konu annemin yengeme beni çekiştirmesi, babama mevzuyu taşıdığım için kendince canımı yakmaya çalışıyorBen hâlâ neden bu bilgisayar meselesini evde actiginizi da ,neden hala annenizin evinde kaldiginizi da anlamış degilim
teşekkür ederim yorumun için, umarım bir gün pişman olurcanım senin abinin nasıl biri olduğu belli. bundan sonra iyilik yapma. laptopuda unut bence. benimde abim seninki gibi hakka önem vermez. kanıp kredi çekmiştim. ödemedi. sustum artık konuşmuyorum. bence bilgisayar olayını kapat. gelmez artık bilgisayar kabullen canım.
ama annen saçmalamış gerçekten ya. senin annen benim babam gibiymiş. babamda ablamı eşime kötülemişti çok ağır şekilde. durumu toparlayana kadar sessiz kal. düzenini kur ondan sonra mesafe koy canım. inan yapacak başka bişey yok.
teşekkür ederim yorumun için, umarım bir gün pişman olur
çok büyük maddi sıkıntıdayız, eşimin bu şehirde hiç tanıdığı yok, ayrıca gidecektik babam bırakmadı, eşimde dayanamadı çok ağır geldi o sözler, annem Allah bilir namusunu babanın evinde vermişsindir dediğinde eşim bana uzun uzun bakıp gözleri dolduYahu gidin bir otelde kalın. O kadar da mı paranız yok?
Bu sözden sonra sokakta kalsam da annemin yuzune ne bakar ne kalirdim. Yarın öbürgün eşinle aran kotu oldugunda eşin bunu senin yuze vurar ya da su an eşinin kafasında ne supheler var. Ne olursa olsun alin eşinizi ve eşyali kiralık ece geçin borc isteyin çok kötü oldum suan bu sözleri annenizden beklemek . off yaaannem Allah bilir namusunu babanın evinde vermişsindir dediğinde eşim bana uzun uzun bakıp gözleri doldu
ANladım canım Allah yardımcınız olsunKv ile aramda 12 saat mesafe var, yurtdışına çıkacağız vizeyi bekliyoruz eli kulağında diye iş bulmuştuk annemlerin şehrinde, babam ev kiralamamızı istememişti, böyle olacağını bilsem kalırmıydım hiç
ayyyy çok üzüldüm.ne kadar ağır bir laf.bir annenin ağzına,aklına,kalbine yakışmayacak bir lafçok büyük maddi sıkıntıdayız, eşimin bu şehirde hiç tanıdığı yok, ayrıca gidecektik babam bırakmadı, eşimde dayanamadı çok ağır geldi o sözler, annem Allah bilir namusunu babanın evinde vermişsindir dediğinde eşim bana uzun uzun bakıp gözleri doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?