- 27 Kasım 2018
- 3.466
- 3.888
-
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
Allahim safi ismi ile şifa versin inşallahKızlar anneme 1 ay önce pankreas kanseri teşhisi kondu. Karaciğere de sıçramış. O yüzden ameliyat olamıyor. Dün kemoterapiye başladı. Ne olur canım annemi Allahım bize bağışlasın. Lütfen annem için 70 bin ya şâfi okur musunuz. Allah razı olsun herkesten.ismi safiye
Amin inşallah canımAllahim safi ismi ile şifa versin inşallah
Cok gecmis olsun, acil sifalar. İsterseniz dualarimiz sizinle topigine yazinKızlar anneme 1 ay önce pankreas kanseri teşhisi kondu. Karaciğere de sıçramış. O yüzden ameliyat olamıyor. Dün kemoterapiye başladı. Ne olur canım annemi Allahım bize bağışlasın. Lütfen annem için 70 bin ya şâfi okur musunuz. Allah razı olsun herkesten.ismi safiye
Rabbim tez vakitte şifa versin size bağışlasın anneciğinizi inşallah. Bende 500 alırım bugün içinde okumaya gayret ederim inşallahKızlar anneme 1 ay önce pankreas kanseri teşhisi kondu. Karaciğere de sıçramış. O yüzden ameliyat olamıyor. Dün kemoterapiye başladı. Ne olur canım annemi Allahım bize bağışlasın. Lütfen annem için 70 bin ya şâfi okur musunuz. Allah razı olsun herkesten.ismi safiye
Rabbim şifa versinKızlar anneme 1 ay önce pankreas kanseri teşhisi kondu. Karaciğere de sıçramış. O yüzden ameliyat olamıyor. Dün kemoterapiye başladı. Ne olur canım annemi Allahım bize bağışlasın. Lütfen annem için 70 bin ya şâfi okur musunuz. Allah razı olsun herkesten.ismi safiye
Çok ama cok gecmis olsun Rabbim Kalıcı şifalar versin sabırlar versin Rabbimden umut kesilmez bol dua ve tevekkülle inşallah yaRAdan yanınızda olur ...tedavileri yolunda gitsin sonuçları güzel gelsin inşallahKızlar anneme 1 ay önce pankreas kanseri teşhisi kondu. Karaciğere de sıçramış. O yüzden ameliyat olamıyor. Dün kemoterapiye başladı. Ne olur canım annemi Allahım bize bağışlasın. Lütfen annem için 70 bin ya şâfi okur musunuz. Allah razı olsun herkesten.ismi safiye
30.000 okuması yapalım inşallah biterse devam ederiz Rainny500 aldim kalan 69.500
msspare biri daha 500 almış onuda ekler misin30.000 okuması yapalım inşallah biterse devam ederiz Rainny
Kalan sayı 29.500
500 aldım.
Kalan 29.000
Rainy arkadaşım freddy benim canımmsspare biri daha 500 almış onuda ekler misin
Kalan 28.000Allah acil şifalar versin .1000 aldim
Rabbim tez vakitte şifa versin size bağışlasın anneciğinizi inşallah. Bende 500 alırım bugün içinde okumaya gayret ederim inşallah
Rainy arkadaşım freddy benim canımher zaman dualara katılır Allah razı olsun ondan ve herkesten
Zaten kendisi sayıdan düşmüş canım
Canım 30bin almış msspare, 40bin mi kaldımsspare biri daha 500 almış onuda ekler misin