- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
7 Yasin daha okundu
Kalan
Ya şafi 28.000
Yasin 21
Kalan
Ya şafi 28.000
Yasin 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin Ya Şafi okurum. okuyunca sayıyı yazarım.Selam arkadaşlar,
Burda yıllardır dua topiklerindeyim bilenler vardır aranızda annem kanser hastası çok ağır ilaçlar alıyor yine bir atak dönemindeyiz Rabbim kimselere yaşatmasın çok zordayız gözümüzün önünde eriyor anneciğimiz elimizden hiçbirşey gelmiyor bütün bayram boyunca acillerde doktorlarda geçirdik kalbimde taş var sanki.. Çok zor durumdayız.. Tek dayanağımız dua Rabbimden Şafi ismiyle şifa ve bir mucize bekliyoruz
Bugün kardeşimle 41yasin ve 70bin YA Şafi başladık okuyabilecek olan varsa çok sevinirim kimin duası geçer belli olmaz Rabbim kimseyi sevdiklerinin sağlığıyla yokluğuyla sınamasın
Anneciğime ve tüm hastalarımıza Şafi ismiyle kolaylıkla tez vakitte kalıcı şifalar versin bir mucize yaratsın Rabbim ol desin olsun inşallah Amin
Annemin adı Semiha
Şimdiden Allah razı olsun.
Allah razı olsunSemiha teyze için 1 Yasin akşam namazından sonra okumuştum yazmaya geldim bitmiş. Şifa olsun canım anneciğinize
1.000 Ya Şafi aldım
Kalan Ya Şafi 20.000
Allah acil şifalar versinRabbim hepinizden razı olsun Annecime şifa olsun okuduklarımız hiçbirinize yaşatmasın yaşadıklarımızı bizede tez vakitte kolaylıkla şifa versin bu illeti atlatmamızı nasip etsin Amin
Kalan
Ya şafi 17.000