- Konu Sahibi Melekogretmencnn
yok 30 bin okuyalım demiş.Canım 30bin almış msspare, 40bin mi kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok 30 bin okuyalım demiş.Canım 30bin almış msspare, 40bin mi kaldı
Hayır canım 30 bin okunucak şuan 27.500 inşallah okuyup bitirelimCanım 30bin almış msspare, 40bin mi kaldı
26.500 kaldı. Allah şifa versin.Hayır canım 30 bin okunucak şuan 27.500 inşallah okuyup bitirelim
1000 tNe okudum kendim de 255001000 aldım.
26.500 kaldı. Allah şifa versin.
Amin inşallah canım. Gatadan özele giden Bi prof gittik. Ankara da oturmadığımız için kaldığımız şehirde şehir hastanesinde tedavi başladı. Karaciğere sıçramış olduğu için ameliyat olamıyor.ankarada olsak gatada faln tedavi olabilir Di. Ama ankarada oturmuyoruzRabbim şifa versin, ağrısı acısı varsa dindirsin inşallah.
Özel değilse tedavisini nerede alıyor? Şehir hastaneleri ameliyat için ellerinden geleni yapıyor çok detaylı inceliyorlar.
Annemde de böbrekten akciğere ve yumurtalıklara sıçradı 2-3 kere konseye çıktı şehir hastanesinde yine çıkacak o yüzden sordum, rabbim şifa versinAmin inşallah canım. Gatadan özele giden Bi prof gittik. Ankara da oturmadığımız için kaldığımız şehirde şehir hastanesinde tedavi başladı. Karaciğere sıçramış olduğu için ameliyat olamıyor.ankarada olsak gatada faln tedavi olabilir Di. Ama ankarada oturmuyoruz
Az öncekini okuyup bagisladim.1000 aldim kalan 23.000
1000 aldımAz öncekini okuyup bagisladim.
1000 tane daha alıyorum. Kalan 22.000
Rabbim annenize sağlıklar versin şifalar versin inşallah çok geçmiş olsunAnnemde de böbrekten akciğere ve yumurtalıklara sıçradı 2-3 kere konseye çıktı şehir hastanesinde yine çıkacak o yüzden sordum, rabbim şifa versin
Amin pare çok sağ olRabbim annenize sağlıklar versin şifalar versin inşallah çok geçmiş olsun
Allah şifa versin inşallah konseye nie çıkıyorAnnemde de böbrekten akciğere ve yumurtalıklara sıçradı 2-3 kere konseye çıktı şehir hastanesinde yine çıkacak o yüzden sordum, rabbim şifa versin
Ameliyat kararı için, birkaç kere çıktı sıçrama olduğu için çok yayılmış yapmayacağız dediler ama onkoloji doktoru yeniden yönlendirdi yapabilirler ameliyat diye. Yine tetkikler yapıldı konseye çıkacak olabilir mi diye. Amin çok sağolunAllah şifa versin inşallah konseye nie çıkıyor
Allah razı olsun canım. 20500 oldu cnm.senden önce bin okuyan olmuş1000 aldım
Kalan 21.000