annem babamı aldatıyor

Göz yummasın babasına söylesin mesela. Annesi babası ayrılsın bu kız suçlansın.
Ya da abartalım babası annesine ya da diğer adama zarar versin. Bu kız yine vicdan azabı çeksin.
ya da baba otursun kabullensın bu sefer de bu kızın gözündeki baba figürü çöp olsun.
Yarın öbür gün evlendiğinde bir bir karşısına çıksın mesela annesinin yaptıkları.
Şu yaşadıkları yetmiyormuş gibi.
Baba da dikkatli olsun biraz. Demek ki o da karısına ilgisiz. Nasıl anlaşılmaz ki böyle bir şey.
Ebeveyn olan onlar kızlarını madem koruyamıyorlar kız da kendini korumak zorunda.
[/QUOTE
evet babam ilgisiz ama hangi ilgisizlik böyle bir seyi hakeder ki

Göz yummasın babasına söylesin mesela. Annesi babası ayrılsın bu kız suçlansın.
Ya da abartalım babası annesine ya da diğer adama zarar versin. Bu kız yine vicdan azabı çeksin.
ya da baba otursun kabullensın bu sefer de bu kızın gözündeki baba figürü çöp olsun.
Yarın öbür gün evlendiğinde bir bir karşısına çıksın mesela annesinin yaptıkları.
Şu yaşadıkları yetmiyormuş gibi.
Baba da dikkatli olsun biraz. Demek ki o da karısına ilgisiz. Nasıl anlaşılmaz ki böyle bir şey.
Ebeveyn olan onlar kızlarını madem koruyamıyorlar kız da kendini korumak zorunda.
cnm niye kız suçlansın herşey ortada ispatlar deliller var. artık biliyoruzki teleofn dökümanlarınd ahersey bariz belli oluyo

H
cnm niye kız suçlansın herşey ortada ispatlar deliller var. artık biliyoruzki teleofn dökümanlarınd ahersey bariz belli oluyo

Hayır kendi kendini suçlamasından bahsediyorum. Şu an bile bir şey yapamadıgı için fazlaca üzgün.

Annenle bu konuyu konuştuğun da ne diyor annen?
Babanı sevmiyorsa boşansın.

Buyuk birileriyle konus. Annenin annesi olabilir teyzen olabilir bir sekilde anne tarafindan saglam biriyle konus anlat. Kucucuk omuzlarinizla sen ve kardesiniz tek basiniza bu ahlaksiz yuku tasimak zorunda degilsiniz.

Sakın babana söyleme böyle bir şey söylenmez. Annen ayrilsin o zaman onu tutan şey ne

nasıl bir anne bu ya....canım tehditvari konuş bakalım ne yapacak..yada aldattığı adamla konuşcağını falan de annene...malesef karışmadanda durulmuyor böyle bir durumda...

boşanmak olmaz o adamında karısı ve çocukları var en kötusude benden daha küçükler... bosanınca eminim dahada kötü şeyler olacak
Ay inanmiyorum ya ! iki derede bir arada kaldin sende ! boyle devam etmezki cnm benim Allah korusun baban olaylari cakarsa dahada kotu olur bu yuzden bosanmalari daha mantikli gibime geldi ! millet raydan cikmis resmen Allah islah etsin ! belki o annenin sevgilisinin karisida biliyor olaylari ve belkide bir gun kadin patlayip herseyi babana anlatacak seni korkutmak istemem ama yalancinin mumu yatsiya kadar yanar !

dayın falan var mı onlara söylesen babana duyurmadan ancak dayı teyze ya da anneanne halledebilir böyle olayı
Herkesin aile yapisi farkli. Soyleyecegim kisileri nadil tepki verecegini az cok tahmin ediyorum sonucta akrabalarim o yuzden malesef soyleyemem

yani orasıda öyle bi bakıma.

Bi de yani konu sahibini kırmak da istemediğim için yazamıyorum ama bu tipler pişkin de oluyor. Yarın öbür gün kadın çocuklarına da carlayabilir yuvamı siz yıktınız diye. O yuzden en sağlıklısı karışmaması. Yapabileceği hiç bişey yok maalesef.

Herkesin aile yapisi farkli. Soyleyecegim kisileri nadil tepki verecegini az cok tahmin ediyorum sonucta akrabalarim o yuzden malesef soyleyemem
yarın öbür gün babanız duysa ya da görse emin ol durum söylediğinden daha farksız olmayacak buna derhal müdehale edilmesi gerekiyor tepkilerden korkmakla olmaz malesef son tepki babanızın olursa işte o zaman çok kötü olur herşey

bende 19um. Babana kesinlikle söyleme bence. Teyze en iyi fikir yada annenin en yakın arkadaşı sırdaşı ama. Bu seçeneklerin yoksa biraz annene zaman ver daha sonra tekrar konuş. Allah yardımcın olsun

Hay Allah'ım sen affet ne diyeceğimi ilk kez kestiremiyorum bu BDV'de.
Nasıl birşey önerebilirim onu da bilmiyorum.
Tek bildiğim iki ucu b.lu değnek.
Ben bir fikir veremeyeceğim durdum kaldım malesef.

Bi de yani konu sahibini kırmak da istemediğim için yazamıyorum ama bu tipler pişkin de oluyor. Yarın öbür gün kadın çocuklarına da carlayabilir yuvamı siz yıktınız diye. O yuzden en sağlıklısı karışmaması. Yapabileceği hiç bişey yok maalesef.
ben hayret ediyorum ztn nasıl yapıyolar . kocasının yüzüne nasıl bakıyo. çocuklarıyla nasıl vakit geçiriyo insan bi utanır. Allah hidayet versin ya

Ay inanmiyorum ya ! iki derede bir arada kaldin sende ! boyle devam etmezki cnm benim Allah korusun baban olaylari cakarsa dahada kotu olur bu yuzden bosanmalari daha mantikli gibime geldi ! millet raydan cikmis resmen Allah islah etsin ! belki o annenin sevgilisinin karisida biliyor olaylari ve belkide bir gun kadin patlayip herseyi babana anlatacak seni korkutmak istemem ama yalancinin mumu yatsiya kadar yanar !
Hayir kadin bilmiyo farkindayim bosanmak cidden care degil bu sefer daha cok konusacaklar ve daha kotu olacak bu adam yam bu serfsiz cunku baska kadinlarla bile konusuyordur. Annemle yan komsumuz 3 yildir konusmuyordu sebebini sorduk gecistirip durdu sonra bi arastirdim bu adami paylasamamislar ve yandaki kadinin daha 5 yasinda oglu var ya
Annenle bu konuyu konuştuğun da ne diyor annen?
Babanı sevmiyorsa boşansın.

X