- 26 Mart 2025
- 8
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi benkendimgibi
Okudugunuz icin tesekkur ederim.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim yorumunuz icin ama icim rahat etmiyor. Cünkü annelik yapmadi diyemiyorum cünkü babam sorumsuzken maddi olarak bizim icin bir sey yapmasa bile manevi olarak yanimizda olmaya calisti kendi bildigince.Anneniz bile olsa baskalarinin mental çöp kutusu olmak zorunda degilsiniz. Size zamanında annelik yapmamış, kendi seçimleri yüzünden zor bir hayat yaşatmış birine hiç borcunuz yok, inanın. Sınır çizmek işe yaramıyorsa görüşmeyin.
Evet ama iste bunu ona söyledigimde "yaslaninca böyle olunuyor siz de yaslaninca benim gibi olucaksiniz insallah yasarim da görürüm" diyerek bir cesit bedduada bulundu ben de kirildim ve üstelemek istemedim.Annenizin psikiyatriye gitmesi gerekiyor.
“Cok yalniz biri zor durumda ve biz de sayesinde asla hic bir sekilde sorumluluk almak istemedigi icin cok zor bir hayat yasadik.” demişsiniz, ona ithafen yorumladım.Tesekkür ederim yorumunuz icin ama icim rahat etmiyor. Cünkü annelik yapmadi diyemiyorum ama babam sorumsuzken maddi olarak bizim icin bir sey yapmasa bile manevi olarak yanimizda olmaya calisti kendi bildigince.
Benzer durumdayım sizinle biz dört kardeşiz ama en sevmediği çocuğu benim bana bi yakınlık göstermez ama hep bişeyler bekler.
Herşetde de kavga çıkarır işine gelmezse mesajlar yağdırır kavga kıyamet bilmiyorum bende napıcaz evliyim evim yolum ayrı sürekli maddi manevi beklentisi de bitmiyor seni okuttuk paranı göremedik demeye getiriyor.
Mesafeli oluyorum aramıyorsun bizi görmesen hiç umrunda olmuyor gelip gitmiyorsun diyo e arayayım diyprum bu defa da ters ters konuşıyo en iyisi evlenmeleri.
Evlensin gitsin kurtulunur başka yolu yok kendi hayatı çok yolunda olunca aramazlar gibime geliyo
evet öyle anlamaniz cor normal maddi acidan da yuzde yuz olarak da öyle zaten.“Cok yalniz biri zor durumda ve biz de sayesinde asla hic bir sekilde sorumluluk almak istemedigi icin cok zor bir hayat yasadik.” demişsiniz, ona ithafen yorumladım.
Annenizin tedaviye ihtiyacı var gibi duruyor, ana eğer kendisi değişmeyi istemezse ve bir cabası olmazsa sizi de asagi ceker, ki çekmiş bile. İleride kendiniz tedavilik olabilirsiniz. Destek olacağım derken kendinizi tüketmeyin derim ben.
Benzer durumdayım sizinle biz dört kardeşiz ama en sevmediği çocuğu benim bana bi yakınlık göstermez ama hep bişeyler bekler.
Herşetde de kavga çıkarır işine gelmezse mesajlar yağdırır kavga kıyamet bilmiyorum bende napıcaz evliyim evim yolum ayrı sürekli maddi manevi beklentisi de bitmiyor seni okuttuk paranı göremedik demeye getiriyor.
Mesafeli oluyorum aramıyorsun bizi görmesen hiç umrunda olmuyor gelip gitmiyorsun diyo e arayayım diyprum bu defa da ters ters konuşıyo en iyisi evlenmeleri.
Evlensin gitsin kurtulunur başka yolu yok kendi hayatı çok yolunda olunca aramazlar gibime geliyo
Çünkü diğer çocuklarını çocuk olarak görüp bizi de rakip görüyorlar sidik yarışları da bitmiyor mesela öteki kızları bişey alsın annem çok sevinir bana alınınca morali bozuluyor yada eşim bana değer verirse bişe alırsa huzuru kaçıyor suratından belli.Evlenmesini ihtimal dahilinde dahi görmüyorum sagolsun insanlara hic tahammulu yok. Ama o insanlarin basinda da ben geliyorum. Sizi cok iyi anliyorum kendimi eski bir türk filmi vardi mahzunu getirin bana diyip sürekli dövüyodu onun gibi hissediyorum. Kardesime agzini acip bir laf edemiyor tek zoru bana
Psikiyatristlerin koy koy, kasaba kasaba, sehir sehir gezip psikiyatriste gitmenin "delilik" olmadigini, herkesin zaman zaman destek almaya ihtiyacı oldugunu bagira cagira anlatmalari gerekiyor cidden.Evet ama iste bunu ona söyledigimde "yaslaninca böyle olunuyor siz de yaslaninca benim gibi olucaksiniz insallah yasarim da görürüm" diyerek bir cesit bedduada bulundu ben de kirildim ve üstelemek istemedim.
Gercekten Allah size de bana da sabir versin.Çünkü diğer çocuklarını çocuk olarak görüp bizi de rakip görüyorlar sidik yarışları da bitmiyor mesela öteki kızları bişey alsın annem çok sevinir bana alınınca morali bozuluyor yada eşim bana değer verirse bişe alırsa huzuru kaçıyor suratından belli.
Bi yüzümüz gülmedi anasını satim annem aynı kv de desen o ondan beter kendini benimle yaşıt görüyor kuma gibi.
Bilmiyorum napıcaz bu insanlarla