Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar anneme bugün endoskopi yapıldı büyük ihtimalle gastritten dolayıymış parça alınmış ama tedbir amaçlı yazan arkadaşlara söylemek istedim allah tüm hastalara şifa versin inşallah içim çok rahatladı ama...
arkadaşlar direk konuya gircam kusura bakmayın annemin yaklaşık bi altı aydır troid hormonları düzensizdi bazen düşük bazen yüksek çıkıyodu bi günde sabah uyandığında karnında bi ağrı hissetmiş özellikle bastırınca doktora gtimişti oda karın ultrasonu istemişti bugün ultrasona gitti bu arada farklı şehirlerdeyiz telefonla konuşuyorum sürekli ultrasonda mide kalınlaşması görülmüş ve doktor 17 nisana endoskopi için randevu vermiş bende nette araştırırken mide kanserinin belrtisi olduğunu okudum çok üzgünüm öğrendiğimden beri ağlıyorum kendime engel olamıyorum hiç duydunuzmu midede kalınlaşma olupta kanser çıkmayan birisini ona söylemedim belkide doktor söylemiştr oda bana söylemiyodur bilmiyorum ne olur dua edin anneme (((( yazdıklarım karmakarışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım...
Meraba çok geçmiş olsun Anneniz nasıl şu an? bendede malesef aynı sorun var. Kaç gün önce emar çekildim üst abdomen ve pelvik emar çekildim. Sonuçları beni çok korkuttu. Sonuçları yazıyorum Az çok bilgisi olan yada akrabalrında gören arkadaşlar. yorumlarsa sevinirim. Mide duvarında diffuz kalınlık artışı izlendi. Pelvik bölgede sıvama tarzı hafif serbest mayi izlendi. Bilateral adneksiyal lojlarda büyüğü sağda 16mm ebat fonksiyonel kistler izlendi.arkadaşlar direk konuya gircam kusura bakmayın annemin yaklaşık bi altı aydır troid hormonları düzensizdi bazen düşük bazen yüksek çıkıyodu bi günde sabah uyandığında karnında bi ağrı hissetmiş özellikle bastırınca doktora gtimişti oda karın ultrasonu istemişti bugün ultrasona gitti bu arada farklı şehirlerdeyiz telefonla konuşuyorum sürekli ultrasonda mide kalınlaşması görülmüş ve doktor 17 nisana endoskopi için randevu vermiş bende nette araştırırken mide kanserinin belrtisi olduğunu okudum çok üzgünüm öğrendiğimden beri ağlıyorum kendime engel olamıyorum hiç duydunuzmu midede kalınlaşma olupta kanser çıkmayan birisini ona söylemedim belkide doktor söylemiştr oda bana söylemiyodur bilmiyorum ne olur dua edin anneme (((( yazdıklarım karmakarışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım...