- 4 Mayıs 2024
- 14
- 3
- Konu Sahibi mutlukozby
58annen kaç yaşında ki sütünün gelmesini bekliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
58annen kaç yaşında ki sütünün gelmesini bekliyor.
annen kaç yaşında ki sütünün gelmesini bekliyor.
Galiba yapım hırçın değil çok şey yapamiyorumOnu oraya gomerım anası danası kım oldugu yla ilgilenmiyorum
Sırf bu emzirmeye kalkar korkusundan bır allahın kuluna wc giderken bile emanet edemedim çocugu☹
ne alakası var. mantıksızlığının hangi boyutta olduğunu anlamaya çalışıyorum.Ya konu sizce burda sütün gelmemesi mi?
Süt gelse emzirebilir yani.
iyi dedin kızOnun o memesini alır eline veririm ha. Anam manam dinlemem.
ne alakası var. mantıksızlığının hangi boyutta olduğunu anlamaya çalışıyorum.
Yok devenin nalıHayır sütü de yok ama bebegim doğduğundan beri annemde bir emzirme aşkı çıktı ilk günler ver ben emzireyim senin sütun yok benimki çabuk geliyor demişliği bile var
o zaten ana çarpanMantıksızlık arşta arşta.
Annen nasıl sindirebılmısya benim annemin babannesi de aynını yaparmış bana ve annem beni 1 ay emzirebilmiş. göğsündeki kitle yüzünden ameliyat olmus cünkü. doktor 1 ay sonra tekrar emzirebileceğiniz söylemis ama ben kabul etmemisim bir daha memeyi. ve annem bunu günlüğüne yazmış o dönem. ben emziremiyorum ama babannem emziriyor diye.
ya annem bile olsa herkes sınırını bilmeli ya. bu nedir rezillik
Hayır dedıkçe miAnnem değilde bir başkası olsaydı içimden geçen tam olarak buydu hayır dedikçe vermeye çalıştı ağzına Allahtan bebegim almadı ama o kadar farklı bir sinir kapladı ki beni günlerdir rüyama giriyor
Kusura bakmayın belki abartma diyecekler belki de kınayacaklar beni ama bence istismar bu ya. Rezillik. Okuyunca manyak mı lan bunlar dedim. Yuh yani yaMerhaba anneler aranızda benim gibi bu durumu yaşayan var mı? ben çok sinirlendim şahsen. bebegim acıkmıştı ve annemin kucağındaydı bir anda bakayım alacak mı diyerek bebegimi emzirmeye çalıştı annem dahi olsa fazlaca sinirlendim siz böyle birsey yaşadınız mı ben mi fazla agresifim.
ağlıyormus sürekli ben ne biçim anneyim diye günlüğünü ilk okuduğumda kendimi suçladım neden emmedim diye bir de annem kaçarak evlendiği için bir tepki de gösteremiyordu kendi ailesine. hep ezik hissetti. şimdi bebek gibi davranıyoruz ama iyileşti her anlamdaAnnen nasıl sindirebılmıs
Annenizin cinsel hayatında bı sorun olabılır benceHayır sütü de yok ama bebegim doğduğundan beri annemde bir emzirme aşkı çıktı ilk günler ver ben emzireyim senin sütun yok benimki çabuk geliyor demişliği bile var
Ne demıs ne demıs ay. Şaka mı yapıyo bıze emzırdıgın az geldı ne demek ben anlamadımAhahah buna güldüm valla
Yetmedi mi bizi emzirdiğin çocuğumu emziriyorsun demek istemişNe demıs ne demıs ay. Şaka mı yapıyo bıze emzırdıgın az geldı ne demek ben anlamadım
Cok tepkı koymus sagolsun.Yetmedi mi bizi emzirdiğin çocuğumu emziriyorsun demek istemiş
Valla bencede ay ben okurken bile çok kötü oldum AllahımCok tepkı koymus sagolsun.