annem babami aldatiyor nolur akil verin

İçerik silmek yasak, burada açılan her konuyu sormamız gayet dogal, açıklama yapsaydınız bu kadar dikkat çekmezdi bence ,cvp vermek istemiyorsanız içerik sileceğinize konunuzu kapattırsaydınız madem...
Emekli albay falanmısın sen ablacım hayırdır?? Belliki hassas bir konu var, kural yasak vs konuşacağınıza biraz empati yapın.

Buraya derde çare olmak yerine,derde dert katmak için giriyo ya bazıları bence konu sahibi devam etmediği için hevesleri kursaklarında kaldi

Emekli albay falanmısın sen ablacım hayırdır?? Belliki hassas bir konu var, kural yasak vs konuşacağınıza biraz empati yapın.
Ne alakası var konuyu ben hortlatmadım ,çok rahatsız oluyorsa uzatcagına kapattırsın..hassas konu olabilir burada açıldıysa istediğim gibi yorum yaparım üzerinize vazife değil.hassassa açmasaymış, bu konuda zavallı babasına acıdım adamcagız bilinen 2 kere aldatılmış umarım annesi bulmuştur müstehakını. .

Buraya derde çare olmak yerine,derde dert katmak için giriyo ya bazıları bence konu sahibi devam etmediği için hevesleri kursaklarında kaldi
çıldırsınlar umrumda değil. hatırlamak istemiyorsam cevap vermek zorunda da değilim. 3 senelik konuya kimse çare bulacak değil. Bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

Rahatsızsan kapattır konunu, açılan her konuya yorum yapma hakkımız var..
benim de istemediğim kişilere cevap vermeme hakkım var. konuyu kapattırma öyle ha deyince olmuyor. burdan istediğiniz zevki alamayacaksınız. cevap vermeyi bırakmanızı öneririm.

benim de istemediğim kişilere cevap vermeme hakkım var. konuyu kapattırma öyle ha deyince olmuyor. burdan istediğiniz zevki alamayacaksınız. cevap vermeyi bırakmanızı öneririm.
ne zevki alacagımı düşünüyor sun acaba, Aldatan insanlardan nefret ediyorum o sebeple ilgimi çekti ,senin durumunada üzüldüm zor yaşadıkların tabiki..herkes yaşattıklarının bedelini ödemiştir umarım..konu kapatmak çok kolay muneyi etiketlersen konumu kapatırmısın diye kapatıyorlar zaten..

Ne alakası var konuyu ben hortlatmadım ,çok rahatsız oluyorsa uzatcagına kapattırsın..hassas konu olabilir burada açıldıysa istediğim gibi yorum yaparım üzerinize vazife değil.hassassa açmasaymış, bu konuda zavallı babasına acıdım adamcagız bilinen 2 kere aldatılmış umarım annesi bulmuştur müstehakını. .
Aldatan insan hakkinda dediginiz seye sonuna kadar katiliyorum, ki aldatana olan nefretim sizinkiyle yarışır emin olun, zira aldatan gözümde oyle aşağılıktırki onunla ayni yone bakmaya dahi tahammulum yok.
Fakat maalesef aldatan sadece aldattigi kisinin hayatini mahvetmiyor, zehir sacan bir virus gibi etrafindaki herkesi hasta ediyor, konu sahibide bu kurbanlardan birisi. Bu yuzden eski yaralarin desilmemesi adina ve konu sahibinin o zor gunleri geri hatirlamasini istemedigim icin empati yapin ve kurcalamayin demek istedim.

Back
X