- 4 Mayıs 2024
- 14
- 3
-
- Konu Sahibi mutlukozby
SanırımDaha neler.
Emzirmeye doymamış herhalde chxhxh
Ne saçmalıyor acaba ya gerçekten
Belli bir yaş sonrası sanırım mantik gidiyor anlamıyorum gerçekten bırakın şu bebekle anneyi baş başa yaya benim annemin babannesi de aynını yaparmış bana ve annem beni 1 ay emzirebilmiş. göğsündeki kitle yüzünden ameliyat olmus cünkü. doktor 1 ay sonra tekrar emzirebileceğiniz söylemis ama ben kabul etmemisim bir daha memeyi. ve annem bunu günlüğüne yazmış o dönem. ben emziremiyorum ama babannem emziriyor diye.
ya annem bile olsa herkes sınırını bilmeli ya. bu nedir rezillik
Annem değilde bir başkası olsaydı içimden geçen tam olarak buydu hayır dedikçe vermeye çalıştı ağzına Allahtan bebegim almadı ama o kadar farklı bir sinir kapladı ki beni günlerdir rüyama giriyorBiri böyle birşey yapsaydı benim oğluma sanırım elimin tersiyle bi tokat atardım kim olurda olsun
Ben anlamadım verip ne yapacak acaba süt mü varAnnem değilde bir başkası olsaydı içimden geçen tam olarak buydu hayır dedikçe vermeye çalıştı ağzına Allahtan bebegim almadı ama o kadar farklı bir sinir kapladı ki beni günlerdir rüyama giriyor
Gülmeniz daha ilginç ben şok ve sinir oldum.Sanırım
Hayır sütü de yok ama bebegim doğduğundan beri annemde bir emzirme aşkı çıktı ilk günler ver ben emzireyim senin sütun yok benimki çabuk geliyor demişliği bile varBen anlamadım verip ne yapacak acaba süt mü var
İçimdeki siniri gülerek atmaya çalışıyorumGülmeniz daha ilginç ben şok ve sinir oldum.
Aynı hareketi tekrar yapmaması için uyardın umarım.İçimdeki siniri gülerek atmaya çalışıyorum
Okurken tansiyonum yükseldi. Annenize akıl, size de sabır diliyorumHayır sütü de yok ama bebegim doğduğundan beri annemde bir emzirme aşkı çıktı ilk günler ver ben emzireyim senin sütun yok benimki çabuk geliyor demişliği bile var
Elbette bir daha ona gelmeyeceğimi bizi emzirdiğinin az geldiğini söyledimAynı hareketi tekrar yapmaması için uyardın umarım.
Ahahah buna güldüm vallaElbette bir daha ona gelmeyeceğimi bizi emzirdiğinin az geldiğini söyledim
Merhaba anneler aranızda benim gibi bu durumu yaşayan var mı? ben çok sinirlendim şahsen. bebegim acıkmıştı ve annemin kucağındaydı bir anda bakayım alacak mı diyerek bebegimi emzirmeye çalıştı annem dahi olsa fazlaca sinirlendim siz böyle birsey yaşadınız mı ben mi fazla agresifim.