Annem benim

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm,
benim buyuk bir sorunum var, kardesimle ilgili bize o kadar olaylar yasatiki, anlatmazi gercekden cok zor, evden kacmalar, geceleri eve gelmeler, babamda para calmalar. ama simdi evi terk edip gitti.
annem cok perisan halde cok icim yaniyor annemi öyle gördugum zaman.
kafayi yiycek durumda. babam sa icine atiyor sesis duruyor. ben cok korkuyorum artik ailemden birisine bisey olacak diye.
kardesimle cok konusmaya denedik eve gel herseyi unuta yok yok diyor gelmem beni bidaha aramayin diyor. anne yuregi iste dayanamiyor. allaha cok dua ediyorum ki bittsin artik bu olaylar diye.
anneme destek olmakdan baska bisey gelmiyor ellimden.
babamsa annemi sucluyor, senin yetistirdigin iste diyor. annem ozaman daha uzuluyor babam destek vermiyor anneme. annem babam bizi cok iyi yetistirdi haramdan kötuluklerden hep uzak tuttu hic biseyimizi eksik ettmedi.
bu kardesim neden böyle anlamiyorum yanlis arkadas cevresinden kendini bu hala gtirdi.
artik annem de dayanamas hale geldi. benim destegim ona yetmiyor ne yapa billirim ltf yardim edin cok kötu böyle seyler allah kimsenin basina vermesin. anneme bisey olursa ben ne yaparim artik gercekden benimde dayanacak gucum kalmadi annemi öyle görmekden. allahim sen bize yardim ett

Son düzenleme:
ay Allah yardımcın olsun canım bizde bi ara bu tür bi olay yaşamıştık...Kardeşim evden gitmişti tabi uzun süreli değil hatta esrara alışmıştı. Onu arayıp buldum konuşmaya çalıştım annemin durumunu anlattım sonra eve geldi...Esrar konusunda ise polisle irtibata geçtim kardeşiminde gözünü korkuttum biraz şuan Allaha şükür çalışıyo ve sorunu yok...Ama sürekli takipteyim sanki esrar konusu hala gündemde gibi, canım bi anda o hayattan koparmak mümkün olmuyor ancak yavaş yavaş olabilir ona destek olacağını hissettirmelisin. Ben aslında birazda annemi suçluyorum kardeşimi bir kız gibi büyüttü hep peşindeydi sanki ben erkektim o kız kardeşimde hayata atılınca bocaladı ve yanlış yolları seçti. ınşallah kardeşin biran önce düzelir seni çok ii anlıyorum canım.Allah yardımcınız olsun

bizde esrar korkusu vardi ama zorla gittip test yapdirdik allahdan öyle biseyi yok; insallah bizde atlatiriz ya cok kötu bisey anneme cok uzuluyorum canim annem benim cevapin icin tsk ederim

neden böyle yaptığı konusunda senin fikrin nedir
hiçbir çocuk durduk yere bunları yapmaz bana göre

tabi annedir evladı yetiştiren baba ise sadece yapımında yardımcı olan süs eşyası. şimdi sabah sabah açılcak bayramlık ağzım.allahım yardımcınız olsun ne diyeyim işre böyle anlarda hep anamızın yüreği yanar. kolay mı? anne yüreği... mafoldumben

Kardeşini yetiştiren anne seni de yetiştirmiş...
Babanız farkında değil herhalde...
Sanırım en tehlikeli yaşlarda kardeşiniz, kötü arkadaş çevresi de tetiklemiş herşeyi.
Canım sabırla üstüne gideceksiniz usanmadan, bıkmadan....defa defa....
mutlaka kendine göre evde beğenmediği bir şikayeti vardır isyanı onadır....
Onu geri kazanmak için sabır güzelim... Allah anneciğinin de yardımcısı olsun.

ergenlik döneminde böyle oluyor daha sonra geçiyor allah yardımcınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…