• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu annem için alıyoruz fikir lütfen

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
anneniz kaç yaşında
sanki orta yaşın üstündeki bir kadın için fazla şaşalı geldi bana
daha sade bir model olabilrdi diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Annem 50 yaşında misafir odasına olcak oturma odası var evlendiğinden beri ilk defa böğle bir koltuk alıcak ondan

Ben 60 yaşına yakın bir anne olarak koltuk takımını görünüş olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim. Oturup kalkması kolay olacak tipte gibi göründü bana koltuklar. Ama ufak tefek insanlar rahat eder mi onu kestiremedim.

Kanepelerdeki yastıklar konusunda biraz tereddüt ettim. Gerçi devamlı oturulan oda olmayacak ama, sırt dayama yeri sabit olmayınca, hele bir de yastıklar kaygan bir kumaştan yapılmışsa bana pek rahat olmazmış gibi geliyor. Bir de, kanepelerin altına elektrik süpürgesi giremeyecek gibi duruyor. Eğer anneniz kendi temizliğini kendi yapıyorsa, ilerleyen yıllarda bu sorun olabilir.

Yemek odasına gelince, o da görünüş olarak gayet şık. Ama sandalyeler pek rahat itilip, çekilebilecek mi ondan emin olamadım. TV ünitesinin üst raflarına konacak şeylerin tozunu almak sorun olabilir. Camekanli büfe içine toz almayacakmış gibi duruyor, bu iyi.

tam anne için koltuklar güle güle kullansın ama tv ünitesi ve masa koltuklarla aynı yerde ise biri spor biri klasik uyumsuz olur bence

seçimleriniz çok güzel tam bir hanımefendi odası tv ünitesi sade olsa pastel tonlarda bi kaç biblo ile canlanrılırsa çok hoş olur bence

ben renkleri birbirine çok yakın buldum salon boğulur diye düşünüyorum eğer aldıysanız da artık rengarenk kırletler alın derim ben turkuaz mesela... renk gelmeli salona die düşünüyorum naçizane fikrim tabi... güle güle kullansın anneniz inşallah

Back
X