Annen belki de cocuk icin erken once bir seyleri duzene sok demek istefi. Sana kendini gelistir calis vs demesi bence cok mantikli. (Diger soylemleri ni yanlis tarzda soylemis) senin 2 tane cocugun varmis. Once onlar icin uygun bir gelecek ort hazirlaman gerek bence. Olasi bi olumsuz durumda en az hasarla atlatabilmerini saglamalisin.Mrb arkadaşlar benim eşimle ikinci evliliğim daha önceki evliliğimden çocuklarım var onlar da yanımda evleneli de 2,5 yıl oldu eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik doğal olarak aileler de öğrendi anneme ilk söylediğimde olumsuz bişey söylemedi ama bu aralar sürekli kardeşlerimle sorunlar yaşadıkça ne çocuğu hayatını yaşa zaten var çocukların ne biliyorsun belki bundan da ayrılacaksın evin Yok barkın Yok kendini geliştir vs çalış demeye başladı eşimle de bi problemi Yok normalde kız kardeşim bazı hatalar yapıyor o evde onu sıkıntıya soktukça o beni arıyor bana müdahale ediyor çünkü kız kardeşim çok tepki veriyor ona ben kırmak istemiyorum saygısızlık yapmak istemiyorum bide ben ilk eşimden aydldıpımda zaten alemle oturmadım çünkü çok laflar duydum kendime ayrı ev açtım bi destekleri de olmadı hiçbir şekilde en son yapacaksın bi tane daha ayrılacaksın o da başımıza kalacak dedi benim çocuklarıma bi gün bakmamış biri bide çok kırıldım ne yapmam lazım bilmiyorum annem bide gerçekten çok üzgünüm :-(
annen potansiyel benim anama benziyor erkek kardeşim sorunlu ama genel olarak huyu böyle.benim anam daha doğurmadan başına kalacak diye korkuyor.tamamda kararlarının sorumluluğu size ait diğer yorumlarındaki gibi kocanın en doğal hakkı.böyle insanı camide bulmuş muamelesi yapıyorlar ya çok kızıyorum.eller bile kendi anandan daha sabırlı pozitif olabiliyor.başıma kalcak dedikleri de öz torunları te allam yaMrb arkadaşlar benim eşimle ikinci evliliğim daha önceki evliliğimden çocuklarım var onlar da yanımda evleneli de 2,5 yıl oldu eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik doğal olarak aileler de öğrendi anneme ilk söylediğimde olumsuz bişey söylemedi ama bu aralar sürekli kardeşlerimle sorunlar yaşadıkça ne çocuğu hayatını yaşa zaten var çocukların ne biliyorsun belki bundan da ayrılacaksın evin Yok barkın Yok kendini geliştir vs çalış demeye başladı eşimle de bi problemi Yok normalde kız kardeşim bazı hatalar yapıyor o evde onu sıkıntıya soktukça o beni arıyor bana müdahale ediyor çünkü kız kardeşim çok tepki veriyor ona ben kırmak istemiyorum saygısızlık yapmak istemiyorum bide ben ilk eşimden aydldıpımda zaten alemle oturmadım çünkü çok laflar duydum kendime ayrı ev açtım bi destekleri de olmadı hiçbir şekilde en son yapacaksın bi tane daha ayrılacaksın o da başımıza kalacak dedi benim çocuklarıma bi gün bakmamış biri bide çok kırıldım ne yapmam lazım bilmiyorum annem bide gerçekten çok üzgünüm :-(
Niye bebek yapmaya karar verdiğinizi ilan ediyorsunuz ki?
Öyle olunca tabii herkes söz hakkı bulur kendinde.
Söylemedim yani ilan etmedim sosyal medyada bazı paylaşımlarımdan anlamış bana sordu bende evet dedim sonra neden şaklayayım ki nikahlı kocam bundan daha doğal ne olabilirNiye bebek yapmaya karar verdiğinizi ilan ediyorsunuz ki?
Öyle olunca tabii herkes söz hakkı bulur kendinde.
Canım sormadım sormam da zaten ben ayrılınca ilk eşimden beni babam yaşında adama vermeye kalkan bi anne o neden ona sorayımAnnen ile değil esin ile karar verebileceğin bir konu bu.Neden annene soruyorsun?
Canım aynen işte zoruma gitti bide bi destekleri olmadı bana ilk eşimden ayrıldım kocaman adama vermeye kalktılar benim gibi birini daha kendime gelmeden ben zaten onlara elimi açmadım hiçbir zaman tuttum evimi çocuklarıma da paşalar gibi baktımannen potansiyel benim anama benziyor erkek kardeşim sorunlu ama genel olarak huyu böyle.benim anam daha doğurmadan başına kalacak diye korkuyor.tamamda kararlarının sorumluluğu size ait diğer yorumlarındaki gibi kocanın en doğal hakkı.böyle insanı camide bulmuş muamelesi yapıyorlar ya çok kızıyorum.eller bile kendi anandan daha sabırlı pozitif olabiliyor.başıma kalcak dedikleri de öz torunları te allam ya
Şöyle söylim evet şu an evim Yok ama mütayite verilecek bi arsamız var ve eşimin bi daire hakkı var öyle ya da böyle. Bugün verilecek onun dışında eşim beni asla çalıştırmaz dışardan okumama falan izin vermiyor bende gidip ondan gizli bişeyler yaparsam zaten evliliğim biter Allah'a şükür aldığı yetiyor artıyor bile sonra bu zamanda borçsuz hiç kimse YokAnnen belki de cocuk icin erken once bir seyleri duzene sok demek istefi. Sana kendini gelistir calis vs demesi bence cok mantikli. (Diger soylemleri ni yanlis tarzda soylemis) senin 2 tane cocugun varmis. Once onlar icin uygun bir gelecek ort hazirlaman gerek bence. Olasi bi olumsuz durumda en az hasarla atlatabilmerini saglamalisin.
Esin cocuk istemekte hakli ama sen once var olan evlatlarina yetebiliyor musun ?onlarin egitim hayatini yasam kosullarini her seyi düşünmen gerekli unutma.
uzak dur ve kararlarını paylaşma.zaten ihtiyacın yok gibi düştüğünde ona.Canım aynen işte zoruma gitti bide bi destekleri olmadı bana ilk eşimden ayrıldım kocaman adama vermeye kalktılar benim gibi birini daha kendime gelmeden ben zaten onlara elimi açmadım hiçbir zaman tuttum evimi çocuklarıma da paşalar gibi baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?