- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
Mrb arkadaşlar benim eşimle ikinci evliliğim daha önceki evliliğimden çocuklarım var onlar da yanımda evleneli de 2,5 yıl oldu eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik doğal olarak aileler de öğrendi anneme ilk söylediğimde olumsuz bişey söylemedi ama bu aralar sürekli kardeşlerimle sorunlar yaşadıkça ne çocuğu hayatını yaşa zaten var çocukların ne biliyorsun belki bundan da ayrılacaksın evin Yok barkın Yok kendini geliştir vs çalış demeye başladı eşimle de bi problemi Yok normalde kız kardeşim bazı hatalar yapıyor o evde onu sıkıntıya soktukça o beni arıyor bana müdahale ediyor çünkü kız kardeşim çok tepki veriyor ona ben kırmak istemiyorum saygısızlık yapmak istemiyorum bide ben ilk eşimden aydldıpımda zaten alemle oturmadım çünkü çok laflar duydum kendime ayrı ev açtım bi destekleri de olmadı hiçbir şekilde en son yapacaksın bi tane daha ayrılacaksın o da başımıza kalacak dedi benim çocuklarıma bi gün bakmamış biri bide çok kırıldım ne yapmam lazım bilmiyorum annem bide gerçekten çok üzgünüm :-(