- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Allah acil şifalar versin
1000 aldım kalan 16.000
1 de yasin aldım
1000 ya Şafi aldım..Allah acil şifa versin benim de annem hasta seni o kadar iyi anlıyorum ki .Tez zamanda şifa versin RabbimAllah acil şifalar versin
1000 aldım kalan 16.000
1 de yasin aldım
Duam bitti1000 ya Şafi aldım..Allah acil şifa versin benim de annem hasta seni o kadar iyi anlıyorum ki .Tez zamanda şifa versin Rabbim
15000 mi kaldı ?Duam bittikaç kaldı biri yazabilir mi ?
Soz verdigim duami okudum busabah. Rabbim kabul etsin annenizin sifa haberini almamiz nasip olsunAllah yardimciniz olsun anneciginiz tez zamanda sagligina kavussun
1000 adet Ya Şafi aldim ben de
Allah razı olsun1000 ya Şafi aldım..Allah acil şifa versin benim de annem hasta seni o kadar iyi anlıyorum ki .Tez zamanda şifa versin Rabbim
Allah razı olsunSoz verdigim duami okudum busabah. Rabbim kabul etsin annenizin sifa haberini almamiz nasip olsun
ALLAH yar ve yardımcınız olsun tez vakitte kalıcı acil şifalar versin RABBİMSelam arkadaşlar,
Annem uzun zamandır rahatsız biliyorsunuz bu sefer ağırlaştı hastaneye yatış yaptık durumu iyi değil maalesef doktor hiç olumlu konuşmadıAma Rabbim büyük dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor kardeşimle beraber 70bin YA Şafi başladık burda sizlerle ettiğimiz dualar bize hep iyi geldi kimin duası geçer belli olmaz musait olan destek olabilirse çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun hepinizden
penyez83
PiXiEE
zeyno genc
Etiket yapabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar
1000 aldımKalan 68.000 Ya Şafi
1000 aldımRabbim hasarsız kalıcı acil şifalar versin
1.000 aldım
Kalan 65.000