genelde yüzüne vuruyorum kaç kere yakaladığım halde bazen kabul ediyor bazen etmiyor gülüyor falan100 bölümlük pembe dizi çıkar sizin aileden. annen ile az konuş. yanında çok durma. konuşmaz sanırım.
Ya boyle konular Esra Erol'da falan kalmali, burda boyle konularla karşılasinca ben allak bullak oluyorum.genelde yüzüne vuruyorum kaç kere yakaladığım halde bazen kabul ediyor bazen etmiyor gülüyor falan
ikisi de birbirini aldattı annem hala başkasını sevmeye devam ediyor ben biliyorum. babamın abim dediği yakın arkadaşıyla aldattı hala onu seviyor. babamın iş yerindeki bi adamla aşkım falan diyorlardı birbirlerine 10 yaşındayken annemin telefonunda başka adamların özel fotoğraflarını görüyordum. babam da başka biriyle sevgiliymiş eskiden ama şu an bilmiyorum. annem sürekli babam hakkında bana konuşuyor sürekli kötüleyip dedikodusunu yapmaya çalışıyor sanki babamla ben yabancıymışım gibi davranıyor. annem babamı sevmiyor babamın da anneme tahammülü yok zaten pek ama ayrılmıyor annem parası yok falan diye. annem sen benim en yakın arkadaşımsın diyor bana anlatıyor ama ben bıktım. ne yapmalıyım anneme kızıyorum ama kötü de hissediyorum bazenleri. annem ablamı de sevmiyor yüzüne de söylüyor gelip bana ablamın dedikodusunu yapmaya çalışıyor hep. of napıcam ben
Tencere kapak bu nasıl bir ilişki böyle? Annen boşanıp çalışsın, maddi durumu bahane etmesin. Sen ailenin dert dinleyicisi değilsin, olmamalısın. Bu tarz durumlar travma yapabilir olumsuz etkiler seni. Madem sevmiyorlar birbirlerini. İkisi de aldatıyor boşansınlar. Nereye kadar böyle gidecek? Sen kaç yaşındasın, okuyor musun çalışıyor musun?ikisi de birbirini aldattı annem hala başkasını sevmeye devam ediyor ben biliyorum. babamın abim dediği yakın arkadaşıyla aldattı hala onu seviyor. babamın iş yerindeki bi adamla aşkım falan diyorlardı birbirlerine 10 yaşındayken annemin telefonunda başka adamların özel fotoğraflarını görüyordum. babam da başka biriyle sevgiliymiş eskiden ama şu an bilmiyorum. annem sürekli babam hakkında bana konuşuyor sürekli kötüleyip dedikodusunu yapmaya çalışıyor sanki babamla ben yabancıymışım gibi davranıyor. annem babamı sevmiyor babamın da anneme tahammülü yok zaten pek ama ayrılmıyor annem parası yok falan diye. annem sen benim en yakın arkadaşımsın diyor bana anlatıyor ama ben bıktım. ne yapmalıyım anneme kızıyorum ama kötü de hissediyorum bazenleri. annem ablamı de sevmiyor yüzüne de söylüyor gelip bana ablamın dedikodusunu yapmaya çalışıyor hep. of napıcam ben
açık da değil ki babam hiçbirini bilmiyorAçık ilişki onların ilişki dinamiği bu demek ki.
Siz bu olaylardan uzak durun kendi hayatınıza odaklanın.
Annen hasta mı...bu ne böyle.Duyulmuş şey değil.İyice benzet anneni utanmaz anne diyerek.Ve bir daha muhatap alma onuikisi de birbirini aldattı annem hala başkasını sevmeye devam ediyor ben biliyorum. babamın abim dediği yakın arkadaşıyla aldattı hala onu seviyor. babamın iş yerindeki bi adamla aşkım falan diyorlardı birbirlerine 10 yaşındayken annemin telefonunda başka adamların özel fotoğraflarını görüyordum. babam da başka biriyle sevgiliymiş eskiden ama şu an bilmiyorum. annem sürekli babam hakkında bana konuşuyor sürekli kötüleyip dedikodusunu yapmaya çalışıyor sanki babamla ben yabancıymışım gibi davranıyor. annem babamı sevmiyor babamın da anneme tahammülü yok zaten pek ama ayrılmıyor annem parası yok falan diye. annem sen benim en yakın arkadaşımsın diyor bana anlatıyor ama ben bıktım. ne yapmalıyım anneme kızıyorum ama kötü de hissediyorum bazenleri. annem ablamı de sevmiyor yüzüne de söylüyor gelip bana ablamın dedikodusunu yapmaya çalışıyor hep. of napıcam ben
Dna testi yaptırikisi de birbirini aldattı annem hala başkasını sevmeye devam ediyor ben biliyorum. babamın abim dediği yakın arkadaşıyla aldattı hala onu seviyor. babamın iş yerindeki bi adamla aşkım falan diyorlardı birbirlerine 10 yaşındayken annemin telefonunda başka adamların özel fotoğraflarını görüyordum. babam da başka biriyle sevgiliymiş eskiden ama şu an bilmiyorum. annem sürekli babam hakkında bana konuşuyor sürekli kötüleyip dedikodusunu yapmaya çalışıyor sanki babamla ben yabancıymışım gibi davranıyor. annem babamı sevmiyor babamın da anneme tahammülü yok zaten pek ama ayrılmıyor annem parası yok falan diye. annem sen benim en yakın arkadaşımsın diyor bana anlatıyor ama ben bıktım. ne yapmalıyım anneme kızıyorum ama kötü de hissediyorum bazenleri. annem ablamı de sevmiyor yüzüne de söylüyor gelip bana ablamın dedikodusunu yapmaya çalışıyor hep. of napıcam ben
Bir anne nasıl evladını sevmez?ikisi de birbirini aldattı annem hala başkasını sevmeye devam ediyor ben biliyorum. babamın abim dediği yakın arkadaşıyla aldattı hala onu seviyor. babamın iş yerindeki bi adamla aşkım falan diyorlardı birbirlerine 10 yaşındayken annemin telefonunda başka adamların özel fotoğraflarını görüyordum. babam da başka biriyle sevgiliymiş eskiden ama şu an bilmiyorum. annem sürekli babam hakkında bana konuşuyor sürekli kötüleyip dedikodusunu yapmaya çalışıyor sanki babamla ben yabancıymışım gibi davranıyor. annem babamı sevmiyor babamın da anneme tahammülü yok zaten pek ama ayrılmıyor annem parası yok falan diye. annem sen benim en yakın arkadaşımsın diyor bana anlatıyor ama ben bıktım. ne yapmalıyım anneme kızıyorum ama kötü de hissediyorum bazenleri. annem ablamı de sevmiyor yüzüne de söylüyor gelip bana ablamın dedikodusunu yapmaya çalışıyor hep. of napıcam ben
babanızın IQsu tek haneli değilse, biliyorduraçık da değil ki babam hiçbirini bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?