda ameliyat oldu. o günden bu güne hala iyileşemedi. bağırsak perforasyonu,enfeksiyon, aşırı ödem, ishal halsizlik,iştahsızlık herşey birbirini kovalıyor. tam iyi haber alacakken başka bişey çıkıyor. annem normalde çok dua eden,herkese yardım eden bi insan. yarın tekrar bi işlem yapılacak ama çok korkuyorum tekrar ameliyat etmeleri gerekebilirmiş, zaten 2. ameliyattan sonra toparlayamadı 3.yü kaldıramaz demişlerdi. lütfen dua edelim.
Annemin adı Ayşe