- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
-
- Konu Sahibi Rozerinrode
ama sağlıkla ilgili bi durum insan ne yapar eder . gerekirse çalışır ya da masraflardan kısıp çocuğunu götürür. evlat can değil mi?O zamanki sartlarla simdi bir degil belki de..
Elde yoksa ne yapacak ? Fikriniz var mı ?yapmayın etmeyin yahu. maddi durum çokta önemli değil. bir anne ne yapar ne eder çözüm bulur.
Çünkü senin yasin çok küçük olgunluk beklenemez. Olgun bir insan hiçbir ortamda kıyamet koparmazIster bana fesat deyin ister kıskanç deyin. Ama ben sizin yerinizde olsaydım öğrendiğim anda evde kıymetler kopardı
Olgunluk mu? Kendimi konu sahibinin yerine koydum hayır asla kabul edilebilir bişey değil. Ve kalp hastası. Ablasının durumu o kadar ciddi olmadığı halde psikoloğa ablası gidiyor. Kız her gün evde ölücem diye kafayı yiyodum yiyor, ama psikoloğa yıllar sonra ablasi gidiyor bir de kızcağızdan saklanıyor. Evet bence de annesi evlat ayrımı yapıyor. Ortada bir haksızlık var ve konu sahibi susmamalı. Ben olsam asla ama asla susmammÇünkü senin yasin çok küçük olgunluk beklenemez. Olgun bir insan hiçbir ortamda kıyamet koparmaz
Psikologla psikiyatristin anlamını bildiğine emin misin ? Ortada panik bozukluk var. Dediğin gibi "kizzz kalp hastası bi kere tamam miiii durum cok ciddi " konuları psikiyatrinin alanına giriyor. ilacla tedavi ediliyor. bu durumları devlet karşılıyorOlgunluk mu? Kendimi konu sahibinin yerine koydum hayır asla kabul edilebilir bişey değil. Ve kalp hastası. Ablasının durumu o kadar ciddi olmadığı halde psikoloğa ablası gidiyor. Kız her gün evde ölücem diye kafayı yiyodum yiyor, ama psikoloğa yıllar sonra ablasi gidiyor bir de kızcağızdan saklanıyor. Evet bence de annesi evlat ayrımı yapıyor. Ortada bir haksızlık var ve konu sahibi susmamalı. Ben olsam asla ama asla susmamm
Kesinlikle katılıyorum. Evlat yahu üstelik kalp hastası. Ama ablaya gelince gidiyor. Konu sahibi gerçekten sabırlıymış ben dayanamazdım, yok annesinin fikri degismismis yok aradan yillar gecmismis. Haksızlık.ama sağlıkla ilgili bi durum insan ne yapar eder . gerekirse çalışır ya da masraflardan kısıp çocuğunu götürür. evlat can değil mi?
Psikoloji yada psikiyatrı ikisinin farkli şeyler. Ama konumuz bu değil. Ortada bi haksızlık var sonuçta. Eğer konu sahibi susarsa daha da kinleşir içine atar. Susmamalı bencePsikologla psikiyatristin anlamını bildiğine emin misin ? Ortada panik bozukluk var. Dediğin gibi "kizzz kalp hastası bi kere tamam miiii durum cok ciddi " konuları psikiyatrinin alanına giriyor. ilacla tedavi ediliyor. bu durumları devlet karşılıyor
Seansi 100 tllik terapiler bu durumda ise yaramıyor .
ablacim ben şu an psikoloji master i yapıyorum durumun ciddi bir durum olmadığını söylüyorum. Hayat bu kadar düz çizgide gitmiyorPsikoloji yada psikiyatrı ikisinin farkli şeyler. Ama konumuz bu değil. Ortada bi haksızlık var sonuçta. Eğer konu sahibi susarsa daha da kinleşir içine atar. Susmamalı bence
Aç çocuklarına yemek bulamadığı için kendini asanlar var bu ülkede.yapmayın etmeyin yahu. maddi durum çokta önemli değil. bir anne ne yapar ne eder çözüm bulur.
psikolog için merdiven silmeli bir insan gerekirseAç çocuklarına yemek bulamadığı için kendini asanlar var bu ülkede.
Evlat candir. Ama şimdi biz nerden bilebiliriz ki annesinin ne dusundugunu. Tabiki yaptigi yanlis ama biz de konu sahibini teselli etmeye calisiyoruz isteama sağlıkla ilgili bi durum insan ne yapar eder . gerekirse çalışır ya da masraflardan kısıp çocuğunu götürür. evlat can değil mi?
Çalışıp calismaman beni o kadar ilgilendiriyor ki bilemezsin. Yani gece gündüz düşünüyorum bu kız çalışıyor mu calismiyor mu acaba diye Uykularim kaçıyor. Senin önceki açtığın konu da ablanlarla ilgiliydi .gGenel olarak Ailene bir kizginligin varYazarken bir dusunun kalp hastaligim var diyorum birara calistim evlencem diye calismiyom hem benim.calisip calismam senimj ilgilendiriyor cok zit konusuyorsunuz