• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem iin, canm iin ne olur sadece Dua istiyorum

LUBABE

hızlanmam lazımmmmm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
793
0
96
44
Diğer
:Saruboceq:slm arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve annemde 12 yıldır kemik erimesi var ve normal seyrinden çok fazla erimesi bu güne kadar kırılan kemiklerini yazsam inanamazsınız ne olur dua edin annem için ona birşey olmasın dursun şu erimesi inanın artık bir yeri kırılsa bile ne doktora gidiyor ne de bize söylüyor alıştım ben artık diyo biz üzüleceğiz diye belli etmiyor daha annem 54 yaşında ve aslan gibi iki evladı var evlendirecek mevlam onu ne olur bize bağışla
bir birini tanımadan günahsız ağızdan yapılan dualar kabul olurmuş arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin
sizlerinde her ne derdi varsa mevlam şifa versin sıkıntılarınızı gidersin inşallaha.s.

canım çok geçmiş olsun tatlım yaa... Rabbim inşallah tez zamanda anneciğine acil şifalar versin..
Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik eylemesin inşallah...
Canım ya doktorlar ne diyor peki.. iyi bi doktora götürseniz
Tekrar acil şifalar diliyorum canım..:teselli:

canım çok geçmiş olsun tatlım yaa... Rabbim inşallah tez zamanda anneciğine acil şifalar versin..
Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik eylemesin inşallah...
Canım ya doktorlar ne diyor peki.. iyi bi doktora götürseniz
Tekrar acil şifalar diliyorum canım..:teselli:

cnm allah razı olsun annem sürekli ilaç kullanıyor farklı yerlerinden eklem yerlerinden ine oluyor şimdilik son ana kadar ilaç tedavisi ondan sonra pilatinle destek olacak heralde korkum bi arkadaşın anneside aynıydı ona pilatin takıldı vücudu kabul etmedi pilatini malesef sonra vefat etti ama benim annem kendini hastayım diye salmayan bi yapıya sahip hareketli biri olduğu için doktor bu senin + diyor yoksa çok doktora gitti malesef tedavi olayı bukadar ve ameliyat allahım onu iki dünyada bizden ayırmasın inşallah cümlemizide :Saruboceq:

Üzüldüm canım:(( Allah şifa versin anneciğine.
Kemik erimesi her kadının yaş arttıkça problemi ama senin annen daha genç. Bunun için calsiyum almıyor muydu. Yani benim annem sürekli kemik erimesini kontrol ettiriyor ona göre doktor ilaç düzenlemesi yapıyor. Annen daha çok genç Allah yardımcınız olsun.

herbela cnm o ilaçtanda kullanıyor bir sürü ilaçı var zaten benim annem 38 yaşında ayağı kırıldı ve doktorun hatasından dolayı 6 ay alçıda kapalı kaldı ayağı kangirene dönüşmüş ayak kesilecekti ayağı kurtaralım derken menopoza girdi ve bir anda kenik erimesi bel ve kalça bölgesinden başladı 38 yaşından beride kemik erimesiyle uğraşıyoruz canım benim ya ağrısı olurda gece babam uyanmasın diye yatakta ters bile dönmez kalkmaz acısı bizlere göstermez

RABBİM ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH
ANACINADA YARDIMCISI OLSUN RABBİM
evlatlarına bağışlasın

cnm allah razı olsun annem sürekli ilaç kullanıyor farklı yerlerinden eklem yerlerinden ine oluyor şimdilik son ana kadar ilaç tedavisi ondan sonra pilatinle destek olacak heralde korkum bi arkadaşın anneside aynıydı ona pilatin takıldı vücudu kabul etmedi pilatini malesef sonra vefat etti ama benim annem kendini hastayım diye salmayan bi yapıya sahip hareketli biri olduğu için doktor bu senin + diyor yoksa çok doktora gitti malesef tedavi olayı bukadar ve ameliyat allahım onu iki dünyada bizden ayırmasın inşallah cümlemizide :Saruboceq:

canım ya üzüldüm gerçekden ama anneciğin yaşam dolu inşallah bu özelliği hastalığının devam etmesini engelleyecektir..
kötü şeyler düşünme dua et yer gök dua üzerine kuruludur..
Belki eksik söyleyebilirim ama bi söz var çok severim
Rabbine dönüp derdim var deme, Derdine deki benim Rabbim var... Şifa Allahtandır canım..

Aslında bizim yaptığımız en büyük hata çok geç doktora gidiyoruz..

Aslında kemik erimesi 20 li yaşlarda başlıyor .. Ve menapoz döneminde hızlı ilerleme gösteriyor.Bizde öyle sanıyoruz ki kemik erimesi menapozdan sonra başlar alakası yok işde..
Her yıl aslında kontrolden geçmemiz gerek.. Ben 11 sene önce hastanede yattığım dönemlerde doktorum tahlil yaptıkdan sonra kemik erimesi başlangıcı olduğunu söyledi
o zaman çok şaşırdım menapozdan sonra olur diye bilirdim meğer alakası yokmuş...
Haa sonra nemi yaptım hiçç birşey ihmalkarlık ediyoruz...

Rabbim anneciğine ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin inşallah:teselli:

allah razı olsun cnm ya tek isteyim bu zaten arkadaşlar annemi tanımadığınız için eminimki mevlam dualarınızı geri cevirmez inşallah

haklısın cnm mevlam senden o derdi uzak eylesin cnm ama bu ilaçlardan dolayı başlayan bir olay kangıreni önlemek için aşırı yüklemeden kaynaklanmış
düşünü ki bir tek olayı anlatıyorum ayağı battaniyeye carptı yazın ayak parmağı kırıldı bu derece kıristalleşmiş ama benim anam canım yinede dört döner babam için bizim için

allahım bol şifalar versin
anneannemdede varr maalesef:S

biz bilinçli olalım ark.lar bol bol süt yoğurt yiyelim gençliğimizde...

herbela cnm o ilaçtanda kullanıyor bir sürü ilaçı var zaten benim annem 38 yaşında ayağı kırıldı ve doktorun hatasından dolayı 6 ay alçıda kapalı kaldı ayağı kangirene dönüşmüş ayak kesilecekti ayağı kurtaralım derken menopoza girdi ve bir anda kenik erimesi bel ve kalça bölgesinden başladı 38 yaşından beride kemik erimesiyle uğraşıyoruz canım benim ya ağrısı olurda gece babam uyanmasın diye yatakta ters bile dönmez kalkmaz acısı bizlere göstermez
Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor canım. Allah şifasını da versin. İnşallah herşey yoluna girer ama sen de kendini fazla yıpratma dua et ama ayakta tut kendini.

allah sifalar versin annecigine, üzüldüm,
duamizla olacaksa tabiki ederiz.
allah sizlere bagislasin annenizi.
gecmis olsun...

bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine annecigin için yapılan tüm dualar kabul olur inşallah canım...:teselli:

cnm cok uzuldum yaa ıns ıyıye doğru gıder cnm yaa anne başka hıcbıseye benzemıyo rabbım sıze bağıslasın ıns bu mubarek gunde ınanıyorumkı dualrımız kabul olur acıl sıfalar dılıyorumm rabbım daha kotusunden korusun

allah şifa versin merhametini üzerinden eksik etmesin canım...geçmiş olsun..

Geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin :Saruboceq: Sen üzüldüğünü sakın belli etme anneciğine destek ol inşallah Rabbim şifasını verir..

Allah yardımcısı olsun,şifasını versin Rabbim.Allah annenizi başınızdan eksik etmesin.:Saruboceq:Kemik erimesi çok sinsi bir hastalık,gençken önlemini alalım arkadaşlar ihmale gelmez çünkü...

Back