annem hasta :((((

arkadaşlar anneme bugün endoskopi yapıldı büyük ihtimalle gastritten dolayıymış parça alınmış ama tedbir amaçlı yazan arkadaşlara söylemek istedim allah tüm hastalara şifa versin inşallah içim çok rahatladı ama...

gözünüzaydın o halde:KK34: geçmiş olsun.

arkadaşlar direk konuya gircam kusura bakmayın annemin yaklaşık bi altı aydır troid hormonları düzensizdi bazen düşük bazen yüksek çıkıyodu bi günde sabah uyandığında karnında bi ağrı hissetmiş özellikle bastırınca doktora gtimişti oda karın ultrasonu istemişti bugün ultrasona gitti bu arada farklı şehirlerdeyiz telefonla konuşuyorum sürekli ultrasonda mide kalınlaşması görülmüş ve doktor 17 nisana endoskopi için randevu vermiş bende nette araştırırken mide kanserinin belrtisi olduğunu okudum çok üzgünüm öğrendiğimden beri ağlıyorum kendime engel olamıyorum hiç duydunuzmu midede kalınlaşma olupta kanser çıkmayan birisini ona söylemedim belkide doktor söylemiştr oda bana söylemiyodur bilmiyorum ne olur dua edin anneme :KK43:(((( yazdıklarım karmakarışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım...

i.saraçoğlunun tiroidle ilgili kürü var.annen onu denesin

Rabbim acil şifalar versin canım,inşallah birşey çıkmaz sen bol bol dua et bizlerde tüm annelerin ve sağlık sıkıntısı yaşayanların duacısıyız inşallah.Rabbim dert verip derman aratmasın.Benim anneminde troid sıkıntısı vardı hemen ameliyat dedi doktor.Annem inatla olmak istemedi kanserse bıçak değerse ilerler diye aile doktorumuz ilaç vermiş hamdolsun şu an iyi.Yinede boş bırakmıyoruz sonuçta ameliyat olması gerekiyor ama olmuyor.

Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifasını versin inşallah.

Keşke söyleyebileceğim, umut verici cümlelerim olsaydı ancak ne yazık ki bu konuda hiç bir fikrim yok. Düşündüğüm tek şey sanki kötüye yormak için erken davrandığınız.

arkadaşlar direk konuya gircam kusura bakmayın annemin yaklaşık bi altı aydır troid hormonları düzensizdi bazen düşük bazen yüksek çıkıyodu bi günde sabah uyandığında karnında bi ağrı hissetmiş özellikle bastırınca doktora gtimişti oda karın ultrasonu istemişti bugün ultrasona gitti bu arada farklı şehirlerdeyiz telefonla konuşuyorum sürekli ultrasonda mide kalınlaşması görülmüş ve doktor 17 nisana endoskopi için randevu vermiş bende nette araştırırken mide kanserinin belrtisi olduğunu okudum çok üzgünüm öğrendiğimden beri ağlıyorum kendime engel olamıyorum hiç duydunuzmu midede kalınlaşma olupta kanser çıkmayan birisini ona söylemedim belkide doktor söylemiştr oda bana söylemiyodur bilmiyorum ne olur dua edin anneme :KK43:(((( yazdıklarım karmakarışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım...
Meraba çok geçmiş olsun Anneniz nasıl şu an? bendede malesef aynı sorun var. Kaç gün önce emar çekildim üst abdomen ve pelvik emar çekildim. Sonuçları beni çok korkuttu. Sonuçları yazıyorum Az çok bilgisi olan yada akrabalrında gören arkadaşlar. yorumlarsa sevinirim. Mide duvarında diffuz kalınlık artışı izlendi. Pelvik bölgede sıvama tarzı hafif serbest mayi izlendi. Bilateral adneksiyal lojlarda büyüğü sağda 16mm ebat fonksiyonel kistler izlendi.

X