- 16 Mart 2008
- 45.593
- 222.057
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
M Melekogretmencnn Allah annenize acil şifalar versin. Hastalığı süresince karşısına iyi hekimler çikarsin. Tesbihimiz tamamlanmış. MssPARE Allah senden de razı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun hepinizden. Allah ne muradınız varsa kabul etsin inşallah 30bin tamamlandı deil miM Melekogretmencnn Allah annenize acil şifalar versin. Hastalığı süresince karşısına iyi hekimler çikarsin. Tesbihimiz tamamlanmış. MssPARE Allah senden de razı olsun.
Evet tamamlandı. Eksik var mı diye baktım yoktu. Allah hepimizden razı olsun.Allah razı olsun hepinizden. Allah ne muradınız varsa kabul etsin inşallah 30bin tamamlandı deil mi
30bin okundu canım sanırım. 40 bin dha okunacak Allah razı olsunanlamadim simdi tamamlandimi 70 bin tamamlanmadiysa bende okuyayım
1000 aliyorum ozaman kalan 39.00030bin okundu canım sanırım. 40 bin dha okunacak Allah razı olsun
Okumak isteyen tabiki devam edebilir Rabbim şifasını versin yardımcısı olsun1000 aliyorum ozaman kalan 39.000
Canım 70.000 bazen bitmiyor yarim kalıyor dua o yüzden biraz az okunsun dualar bitsin okumak isteyen devam etsin diye dedim tabiki bundan sonrası sayı yok okumak isteyen devam edebilir yeter ki mevlam kabul etsin...rabbim şifalar versin sizlere bagislasin30bin okundu canım sanırım. 40 bin dha okunacak Allah razı olsun
Saolun canım benim. Allah razı olsun hepinizden. İnşallah tez zamanda şifa bulur annem.Canım 70.000 bazen bitmiyor yarim kalıyor dua o yüzden biraz az okunsun dualar bitsin okumak isteyen devam etsin diye dedim tabiki bundan sonrası sayı yok okumak isteyen devam edebilir yeter ki mevlam kabul etsin...rabbim şifalar versin sizlere bagislasin
Sayı bittiği için almamıştımSaolun canım benim. Allah razı olsun hepinizden. İnşallah tez zamanda şifa bulur annem.
Saol canım. Sen okuyunca 38000 kalıyor. Bende okudum şimdi 1500.. 36500 kaldıSayı bittiği için almamıştım
Bende 1.000 tane okurum annen için
70.000 tamamliyacaksaniz etiket yapayımSaol canım. Sen okuyunca 38000 kalıyor. Bende okudum şimdi 1500.. 36500 kaldı
Olur canım. biz kendimiz de okuruz. Okuyabilen okursa iyi olur.70.000 tamamliyacaksaniz etiket yapayım
Ama biraz ağır gidebilir
1500 okudum kalan 35000Saol canım. Sen okuyunca 38000 kalıyor. Bende okudum şimdi 1500.. 36500 kaldı
1500 qld8m500 aldım.
Kalan 34.500