annem beni tehdit ediyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi HandB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yahu asgarisini (3000) odemesen 10 binin cikacagi rakam max 15bin'dir, o da 1 yilda. En son 4.89'du faizi.
Yahu hadi 15 bin degil 30 bin olsun. Ortalama 1 yildir 2500 oduyorsunuz, arada babayla cift odemissiniz. Borcunuz bitmis sizin coktan.

Anneniz bu karttan kendi harcamis ve bunu size yıkıyor, dogru mu anliyorum?

E babanız size versin siz annenize atın niye ikiniz de veriyorsunuz. Borcunuz bitmiştir zaten. Çekin resti . Kimi ararsa arasın . Görosmeyin. Sizi de inandırocı bulmadım gerçi niye mesela fazla fazla gönderiyordunuzki. Zaten üç maaş giriyor eve diyorsunuz ihtiyacı yok. Yaranmaya çalışıyorsanız yaranamazsınız zaten. Bence azarlayın o da küssün otursun

bunun farkındayım zaten benim ona olan borcum 10bin ve şimdiye kadar 50 kere borcu ödedim ama kartı tamamen ödettiriyor bana 90bin civarı sanırım. ben sesimi çıkaramıyorum annem diye
Kendi harcıyor. Aklınız yerinde mi sizin . Anne olması ile sizi enayi yerine koymasıbın ne alakası var

ben anlamadım. 10 bin aldıysan tamamını ödeyip kapatsaydın annene borcunu. İki yıl her ay iki buçuk üç bin neyin ödemesi?

bunun farkındayım zaten benim ona olan borcum 10bin ve şimdiye kadar 50 kere borcu ödedim ama kartı tamamen ödettiriyor bana 90bin civarı sanırım. ben sesimi çıkaramıyorum annem diye

Orda hatalisiniz iste. Borc yaparken akli nerdeydi. Sizi tehtid edecek kadar kendini kücük düsürüyorsa sizin acimaniza da gerek yok.

Annenizin zaten evine giren bir para var hala niye yolluyorsunuz babanız ve sizde para mı fazla saf mısınız yada korkuyor musunuz bu kadından

Annenizde pes yani hem sizden hem babadan para al sonra kızı tehdit et ne saçma kayınpeder ne alaka onu neden arayacak kusura bakmayın ama anneniz tam bir ruh hastası Allah size sabır versin

Siz borcunuzu fazlası ile odemissiniz bitmiş.
Ölene kadar annenizin kart borcunu mu ödeyeceksiniz?
Anne 10 bin aldım senden şu kadar ay ödedim yeterli bu hiç mi demediniz?
T*feci gibi her ay 2.500/3.000 TL mi alacak sizden hep?
Gönderdiklerinizi hesaplayın bu kadar ödedim dahada ödemem deyip geçin hasbinallah.

Yani annendir kendi isteğin ile 2 3 bin atarsın içinden gelir ona bir şey diyemem ama illa ver hastayken ver yok kime söylerim diye tehdit etmesi çok kırıcı Allah ıslah etsin herkes anne olamıyor muhtemelen verdikçe isteyecek o yüzden en azından kesin gene ilerde vermk istersen arada atarsın içinden gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…