- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.932
- 28
- Konu Sahibi Kedilitilki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz cinsellikten tiksiniyorum diye konu açan üyesiniz, bu konunuz da garip geldi. Ya trolllüyorsunuz ya da sizin kafa sağlam gitmiş.
Kırmızı oda'da en son böyle bir hikaye vardı Afet. Böyle şeyler yaşanabiliyor yani. Hastaneye gittiğinizde doktora bu durumu anlatın ve kan tahlili yaparlar zaten gerçekten düşündüğünüz gibi mi değil mi anlaşılır.Konu gereksiz zorbalıkla dolduğu için silmek zorunda kaldım. Kb
Kendini kaptırman kuzum. Sonra üzülüyorsun.
Çok minnoşsun. Seni bizim acile alalım mı güzel kız.Çok ama çok özür diliyorum, bana bazı şeyler eksik geldi. Hikayeniz pek inandırıcı değil o yüzden.
Hiçbir doktor tanı koymadan size ilaç yazmaz. Bahsettiğiniz sendrom tam olarak böyle bir şey değil. Devamlı sizi doktora götürmek ister normalde.
Doktor da lüzumsuz bulursa yazmaz ilacı.
1 tane ilaç içip hastanelik mi oldunuz? Neydi o ilaç?
Normalde yeni başlamış olduğunuz ilaç nedir?
Kapsül dahi olsa yarım saatte erir ağzın içinde, asla sağlam kalamaz.
Bilemedim.
Eğer gerçekse anlattıklarınız, polise gidin, onlar psikiyatri muayenesini zorunlu tutarlar. Bilemedim.
Safiye ?Bir ilaç kullanmaya başladım son günlerde ama ilacı yan etkilerinden dolayı aksatıyordum. Genelde ilacı annem bana veriyor ve gözünün önünde icmemi istiyor. Erişkin olsam da hala böyle konularda baskıcı. Kendisinin munchessen by proxy olduğunu düşünüyorum çünkü hastalanmamdan zevk alıyor ve beni gereksiz hastalıklarla itham ediyor. Neyse ben genelde ilacı yarım saat kadar ağzımda bekletiyorum sonra gözü başka yerlere takılınca çıkarıyorum. Ama bu sefer böyle olmadı. Elinde değişik görüntülü bir hap getirdi, yarısı kırmızı yarısı beyaz isterseniz özelden yazın fotoğrafını atayım. İlacım bu değil falan diyorum ama laf anlatamıyorum, ilacı nereden bulduğunu da bilmiyorum. Herneyse zaten bunlar olduğunda ilacı çoktan ağzıma almıştım bile herşey çok hızlı gelişti. Bir de oda karanlık olduğu için fark edemedim. İlacın tadını alır almaz direkt tükürdüm ve ilacı da sakladım çünkü atabilirdi yada saklayabilirdi. İlaç ilaç değil zehir resmen. Zaten hastanelik de oldum. Hastane işlerinde ne yardim etti ne bisey yaptı. Zaten yardim etmesini de beklemiyordum. Sizden tavsiye bekliyorum. Ne yapayım, kime söyleyeyim?İlacı ne yapayım. Hala saklı bekliyor. Bana çok sağlam kazıklar da attı. Bu arada ayrı bir eve çıkmak istiyorum ama maddi problemler çok fazla. Zaten kaldığımız yer yer değil. Suriyeliler çok fazla ve sulardan değişik bir su akıyor. Neyse çok uzatmayayım destek olursanız teşekkürler.
Yavas yavas gücleniyoz böyle böyleKendini kaptırman kuzum. Sonra üzülüyorsun.
Sağ olun hemşire hanım, ben almayayım size iyi eğlenceler
bir ilaç yarım saat ağızda durup nasıl erimez ben oraya takıldım.ilacı sapasağlam ağzından çıkarıyormuş.yutsak yarım saatte bile yavaş yavaş kana karışmaya başlamaz mı ilaçlar?Sağ olun hemşire hanım, ben almayayım size iyi eğlenceler
Yarım saatte kapsül formunda bile olsa erir, öyle sapasağlam kalmaz. Kendim su ararken beş dk dilimin altında tuttum ağzımın içi iğrenç bi tatla doldu. Eridi ilaç hep.bir ilaç yarım saat ağızda durup nasıl erimez ben oraya takıldım.ilacı sapasağlam ağzından çıkarıyormuş.yutsak yarım saatte bile yavaş yavaş kana karışmaya başlamaz mı ilaçlar?
konu fake olabilir o zaman.zaten 1 tane ilaçla kimse zehirlenmez ki.ağır bir uyuşturucu olmalı etki etmesi için değil mi?Yarım saatte kapsül formunda bile olsa erir, öyle sapasağlam kalmaz. Kendim su ararken beş dk dilimin altında tuttum ağzımın içi iğrenç bi tatla doldu. Eridi ilaç hep.
Aç karna yarım saatte emilmeye başlar. Ama toksa daha uzun sürebilir tabi
Ilacin disi celik zırhlı zaarbir ilaç yarım saat ağızda durup nasıl erimez ben oraya takıldım.ilacı sapasağlam ağzından çıkarıyormuş.yutsak yarım saatte bile yavaş yavaş kana karışmaya başlamaz mı ilaçlar?
öyle olmalı.ben günlük ilacımı ağzıma atıyorum o ara 1 dakika içinde suyumu doldurmayı unutursam ağzımda erimeye başlıyor bile hemen.yarım saat duracak sonra da çıkarıp atacakk.kim inanır ki bunaIlacin disi celik zırhlı zaar
Kırmızı oda daki rezzanın annesinden esinlendiniz heralde, başka bir açıklaması olamaz.Bir ilaç kullanmaya başladım son günlerde ama ilacı yan etkilerinden dolayı aksatıyordum. Genelde ilacı annem bana veriyor ve gözünün önünde icmemi istiyor. Erişkin olsam da hala böyle konularda baskıcı. Kendisinin munchessen by proxy olduğunu düşünüyorum çünkü hastalanmamdan zevk alıyor ve beni gereksiz hastalıklarla itham ediyor. Neyse ben genelde ilacı yarım saat kadar ağzımda bekletiyorum sonra gözü başka yerlere takılınca çıkarıyorum. Ama bu sefer böyle olmadı. Elinde değişik görüntülü bir hap getirdi, yarısı kırmızı yarısı beyaz isterseniz özelden yazın fotoğrafını atayım. İlacım bu değil falan diyorum ama laf anlatamıyorum, ilacı nereden bulduğunu da bilmiyorum. Herneyse zaten bunlar olduğunda ilacı çoktan ağzıma almıştım bile herşey çok hızlı gelişti. Bir de oda karanlık olduğu için fark edemedim. İlacın tadını alır almaz direkt tükürdüm ve ilacı da sakladım çünkü atabilirdi yada saklayabilirdi. İlaç ilaç değil zehir resmen. Zaten hastanelik de oldum. Hastane işlerinde ne yardim etti ne bisey yaptı. Zaten yardim etmesini de beklemiyordum. Sizden tavsiye bekliyorum. Ne yapayım, kime söyleyeyim?İlacı ne yapayım. Hala saklı bekliyor. Bana çok sağlam kazıklar da attı. Bu arada ayrı bir eve çıkmak istiyorum ama maddi problemler çok fazla. Zaten kaldığımız yer yer değil. Suriyeliler çok fazla ve sulardan değişik bir su akıyor. Neyse çok uzatmayayım destek olursanız teşekkürler.