Annem ile Aşamadiğim Sorunlar ve Psikolojik Buhranım

Çoğu yönden benzeyen bir aile yapısına sahibim sizinle. Sadece abi yerine abla var ve sözde modern takılıyor ama maalesef dar kafalı. Annem susardi o konuşurdu. Özellikle benim ne zaman eve gelip gittiğim konusunda ve hayatımdaki tüm insanları tüm kararlarimi eleştirirdi. Hayatım hakkında söz hakkı var gibi davranırdı. Ben de bu süreçte annemden çok soğudum. Hep ablama tapardı zaten ama artık bu yaştan sonra da insana koyuyor. Hala da aynı. Ablamın sözünden çıkmaz. Bir tek bana babana benziyorsun demiyor çünkü maalesef anneme benziyorum birçok yönden konu eski ama denk gelince yazmak istedim. Annem ablama kul köle oluyor ve bu benim psikolojimi mahvediyor. Asla benim sözümü dinlemiyor ablam derse sanki tövbe estağfurullah göklerden bir karar gelmiş gibi davranıyor. Düğünümden bir fotoğrafimiz var bu fotoğraf her şeyi anlatıyor aslında. Şöyle ozetleyeyim; o karede eşimle ilk dansimizdayiz herkes hayran hayran bizi izliyor fotoğraflarimizi çekiyor ama annem sahnenin en önünde olmasına rağmen bizi izlemek yerine ablamın fotoğrafını çekiyor. Neyseki fotoğrafçı bu kareyi es geçmemiş Siz hayal edin gerisini neyseki evlenince hepsiyle arama mesafe koydum. O kadar öfkeliyim ki anneme. Onun için ne yapsam asla takdir görmedim ablama karşı ben de sürekli annemi savundum ablam acımasızca eleştirdi annemi kaç defa evden kovdu ağlayarak gitti annem... Hep annemi savundum hep destekledim her anlamda..her derdine koştum. elime üç kuruş geçse anneme verdim, meğer o da eline geçen üç kuruşu ablamla kardeşime veriyormuş bunu öğrenince bir kez daha öfkelendim çünkü annem bana hep para yetmiyor diyordu ama kardeşim ondan para alıp sevgilisinin yanına gitmiş şok oldum... Ya ben bu kadının elindeki üç kuruşa dokunmayı bırak (ki utanırım Allah düşürmesin) kendi elime geçen her kuruşu ona harcadım ona verdim... Ama gelin görün ki annem ablamın hediye aldığı kolyeyi herkese anlat anlat bitiremedi. Ben evinin ipliğine kadar tüm eksiğini aldım bir kere Allah razı olsun demedi kimsenin yanında kızım da bana bunu aldı demedi. Demesin ama ablamın aldığı kıytırık kolyesini de övmesin ya. Her gün yaptığı eziyetin yanında kolye mi övülür? Maalesef annem ve konuyu açan kişinin annesi eziyet seviyor galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…