- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.545
-
- Konu Sahibi Rozerinrode
2009 yilinda kalp rahatsizlii gecirdim 3yil evden hic cikamadim piskolojim bozuldu anneme beni piskologa gotur dedim seansi 100lira diye goturmedi cok gorup bugunde 2014 yilinda ablamin sosyal fobi yuzunden piskoga gittigini ogrendim annem evlat ayrimimi yapiyor 3yilim evin iconde zindan oldu hergun olecegim dusuncesiyle piskolojim cok bozuktu butun arkadaslarimla gorusmeye gorusmeye hic arkadasim kalmadi kinam olucak kimi cagircam simdi annem evlat ayrimimi yapiyor adil davranmiyormu
Defne psikoloji master yapıyorsun ama yorumlar anne terliği gibi maşallahpsikolog için merdiven silmeli bir insan gerekirse
Konu Sahibi evlenmeye gelince evlenmeyi biliyorsun neden kendi parani kazanıp gitmiyorsun
aşkım psikolog değilim. Psikolojinin disiplin kısmını ogreniyoruz. Keşke olabilseydim ama inan ben çok sinirleniyorum ya simarikliga. Ben efendiligi çok seviyorum beklentiden nefret ediyorum.Defne psikoloji master yapıyorsun ama yorumlar anne terliği gibi maşallahkonu sahibini bunalıma sokacaksın valla
Öyle ama kalp hastaları gerçekten bozuk psikolojide olabiliyorlar canım hele ki arkadaş gibi genç biriyse insan hep acaba ölecek miyim diye bakıyorlar olaya.. Nerden biliyorsun diyeceksin eşim kardiyolog ve inan telefonu susmuyor.. Başta bende şımarıklık niye bu kadar arıyorlar diyordum ama artık anlayabiliyorum zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın.. Konu sahibi sana da çok geçmiş olsun bak herşey geçmişte kalmış yakında evleniyorsun mutlu olmaya bak kendini yeme bitirme..aşkım psikolog değilim. Psikolojinin disiplin kısmını ogreniyoruz. Keşke olabilseydim ama inan ben çok sinirleniyorum ya simarikliga. Ben efendiligi çok seviyorum beklentiden nefret ediyorum.
Tabiki de var. En azından herhangi Bi doktorla konuşup durumlarını anlatıp yardımcı olmalarını isteyebilir. O da olmadı diyelim. Devletin artık bi çok konuda bireylere yardımcı olduğu donemdeyiz.Elde yoksa ne yapacak ? Fikriniz var mı ?
Psikolojisi tamamen bozulup şuan ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde de kalabilirdi konu sahibi. İlla karşıt goruşlu olacaklar ya. Hemen maddi durum sokuşturuluyor araya.Kesinlikle katılıyorum. Evlat yahu üstelik kalp hastası. Ama ablaya gelince gidiyor. Konu sahibi gerçekten sabırlıymış ben dayanamazdım, yok annesinin fikri degismismis yok aradan yillar gecmismis. Haksızlık.
Devlet hastanesine gitmek istemiyor işteTabiki de var. En azından herhangi Bi doktorla konuşup durumlarını anlatıp yardımcı olmalarını isteyebilir. O da olmadı diyelim. Devletin artık bi çok konuda bireylere yardımcı olduğu donemdeyiz.
Hayır neden size illa karşı görüşlü olalım . Ne yani sizi nerden tanıyoruz .bBu arada konu sahibi dün üyelere durup dururken orospu dedi. Ailesi yerinde olsam böyle salagi evden atarimPsikolojisi tamamen bozulup şuan ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde de kalabilirdi konu sahibi. İlla karşıt goruşlu olacaklar ya. Hemen maddi durum sokuşturuluyor araya.
Aynen psikoloji de en az beden sağlığı kadar önemli. Bunun hiçbir bahanesi mazereti olamaz. Anne baba kusursuz varlıklar değiller. Hata yapılmış ve söylenmeli. Dedigim gibi konu sahibi sonuna kadar haklıPsikolojisi tamamen bozulup şuan ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde de kalabilirdi konu sahibi. İlla karşıt goruşlu olacaklar ya. Hemen maddi durum sokuşturuluyor araya.
Hayır neden size illa karşı görüşlü olalım . Ne yani sizi nerden tanıyoruz .bBu arada konu sahibi dün üyelere durup dururken orospu dedi. Ailesi yerinde olsam böyle salagi evden atarim