- 17 Temmuz 2016
- 14
- 7
- 86
- 36
- Konu Sahibi rrrapunzellll
Annem 47 yasında genç ama yıllardır hep kilolu.Dönem dönem çok güzel verdi ama hic muhafaza edemedi 100 kilo var, boyu 1.60 yoktur.20 kilo verdiği de oldu ama hep geri geldi.Yemek yemeyi çok seviyor tıka basa doluda olsa midesi yiyor üzülunce bile yemeye başlıyor ve çok yiyor neyse gizli şekeri var ve kalbinden rahatsız carpintilari oluyor arada ritim bozukluğu olabilir dediler biseyde bulamadılar kaldı uzun suredir iyiydi.Kalp ve tansiyon hapı içiyor ama son zamanlar hele ki bir haftadır nefesim bana yetmiyor diyor.Eskiden de oldu bu ama.merdiven falan çıkarken oluyor ve geçiyordu uzun suredir yoktu simdi annem son zamanlarda biraz daha kilo aldı ve ayni şikayetleri başladı zaten uzun suredir hep halsiz hep uyku hali var ve gözlerim.kapanıyor diyordu kan sayimlarini yaptırdık hic bisey çıkmadı .ama halsizligi asiriydi biraksalar bütün gün uyurum diyordu simdi bi haftadır da nefesin.yetmiyor diyor düz yolda bile yürüdüğünde biriyle konuştuğunda bile yoruluyorum.nefesin.yetmiyor diyor çok üzülüyorum ne yapayım hangi bölüme götüreyim.doktorlarda bisey bulamıyor diyor üzülüyor ağlıyor erkenden yaslandim diye bugün kahvaltıda marul falan yiyordu az yedigime dikkat et demistik onu bile yedi yedi ağladı duygusal.bi insan zaten annem.ama.daha şimdiden boyle.olmam onu uzuyor gezemez oldum diyor.Simdi ben.annemi hangi bölüme goturmeliyim.arkadaşlar uzun suredir kalp doktoruna gitmedi kardiyoloji yemi gideyim.Bu sıkıntıları kilosu arttığı için mi diyetisyenemi götüreyim yoksa psikolojik te olabilir mi ne yapacagimi bilemedim.Neden olur bu nefes yetmeme olayı.Ciğerlerinden bisey var desem ağzına sigara koymamış bi insan öyle üzülüyorum ki daha bu yasta gezemiyor yuruyemiyor yoruluyor 70 yaşındaki nineler gibi yürüyor inanın oda çok üzülüyor bu haline Samsunda ikamet ediyorum iyi bir diyetisyen bulsam.hemen goturecegim ama hic duymadım iyi bir doktor çok korkuyorum ona bisey olmasından onsuz kalmaktan o benim herseyim