annem evlat ayrimimi yapiyor

Benim annem de kalp carpintim var desem. Kafana takma büyütme der. Ama ablam agır depresyon gecirdi. İntihar riski vardı. Son anda yakaladik.
Belki sizin de boyle bir durum olmustur.
Ne olur kafanizda kurmayın. Samimi sekilde konusun gerekirse.

Dünkü olay farkliydi bugunku cok farkli farkli hayatimi nekadar cok merak etmissiniz pes 2olay ust uste gelince tabiki kizginligim artiyor normal olarak

Her anne baba adaletli olacak diye bişey yok.. Bazıları öyle oluyor. Bizimkiler de ayırırlar evlat. 3 gün konusuyorsak 5 gün küsüm.

psikolog konusunda bağkır ssk gibi şeyleriniz varsa devlet hastanesinde fiyatları daha makul. Ama mesela psikolog degil de psikoyatr lar şu ilaç milaç yazılanlarının çok aşırı bi sorunu olmayanların ilaç kullanmasını doğru bulmuyorum. Ancak akıl danışmak için filan faydalı olabilir. Bu evlat ayrımcılığı çok kişide var.

Defne psikoloji master yapıyorsun ama yorumlar anne terliği gibi maşallah konu sahibini bunalıma sokacaksın valla
aşkım psikolog değilim. Psikolojinin disiplin kısmını ogreniyoruz. Keşke olabilseydim ama inan ben çok sinirleniyorum ya simarikliga. Ben efendiligi çok seviyorum beklentiden nefret ediyorum.

aşkım psikolog değilim. Psikolojinin disiplin kısmını ogreniyoruz. Keşke olabilseydim ama inan ben çok sinirleniyorum ya simarikliga. Ben efendiligi çok seviyorum beklentiden nefret ediyorum.
Öyle ama kalp hastaları gerçekten bozuk psikolojide olabiliyorlar canım hele ki arkadaş gibi genç biriyse insan hep acaba ölecek miyim diye bakıyorlar olaya.. Nerden biliyorsun diyeceksin eşim kardiyolog ve inan telefonu susmuyor.. Başta bende şımarıklık niye bu kadar arıyorlar diyordum ama artık anlayabiliyorum zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın.. Konu sahibi sana da çok geçmiş olsun bak herşey geçmişte kalmış yakında evleniyorsun mutlu olmaya bak kendini yeme bitirme..

Elde yoksa ne yapacak ? Fikriniz var mı ?
Tabiki de var. En azından herhangi Bi doktorla konuşup durumlarını anlatıp yardımcı olmalarını isteyebilir. O da olmadı diyelim. Devletin artık bi çok konuda bireylere yardımcı olduğu donemdeyiz.

Kesinlikle katılıyorum. Evlat yahu üstelik kalp hastası. Ama ablaya gelince gidiyor. Konu sahibi gerçekten sabırlıymış ben dayanamazdım, yok annesinin fikri degismismis yok aradan yillar gecmismis. Haksızlık.
Psikolojisi tamamen bozulup şuan ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde de kalabilirdi konu sahibi. İlla karşıt goruşlu olacaklar ya. Hemen maddi durum sokuşturuluyor araya.

Tabiki de var. En azından herhangi Bi doktorla konuşup durumlarını anlatıp yardımcı olmalarını isteyebilir. O da olmadı diyelim. Devletin artık bi çok konuda bireylere yardımcı olduğu donemdeyiz.
Devlet hastanesine gitmek istemiyor işte

Resmen konu sahibini hastalığından dolayı psikologa gitmek istedi diye dövecekler
Şaka gibi gerçekten

Psikolojisi tamamen bozulup şuan ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde de kalabilirdi konu sahibi. İlla karşıt goruşlu olacaklar ya. Hemen maddi durum sokuşturuluyor araya.
Hayır neden size illa karşı görüşlü olalım . Ne yani sizi nerden tanıyoruz .bBu arada konu sahibi dün üyelere durup dururken orospu dedi. Ailesi yerinde olsam böyle salagi evden atarim

Aynen psikoloji de en az beden sağlığı kadar önemli. Bunun hiçbir bahanesi mazereti olamaz. Anne baba kusursuz varlıklar değiller. Hata yapılmış ve söylenmeli. Dedigim gibi konu sahibi sonuna kadar haklı

Hayır neden size illa karşı görüşlü olalım . Ne yani sizi nerden tanıyoruz .bBu arada konu sahibi dün üyelere durup dururken orospu dedi. Ailesi yerinde olsam böyle salagi evden atarim
gerçekten mi bilmiyordum vallahi. Yazdığım her harfe acıdım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…