Amin size de çok gecmiş olsunÇok teşekkür er canım sizede çok geçmiş olsun Allah bir daha gostermesin
İyi aksamalr. Annem diyabet hastası ve covid testi pozitif. Geçen pazartesi kırgınlık ve kas ağrısı başladı salı da oldu. Ama çarşamba perşembe iyiyidi. Cuma günü doktora goturduk hafif ateş oldu test yaptirdik akciğer den rontgen. Kan sonuçları iyi çıktı akciğerler de temizdi. Cumartesi ilaç başladı. Cunartesi pazar pazartesi iyiydi. Ama pazartesi gece nefes darlığı başladı. Sirt agrisi başladı. Hastaneye gittik tomografi çekildi ciğerler etkilenmiş biraz. Antibiyotik başlandı. 63 yaşında annem. Lütfen bizimle aynı süreci yaşayan varmı. Yardım edin lütfen ne olur bunun sonu. Ne yapalım biz
İnş inş geçsin gitsin bu günler çok tesekkulerAllah hepsine şifa versin, sizlere de güç versin.Onlara moral verin, inşallah atlatacaklar
Sizede çok geçmiş olsun. Bağışıklık için takviye vericem. İyi kötü 7 gun geçti. Hepiniz çok sağoln.Çok geçmiş olsun. İlk 10 günü atlatırsa gerisi kolay olucak inşallah. Bir akrabam 70 yaşında, astımı ve şekeri var kronik. Covid oldu martta, 10 gün entübe şekilde yattı. Şuan gayet iyi. Hatta toplamda 1 ayda eski haline döndü diyebilirim. Bağışıklığı koruyun, gerisi mühim değil. Sakın üzülmeyin boş yere kendinizi yıpratmayın. İyileşicek :)
Tesek kur ederim. Şeker değerlerı genelde düşük seyrediyor. Aman aman anneniz çok dikkat etsin anlatılacak gibi değil bu durumu yaşamak. Kendini çok iyi izole etsinÇok geçmiş olsun. Anneniz nasıl , şeker değerleri nasıl?
Benim annem de şeker hastası neredeyse 30 yıldır. Annemde en ufak rahatsızlık bile değerlerinin yükselmesine neden oluyor.
İnşallah tez zamanda sağlıklı olarak bu süreci atlatır anneniz
Tedekkurler canım. Çok dikkat ise giderken kendini izole et iyice en iyisi yakalanma makAllah acil şifalar versin. Gerçekten çok değişik bi hastalık. Yakalananlar bir iyi bir kötü. Bu yaşadıklarımız rüya gibi. Her işe giderken maskeyi taktığımda inanamıyorum bu olup bitenlere. Allahım aciz kullarına, tüm canlılara yardım et.
Geçmiş olsun. Benim annem ve anneannem yatıyor şuan hastanede. Şekeri gğnlerdir düşürülemediği için ve kanda ki oksijen miktarı azaldığı için anneannem yoğun bakımda. Annem o kadar ağır değil şükürİyi aksamalr. Annem diyabet hastası ve covid testi pozitif. Geçen pazartesi kırgınlık ve kas ağrısı başladı salı da oldu. Ama çarşamba perşembe iyiyidi. Cuma günü doktora goturduk hafif ateş oldu test yaptirdik akciğer den rontgen. Kan sonuçları iyi çıktı akciğerler de temizdi. Cumartesi ilaç başladı. Cunartesi pazar pazartesi iyiydi. Ama pazartesi gece nefes darlığı başladı. Sirt agrisi başladı. Hastaneye gittik tomografi çekildi ciğerler etkilenmiş biraz. Antibiyotik başlandı. 63 yaşında annem. Lütfen bizimle aynı süreci yaşayan varmı. Yardım edin lütfen ne olur bunun sonu. Ne yapalım biz
Annemin bugün 9. Günü çok şükür şuan kadar bir iyi bir kötü geldik. Son 2 gundur daha iyi. Allah bir daha yaşatmasın.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Çok zor bir durum. Şeker hastalarını covidden çok seker zorluyor.Geçmiş olsun. Benim annem ve anneannem yatıyor şuan hastanede. Şekeri gğnlerdir düşürülemediği için ve kanda ki oksijen miktarı azaldığı için anneannem yoğun bakımda. Annem o kadar ağır değil şükür
Teşekkürler canım. İnş uğramaz çevrenize. 11 gündür elimiz yüreğimizde inş. Geçmiş gitmiştir.Annenize geçmiş olsun. Çok şükür yakın çevremde henüz hastalanan olmadı ama bi köylümüz yaşı büyük ve kanser hastası olmasına raģmen evinde hafif atlattı. Bu hastalığın kime ne yapacağı belli olmuyor ki Allah hepimizi korusun.
Teşekkürler canım. Dikkat ediyoruz. İlaçlar bitti. 11 gün oldu çok şükür.acil sifalar dilerim lutfen moralinizi bozmayin..sagliklj beslenme,bol su,ve drlarin verdigi ilaclari duzenli kullanmayla insallah en kisa surede anlatirsiniz..
Teşekkürler canım. Aslında burun yoluyla alındığı için hergün genizi böyle temizlemek mantıklı aslında. Vücuda dağılmadan atılması için.eklemek dogrumu ama bu sekilde paylasimlar yapiliyor..tekrar gecmis olsun..Rabbim kimseyi sagligiyla sinamasin..
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun. Hala çıkmadı yoğun bakımdan şekeri bir gün iyiyse diğer gün kötüÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Çok zor bir durum. Şeker hastalarını covidden çok seker zorluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?