3 kardeşiz 1 erkek 2 abla. Erkek kardeşim sorumsuz babam öldüğünde 24 yaşındaydı üniversitede ablamla burs verdik okudu 27sinde zar zor mezun oldu.
Küçüklükten beri sorumsuz ve çok şanslı bir çocuk. Sorumsuzluğu tamamen annemin suçu en küçük ve erkek diye şımarttı. Aramızda kardeşimle 3 yaş var eve bisküvi alır saklardı ki oğlu yesin bana vermezdi resmen o yemek yemiyormuş diye ona özel alınırdı. Ben de çocuktum bana verilmezdi ama. (Çocukluk travmalarım 1
)neyse işe girdi çıktı hep kötü insanlar onu buluyor.(!)üniversitede de biriyle davalık olmuştu adam tabak fırlatmış. Rahmetli babam ölmeden avukat parasını ödedi. Hükmün ertelenmesi ile dava bitti.
Beyefendi iş yerinde de Az iş yaparak çok çalışma derdinde. Markete girdi yapamadı. En son eşim işe soktu. Adamı da soktuğuna pişman etti. Devamlı pozisyon değiştirmek istiyor çok çalıştırıyorlarmış diye eşim velisi gibi bölge müdüründen rica ediyor amiri yerini değiştiriyor bu 3. Defa oldu. Yediği ihtarlar cabası işe sürekli geç kalıyor. Yol parası yokmuş diye aile hekiminden rapor alıp işe gitmiyor. Çocuk gibi doktor da nasıl rapor veriyorsa. Çok bile idare ettiler onu bu 5 yılda. O bile şaşırıyor aynı yerde 5 yıl çalışmasına. Şimdiki hedefi kovulup tazminatını almak
bedelli askerlik yaptı annem karşıladı parasını.
TOKİ’den ev çıktı dediğim gibi çok şanslı peşinatı annem karşıladı yine taksitleri de bir kısmını ben bir kısmını ablam bir kismini yine annem karşılıyor. Kendi de lütfedip ayda 1500 TL katıyor. Bize olan borcu ödeyecekmiş yalan annem ödeyecek. 1 yıl sonra da benim ev borcum başlayacak. Ve ben doğum iznindeyim şu an haftaya ücretsiz izin alacağım. Ona para verdim diye kendi peşinatımı altın bozarak ödeyeceğim nakit param yetmiyor. Ben de benim el iyisi kocamın yüzünden ödüyorum bu parayı bi daha ev sahibi olamazmış bu bir şansmış diye biz veririz borç dedi..
en son geçen yıl ablamla anneme telefon aldık doğum gününde kardeşime sen de katıl dedik param yok katılamam dedi yarı yarıya ödedik ablamla. Şimdi telefonu bozulmuş. Anneme bak telefonunu verme sakın dedim cuma günü. Bugun annem telefonda telefonu kardeşine vereceğim dedi. Neden dedim? Napayım telefonsuz mu kalsın dedi.
Annem devamlı arkasını topluyor bu çocuğun 35 yaşında adam ya delireceğim. Ben napayım artık çıldıracağım. Anneme ayrı kızıyorum ona ayrı. Annem üstüne başına hiçbir şey almıyor oğluna borç ödeyecek diye. Kendi oğluna harcar biz de ona kıyamadığımız için üst baş alırız. Kendime hiçbir şey almıyorum arada anneme alıyorum çünkü üzülüyorum onun için. Maddi manevi yük bu çocuk. Anca süslensin giyinsin foto çekip instagrama atsın. Ne zamana kadar bu böyle devam edecek? Anneme Allah ömür versin ondan sonra ne olacak?.. bazen kınama inekobası senin de oğlun var Allah korusun oğlun ona çeker dayısı sonuçta oğlan dayıya derler diye düşünüyorum. Allahım bana evlat ayrımı yaptırmı yaptırma adaletli olmama yardım et.. sizce bu saatten sonra ben ne yapmalıyım annemle ilişkim bozulacak diye korkuyorum.