kızlar selam bundan 1 yıl önce annemin hali hazırda bi kredi kartı vardı limiti yüksekti. ben de o sırada işe yeni girmiştim şirket açtım muhasebeci tuttum falan derken bi 10bin liralık borcum vardı. çalışıp ödeyecektim sonra annem bana kartın limiti yükseltelim altın satın al, bozup borçlarını kapat asgariyi de ödersin demişti. ben de kabul ettim keşke etmeseydim borçlu olmayı sevmediğim için kabul ettim. neyse borçları hallettik ertesi gün asgari çıkartmışlar benim maaş almama daha vardı annem de asgariyi ödeyemeyince kart patladı. sonra annem onu takside çevirtti. 2 yıl boyunca her ay 2500 ödenecek diye. ben 1 yıldır ödüyordum sonra eşimle evlendik borca harca girdik ama ben aksatmadan ödemeye devam ettim. annemle babam ayrı. babam ben öderim demiş ve anneme 2 ay boyunca 2bucuk lira para yollamış o sırada ben de gönderiyorum anneme para. babam bana kızım ben ödüyorum annenin taksidini diyince ben yollamayı bıraktım. beni aradı bağırdı çağırdı babam ödüyormuş dedim ona ne güveniyorsun sen falan dedi arattırma bana kayınpederini dedi. tamam ödicem dedim yolladım parayı. babamı da azarlamış baya. neyse 2 buçuk hafta önce hasta olunca işi bırakmak zorunda kaldım virüs kaptım 2 hafta sürdü iyileşmem. yatak döşek yattım nefes darlığından uyku uyuyamadım normalde sigara içen biriyim sigara kokusu olan yerde bile tıkanıyordum öksürük cabası 1 poşet ilaç içtim 2 hafta boyunca. bu süreçte de para kazanamadığım için(paramı günlük alıyordum içerde param yoktu) annemin taksidi eşim ödedi ama zamanında ödeyemedi geciktirdi çünkü taksidin günü geçince aldı parasını. gecikince anneme mesaj gitmiş annem de bana borcu öde demişti. ben de hastayım çalışmıyorum eşim ödicek demiştim. icralık olcam öde yoksa kayınpederini ararım borcu ödemiyor derim diye beni tehdit etti yine. ben de sinirlendim en sonunda arasan ne olacak kendini rezil edersin dedim kayınpedere bunu söyleyince ben utanmış mı olcam anlamadım amacım ne dedim. borç taktın bana s. oldun gittin falan dedi küfürler yağdırdı kapattı telefonu. çok ağrıma gitti 1 sene boyunca ödedim babam yolladığı halde yine gönderdim üstelik 3bin 3bin atıyordum eve market falan yapsın diye. ayrıca annemin evine 3 tane maaş giriyor. evlendim yine ödedim bana verdiği para 10bin lira ben ise 1 yıldır 3bin 3bin yatırıyorum her ay! annem mi düşman mı anlayamadım zaten ben evlenip gidince çok bozuldu normalde eve market yapar sigarasına kadar alırdım beni para olarak mı görüyor yani annem içim yanıyor gerçektenn