Vazgeçtik falan demem kimseye hesap vermek zorunda değilim ben geri ödemeli borç bile isteyemem ailemden o zaman neden varlar eşimin ailesi de aynı ben iki tarafa da kızıyorumyahu merak ediyorum da neden ilan ettiniz? dogal olarak ailelerin.de Haberi oldudiyorsun. dogal degil bu.
vazgectik de sussun sen de kafan gore takil ya.
Canım tamam çok iyi bi durumum yok ama kötü de değilim eşimle de çok iyiyim Allah'a şükür benden izinsiz adımını atmaz bende öyleuzak dur ve kararlarını paylaşma.zaten ihtiyacın yok gibi düştüğünde ona.
Korkmasi normal. Diyorsada sizi dusundugunden diyordur.Mrb arkadaşlar benim eşimle ikinci evliliğim daha önceki evliliğimden çocuklarım var onlar da yanımda evleneli de 2,5 yıl oldu eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik doğal olarak aileler de öğrendi anneme ilk söylediğimde olumsuz bişey söylemedi ama bu aralar sürekli kardeşlerimle sorunlar yaşadıkça ne çocuğu hayatını yaşa zaten var çocukların ne biliyorsun belki bundan da ayrılacaksın evin Yok barkın Yok kendini geliştir vs çalış demeye başladı eşimle de bi problemi Yok normalde kız kardeşim bazı hatalar yapıyor o evde onu sıkıntıya soktukça o beni arıyor bana müdahale ediyor çünkü kız kardeşim çok tepki veriyor ona ben kırmak istemiyorum saygısızlık yapmak istemiyorum bide ben ilk eşimden aydldıpımda zaten alemle oturmadım çünkü çok laflar duydum kendime ayrı ev açtım bi destekleri de olmadı hiçbir şekilde en son yapacaksın bi tane daha ayrılacaksın o da başımıza kalacak dedi benim çocuklarıma bi gün bakmamış biri bide çok kırıldım ne yapmam lazım bilmiyorum annem bide gerçekten çok üzgünüm :-(
Şöyle söylim evet şu an evim Yok ama mütayite verilecek bi arsamız var ve eşimin bi daire hakkı var öyle ya da böyle. Bugün verilecek onun dışında eşim beni asla çalıştırmaz dışardan okumama falan izin vermiyor bende gidip ondan gizli bişeyler yaparsam zaten evliliğim biter Allah'a şükür aldığı yetiyor artıyor bile sonra bu zamanda borçsuz hiç kimse Yok
Cocuklarinizin yaslari kac? Merak ettim.Şöyle söylim evet şu an evim Yok ama mütayite verilecek bi arsamız var ve eşimin bi daire hakkı var öyle ya da böyle. Bugün verilecek onun dışında eşim beni asla çalıştırmaz dışardan okumama falan izin vermiyor bende gidip ondan gizli bişeyler yaparsam zaten evliliğim biter Allah'a şükür aldığı yetiyor artıyor bile sonra bu zamanda borçsuz hiç kimse Yok
maşallah Allah muhtaç ettirmesin onlara.Canım tamam çok iyi bi durumum yok ama kötü de değilim eşimle de çok iyiyim Allah'a şükür benden izinsiz adımını atmaz bende öyle
Vazgeçtik falan demem kimseye hesap vermek zorunda değilim ben geri ödemeli borç bile isteyemem ailemden o zaman neden varlar eşimin ailesi de aynı ben iki tarafa da kızıyorum
Senin çocuğun olabilir. Ama esin de bu duyguyu tatmak senden.bir çocuğu olsun ister. Annene ben çocuk yapmaya karar verdim değil anne ben hamileyim dersin.
Eğer çocuk için bi evim olmasını beklersem bu sefer yaşım geçip sıkıntı yaşayabilirim tamam durumum çok iyi değil ama bunları da kaldıramayacak olan biri olsa benim çocuklarıma nasıl bakıyor ikisi de öğrenci illaki masrafları oluyor yani bana çocuklarını yetim yurduna ver dedi git ona çocuk yap dedi zaten o an ağladım ve anneme bağırdım elimde olmadan eğer kolay bişeyse seni üzen kızını at sokağa dedim bende kapattım yüzüneAnnen olası bir ihtimali kötü bir ağızla söylemiş.
Yani aranızdaki ilişkiyle ilgili yorum yapmayacağım.Haklı haksız bilemem.
Aslında şöyle ifade edildiğinde doğru.
'Yeni bir bebek için eşine yeterince güveniyor musun? Maddi manevi buna hazır mısınız? '
Cevaplar evetse kimseye laf düşmez.Bu arada ne kadar güvensen de kendini geliştirip bir meslek sahibi olma konusunda düşün yine de.Hayat bu..
İlk önce onu dinledim ama söyledim bunları kırmayayım dedim ama bana destek olması gereken yerde köstek oldu biz eşimle nişanlıyken eşimin arabası vardı o zaman ailesi ev alacağız falan diyordu o zaman kul köleydi daha evlenmeden çocuğun hesabını yapıyordu bende onu vurdum yüzüneEsinizle aldığınız bi karari kimseye açıklamak zorunda değilsiniz..
Olan olmuş ve demişsiniz..
Yerinizde olsam annenizin sözlerine istinaden bir öncekinde nasıl ayaklarımın üstünde durup kimseden medet ummadiysam yine en fazla aynısını yaşarım der kapatırdim o telefonu!!
O evime ziyarete bile gelmedi ayrıyken bi anne olarak bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı gece gündüz çalıştım ne yapıyorsun demedi hasta yattım o şekilde bile işe gittim o başkalarına yardım etti ve beni de bazı arladaşlarına üvey kızı olarak söylemiş yaşı küçük duruyormuş nazar değermiş diye yazık gerçekten çok yazıkEşinin çocuk istemesi en doğal hakkı.Annenin "senin zaten çocuğun var " demesi çok bencilce olmus...Anneni ilgilendiren mevzular değil bunlar,hele de boşandıktan sonra destek olmamış bir anneyi hiç ilgilendirmez.
O değil şimdi eşime öyle bi dokundurma yaparsa eşim kavga çıkartırSiz istiyorsaniz yapin kimseye de sormayin kendi kararlarinizi verebilecek yasta oldugunuzu düşünüyorum
Biri 9 biri 7Cocuklarinizin yaslari kac? Merak ettim.
Ne yani eşimden ayrılmamı mı bekliyorsun anne dedim ben mutluyum senin bulduğun babam yaşındaki adamla evlensem iyi mi olacaktı dedim kaynana bak seni kıskanıyor sneinle yarışıyor ailesi iyi değil diyor sanki herkes kaynanasıyla yağlı ballı dedim babamla 7/24 Ayrılöayı düşünen sensin dedim bence kendi evliliğinle ilgili sorunları çöz dedimAnnenizi ilgilendirmez tavrı da nasihat eder gibi değil
Bu tarz bilgileri vermeyin
Ayrıca siz ona ne dediniz sustunuz mu
Canım benim çocuğum ancak tüp bebekle oluyor bide annem yüzünden tüplerimi bağlattım son Doğumda hem sebep oldu baskı kurdu üzerimde hem de hala bişeyler yapmaya çalışıyorEsinin kendi evladini istemesi tabiki hakki.esinizle sorununuz yoksa ve diger evlatlarinizla da arasi iyi ise bence guzel bile olur insallah.
Bu zamanda en çok destek vermesi gereken onun olması gerekirken yine köstek her şeyde olduğu gibi zaten sürekli açık arıyor anlamıyorum bu aralar Yen'i kapandım açıktım daha önce wapıma eski bi resmimi koydum açık kinayeli kinayeli ne o açıldın mı vs yani sanki bi yabancı yazıyor bana onlarıNe mi yapacaksiniz anneniz de olsa hak ettigi cevabi sip diye vereceksiniz.
Amin canım teşekkür ederimYaslari yeni bir kardesi anlayabilecek kadar buyuk. Hayirlisi sizin icin.
Valla şu saatten sonra hamile kaldığımda bile söylemeyi düşünmüyorum bana moral Laz'ım öyle yapan anam babam olsa da uzak olsunSenin çocuğun olabilir. Ama esin de bu duyguyu tatmak senden.bir çocuğu olsun ister. Annene ben çocuk yapmaya karar verdim değil anne ben hamileyim dersin.
Söylemedim sosyal medyadan paylaşımlarımdan anlamış bana da sorunca evet dedimbiz çocuk yapmaya karar verdik cümlesindeki verdik yükleminin açılımı söylemek isteyen var mı ? cidden buna doğal mı diyorsunuz ,sizin girişeceğiniz eylemsel dönemi neden ananız babanız biliyor ki,laf ederler haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?