annem hasta :((((

hilalarda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
146
0
arkadaşlar direk konuya gircam kusura bakmayın annemin yaklaşık bi altı aydır troid hormonları düzensizdi bazen düşük bazen yüksek çıkıyodu bi günde sabah uyandığında karnında bi ağrı hissetmiş özellikle bastırınca doktora gtimişti oda karın ultrasonu istemişti bugün ultrasona gitti bu arada farklı şehirlerdeyiz telefonla konuşuyorum sürekli ultrasonda mide kalınlaşması görülmüş ve doktor 17 nisana endoskopi için randevu vermiş bende nette araştırırken mide kanserinin belrtisi olduğunu okudum çok üzgünüm öğrendiğimden beri ağlıyorum kendime engel olamıyorum hiç duydunuzmu midede kalınlaşma olupta kanser çıkmayan birisini ona söylemedim belkide doktor söylemiştr oda bana söylemiyodur bilmiyorum ne olur dua edin anneme :KK43:(((( yazdıklarım karmakarışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım...

rabbim şifasını versin inşallah canım. allahın duası olsun inşallah

öncelikle geçmiş olsun, mide kalınlaşması mide tümörüne işarettir, bunu patolojiye gönderip kanser olup olmadığına bakılıyor. tedavi kişiden kişiye değişiyor ama Allah göstermesin sonuç kanser ise bile çaresi var. mesela benim arkadaşımın babası yakalandı ve midesini aldılar, şu an hiçbir risk yok. aklına kötü bişey getirme, biliyorum çok zor ama sükûnetini korumaya çalış.

arkadaşlar direk konuya gircam kusura bakmayın annemin yaklaşık bi altı aydır troid hormonları düzensizdi bazen düşük bazen yüksek çıkıyodu bi günde sabah uyandığında karnında bi ağrı hissetmiş özellikle bastırınca doktora gtimişti oda karın ultrasonu istemişti bugün ultrasona gitti bu arada farklı şehirlerdeyiz telefonla konuşuyorum sürekli ultrasonda mide kalınlaşması görülmüş ve doktor 17 nisana endoskopi için randevu vermiş bende nette araştırırken mide kanserinin belrtisi olduğunu okudum çok üzgünüm öğrendiğimden beri ağlıyorum kendime engel olamıyorum hiç duydunuzmu midede kalınlaşma olupta kanser çıkmayan birisini ona söylemedim belkide doktor söylemiştr oda bana söylemiyodur bilmiyorum ne olur dua edin anneme :KK43:(((( yazdıklarım karmakarışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım...

:KK43: çok geçmiş olsun rabbim şifa versin kötü düşünme kötü olmasın anneciğine bişeycik olmaz inşallah. hem kanserinde çaresi var artık ama Allah esirgesin yinede. merak etme bol bol duanı et sadece

öncelikle geçmiş olsun, mide kalınlaşması mide tümörüne işarettir, bunu patolojiye gönderip kanser olup olmadığına bakılıyor. tedavi kişiden kişiye değişiyor ama Allah göstermesin sonuç kanser ise bile çaresi var. mesela benim arkadaşımın babası yakalandı ve midesini aldılar, şu an hiçbir risk yok. aklına kötü bişey getirme, biliyorum çok zor ama sükûnetini korumaya çalış.

yani bi tümör olduğu kesin kanser olma ihtimali çok yüksek inşallah temiz çıkar...

hemen aklına kötü şeyler getirme inşallah sorun yoktur dua edicem canım

Ne kötüdür aileden ayrı bir şehirde olmak.Seni o kadar iyi anlıyorum ki...
Dualarım annenle.İnşAllah önemli birşeyi yoktur.Allah anneni sana ve babana bağışlasın.Acil şifalar :26:
Bu arada telaş yapma soğukkanlı ol ve kötü enerjiyi çağırma kendine.İyi olacak,kötü sonuçlar çıkmayacak diye düşün.

Son düzenleme:
Bol bol dua oku.. allah bol sifa versin. Ölumlu dunya gittigmizin yer hep ayni toprak. Allah buyuk allah bilir herseyi allah yardimcin olsun insallah

Canım Allah şifa versin, geçmiş olsun.

Lütfen iyi düşün.. İyi sonuç alırsınız inşallah.

Umarım kötü birşey değildir.benim arkadaşımın annesi mide kanseriydi midesini aldılar o zaman ilkokula gidiyordum 20 sene olmuştur kadın hala turp gibi..sadece biraz zayıf ama maşallah Ebru Şallı gibi kadın:)sıkma canını bişey çıkmaz inşallah ki çıksa bile çözümü var..Üzülme diyemiyorum canım annelerimiz bizim canımız bende dua edicem Allahın izniyle önemli bişey çıkmıcak annende...bu arada annenin sonuçlarınıda yaz buraya merak ederim ben şimdi ok...

Geçmiş olsun cnm üzülme.Rabbim içine şifasını koymadığı hiçbir hastalık vermemiş.Yarabbim bütün hasta kullarına Ya Şafi isminle şifa ver.

içini ferah tutmaya çalış inşallah düşündüğün gibi bir şey değildir.gastrit sonucu da oluyormuş diye okudum şimdi internette bir de bunu buldum bir doktor cevaplamış bunu:
Mide kalınlaşması doktorların hastalar anlasın diye kullandığı bir terimdir. Aslında böyle bir şey yoktur. Gastiritin veya mide iltihaplanmasının diğer ismidir. Gastirit, mide öz suyunun artması sonucu meydana gelen, midede bazı değişikliklere neden olan bir hastalıktır. Genellikle stresle ilgildir. Yenilen besinlerle ilgilidir.
Allah şifa versin umarım annenizden güzel haberler alıp rahatlarsınız.

canım öncelikle geçmiş olsun .hemen telaşa kapılma .yaklaşık bir ay önce kayınvalidemde de mide duvarında kalınlaşma saptanmıştı .endoskopi çekildi .mide den küçük bir parça alındı ve patolojiye gönderildi.sonuç temiz çıktı .midede gastrit varmış .korkma korkulcak bir şey değil bende senin gibi çok panık yapmıştım..rabbim şifa versin.

Hastalıkla ilgili hiç bir bilgim yok.Allah annenize şâfii ismiyle muamele eylesin.Hemen moralinizi bozmayın gerçekten kanser de çıksa tedavisi var çok şükür.Moralinizi yüksek tutun.
Allah yardımcınız olsun.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun inşallah düşündüğüm gibi değildir akşam annemlede konuştuk ben iyiyim hasta değilim diyo öyle bişeyler olsa başka sıkıntılarımda olurdu diyo yıllardır midesinde gastirit var zaten inşallah önemsiz bişeydir de içimiz rahatlar sonuçları paylaşıcam sizinle dualarınızı eksik etmeyin ....

arkadaşlar anneme bugün endoskopi yapıldı büyük ihtimalle gastritten dolayıymış parça alınmış ama tedbir amaçlı yazan arkadaşlara söylemek istedim allah tüm hastalara şifa versin inşallah içim çok rahatladı ama...

X