annem evlat ayrimimi yapiyor

Bahsettiğiniz tarihler arasında 5 koca yıl var.İnsanların maddi durumları,düşünce yapıları değişir.Öyle bir kinlenmişsiniz ki sanki siz dün istediniz götürmedi,ablanızı bugün götürdü.
Benim 2 çocuğum var,büyük olanı özel okulun gerekli olmadığına inandığım için devlette başlattım okula,3 yıl sonra küçük okula başlarken özelin daha mantıklı olduğuna karar verip 2 sinide özele aldım.
Şimdi ben evlat ayrımı mı yapıyorum?Birgün oğlumun sizin gibi düşündüğünü öğrensem kahrolurum.

yapmayın etmeyin yahu. maddi durum çokta önemli değil. bir anne ne yapar ne eder çözüm bulur.

Senden sır gibi saklamalı mantıklı gelmedi..
Anne ne dedin mi peki ben istediğimde gitmemi istemedin ama ablamı gönderdin diye..
Bunu yüzyüze annenle konuşman lazım bence.. Böyle içinde tutarsan annene karşı soğursun konuş açık açık dök içini..

Ister bana fesat deyin ister kıskanç deyin. Ama ben sizin yerinizde olsaydım öğrendiğim anda evde kıymetler kopardı

Ister bana fesat deyin ister kıskanç deyin. Ama ben sizin yerinizde olsaydım öğrendiğim anda evde kıymetler kopardı
Çünkü senin yasin çok küçük olgunluk beklenemez. Olgun bir insan hiçbir ortamda kıyamet koparmaz

Çünkü senin yasin çok küçük olgunluk beklenemez. Olgun bir insan hiçbir ortamda kıyamet koparmaz
Olgunluk mu? Kendimi konu sahibinin yerine koydum hayır asla kabul edilebilir bişey değil. Ve kalp hastası. Ablasının durumu o kadar ciddi olmadığı halde psikoloğa ablası gidiyor. Kız her gün evde ölücem diye kafayı yiyodum yiyor, ama psikoloğa yıllar sonra ablasi gidiyor bir de kızcağızdan saklanıyor. Evet bence de annesi evlat ayrımı yapıyor. Ortada bir haksızlık var ve konu sahibi susmamalı. Ben olsam asla ama asla susmamm

Olgunluk mu? Kendimi konu sahibinin yerine koydum hayır asla kabul edilebilir bişey değil. Ve kalp hastası. Ablasının durumu o kadar ciddi olmadığı halde psikoloğa ablası gidiyor. Kız her gün evde ölücem diye kafayı yiyodum yiyor, ama psikoloğa yıllar sonra ablasi gidiyor bir de kızcağızdan saklanıyor. Evet bence de annesi evlat ayrımı yapıyor. Ortada bir haksızlık var ve konu sahibi susmamalı. Ben olsam asla ama asla susmamm
Psikologla psikiyatristin anlamını bildiğine emin misin ? Ortada panik bozukluk var. Dediğin gibi "kizzz kalp hastası bi kere tamam miiii durum cok ciddi " konuları psikiyatrinin alanına giriyor. ilacla tedavi ediliyor. bu durumları devlet karşılıyor

Seansi 100 tllik terapiler bu durumda ise yaramıyor .

ama sağlıkla ilgili bi durum insan ne yapar eder . gerekirse çalışır ya da masraflardan kısıp çocuğunu götürür. evlat can değil mi?
Kesinlikle katılıyorum. Evlat yahu üstelik kalp hastası. Ama ablaya gelince gidiyor. Konu sahibi gerçekten sabırlıymış ben dayanamazdım, yok annesinin fikri degismismis yok aradan yillar gecmismis. Haksızlık.

Psikologla psikiyatristin anlamını bildiğine emin misin ? Ortada panik bozukluk var. Dediğin gibi "kizzz kalp hastası bi kere tamam miiii durum cok ciddi " konuları psikiyatrinin alanına giriyor. ilacla tedavi ediliyor. bu durumları devlet karşılıyor

Seansi 100 tllik terapiler bu durumda ise yaramıyor .
Psikoloji yada psikiyatrı ikisinin farkli şeyler. Ama konumuz bu değil. Ortada bi haksızlık var sonuçta. Eğer konu sahibi susarsa daha da kinleşir içine atar. Susmamalı bence

Ciddiye almamıştır belki.
Kalp rahatsızlığını ön planda tutup psikolojiyi düşünmemiştir.

Psikoloji yada psikiyatrı ikisinin farkli şeyler. Ama konumuz bu değil. Ortada bi haksızlık var sonuçta. Eğer konu sahibi susarsa daha da kinleşir içine atar. Susmamalı bence
ablacim ben şu an psikoloji master i yapıyorum durumun ciddi bir durum olmadığını söylüyorum. Hayat bu kadar düz çizgide gitmiyor

Biri yazmış ki yok sağlık bu ne yapar eder gonderir

Maslowun ihtiyaçlar hiyerarsisi Piramiti var

Fizyolojik ihtiyaçlar ilk sırada güvenlik 2. Sırada

Psikiyatrik bozukluğu dahil olmayanlar 2. Sırada yer alır.

Insanin temel ihtiyaçları 1. Siradakidir
insan bunlar için elinden geleni yapar

Psikolog için gündelige gitmek, evini satmak ,ek işte çalışmak gerizekaliliktir.

Kimse de bunu yapmamali

Moralini bozmak istemiyorum ama belki seni goturmedigine bin pismandir ve aynı hatayi tekrar etmek istememistir.
Şaka şaka, ablan senin gibi güçlü bir çocuk değil ve iyice asosyal olacak korkusundan götürüyor.
6 sene olmuş, gelin olmuş gidiyorsun, bosver

Kendine sorun yaratma, dikkat et Allah o beğenmediğin anneyi mumla aratır insana
O zaman ne yaşadığını annene sormak lazım
Üstelik bahsi geçen kişi de ablan, komşunun çocuğunu götürdü sanki doktora
Kalbini temiz tut, annen bir hata bile yapmış olsa ona hesap soracak kişi sen değilsin
Şükürler olsun ki atlatmışsın, bu günlere gelmişsin, her hastalığın cefası var ama mühim olan iyileşmiş olman, o günleri annen anlatsa, emin ol yaşadığı korkuları aklın almaz, anne üzerinde çok tartışılacak bir şey değil. Çok büyük istisnalar haricinde tabi

Aç çocuklarına yemek bulamadığı için kendini asanlar var bu ülkede.
psikolog için merdiven silmeli bir insan gerekirse

Konu Sahibi evlenmeye gelince evlenmeyi biliyorsun neden kendi parani kazanıp gitmiyorsun

ama sağlıkla ilgili bi durum insan ne yapar eder . gerekirse çalışır ya da masraflardan kısıp çocuğunu götürür. evlat can değil mi?
Evlat candir. Ama şimdi biz nerden bilebiliriz ki annesinin ne dusundugunu. Tabiki yaptigi yanlis ama biz de konu sahibini teselli etmeye calisiyoruz iste

Yazarken bir dusunun kalp hastaligim var diyorum birara calistim evlencem diye calismiyom hem benim.calisip calismam senimj ilgilendiriyor cok zit konusuyorsunuz

Yazarken bir dusunun kalp hastaligim var diyorum birara calistim evlencem diye calismiyom hem benim.calisip calismam senimj ilgilendiriyor cok zit konusuyorsunuz
Çalışıp calismaman beni o kadar ilgilendiriyor ki bilemezsin. Yani gece gündüz düşünüyorum bu kız çalışıyor mu calismiyor mu acaba diye Uykularim kaçıyor. Senin önceki açtığın konu da ablanlarla ilgiliydi .gGenel olarak Ailene bir kizginligin var

X