memurum daha doğrusu yeni atandım ve erkek arkadaşım da kendi işinde tahsilli hem kendisi hem ailesi bilgili yalnız biz yeni çıkarken annem bizim çıktığımızı öğrendi ve ayrılmamı istedi aradı konuştular ama biz ayrı yapamadık şu an 3 senelik ilişkimiz var ve annem öğrendiğinde üniversite 3teydim erkek arkadaşımın memleketine atandım babam da yanıma geldi babamı erkek arkadaşım ve ailesiyle tanıştı hiçbi sorun yok babam tarafından ben annemin arkasından iş çevirmek istemedim bu sefer çünkü arkasından yaptığım her şeyi öğrenip bana yalancı demeye başladı neyse aradım annemi (bu arada o memleketimde kardeşimle kalıyor kardeşimin okulu olduğundan) söyledim bi anda bağırmaya başladı ve yüzüme kapadı. babamı arayıp onu suçlamaya başladı naparsanız benim rızam yok dedi. annem böyle ağzından sinirlendiğinde her şey çıkabilen biridir. ne yapıcam bilemiyorum 2 gündür aramadım onu o da aramadı ama her fırsatta babama kızıyo sanırım o da çok huzursuz. babama siz kızınla bir olup o çocuğun memleketini yazdınız, ayrılacak o demiş.ama ben ne ailemi ne de sevdiğimi kaybetmek istemiyorum. çok kez oturup anlattım sevdiğimi o da net olmayan şeylerden karşı çıktı. ne yaparsam olmadı. hatta cinsel bi zorunluluğum olduğunu düşünüyodu ama benim erkek arkadaşıma duyduğum bi zorunluluk diil sevgi aşk anlattım ama anlamak istemedi annem. ne yapabilirim?
Son düzenleme: