annem babami aldatiyor nolur akil verin

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
biz yeni tasindik bi gun annemle salondayken ben tvizliyordum lamba kapaliydi annem bacaklarini cekti flaş patlayinca ne cekiyon diye sordum bi ayar yapmaya calisiyorum dedi ama o gun icime kuşku düstü. davranislarini takip etmeye basladim annem gecen sene gögüs silikonu yaptirdi son zamanlarda gogus dekoltesinin resmini cekiyordu 2 sebebi var annemin gogusleri çok kucuktu bu yuzden hani heves ettigi icin cekiyodur belki diye dusundum ama ya bi adama atiyosa diye de supheleniyodum. telefonunu isteyince hiç vermiyodu. bi gun tleefonu mutfakta unutup uyudu bnde telefonu kurcaladim. uygulamalara sifre koymustu yani whatsapa girerken falan sifre istiyodu bende o sifre programini sildim ve watsapa girdim. dusunduklerim dogruydu annemin sevgilisi var goguslerinin resmini atmis acık secik. sapikca konusuyor adam annemle. annem de nazyapiyor. bi kac gundur surekli havuza gidiyoruz resmlerini adama atmis gel yuzelim diye. watsap sohbetinden silinse bile fotograflar hafiza kartininbi bolumunde kayitli kaliyor. o dosyaya girdim. çatallarini bacaklarini tek gogsu acik iki gogsu acik fotograflarini buldum dunyam basima yikildi arkadaslar ben 18 yasindayim bu kadin 20 yildie babamla evli ve ben kucukken bi sevgilisi daha vardi hatirliyorum beni tanistirmisti evlencez biz diyodu kameradan gorusuyolardi babam yakalamisti ve kavga etmislerdi çok bisey hatirlamiyorum ondan sonra adaml gorusmeyi kesmisti ama simdi yine birini bulmus facebookuna girdim orda pek mesajlasmamislar adamin profilinebaktim inceledim herseyini adamda çok cirkin annemin zevkine inanamiyorum. bu konudan sadece bi arkadasima bahsettim yanlis yapmissin demeyin benim çok buyuk sirlarimi bilen birisi ona çok guveniyorum ve anlatmasaydim patlardim. bu fake bi konu degil belkidesize çok abarti gelicek ama ne olur yardimci olun çok aci cekiyorum acik secik fotograflar atmak ne demek ya babama soyleyemem çok sinirlibirisi kan cikar kesinlikle kan cikar annem bunlari bildigimi bilmiyo adamin numarasini aldim baska bi sehirde yasiyor ne yapmaliyim nolur akil verin

Allah yardımcın olsun ya cok zor bir durum gercekten. Bence annenle bunu konuşmalısın ve kesinlikle babandan yana oldugunu belli et. Ya bu isi bitir de yada babamdan ayrıl de.

arkadaşına anlatmakta evet hata yapmışsın, anneni uyar bence, bildiğini falan söyle kendine çeki düzen vermesini söyle, Allah ıslah etsin ne diyim

babana söylemeden önce ben annenle konuşmanı öneririm.
her şeyi gördüğümü anlatırım. annen utanıp vazgeçer umarım!

biz yeni tasindik bi gun annemle salondayken ben tvizliyordum lamba kapaliydi annem bacaklarini cekti flaş patlayinca ne cekiyon diye sordum bi ayar yapmaya calisiyorum dedi ama o gun icime kuşku düstü. davranislarini takip etmeye basladim annem gecen sene gögüs silikonu yaptirdi son zamanlarda gogus dekoltesinin resmini cekiyordu 2 sebebi var annemin gogusleri çok kucuktu bu yuzden hani heves ettigi icin cekiyodur belki diye dusundum ama ya bi adama atiyosa diye de supheleniyodum. telefonunu isteyince hiç vermiyodu. bi gun tleefonu mutfakta unutup uyudu bnde telefonu kurcaladim. uygulamalara sifre koymustu yani whatsapa girerken falan sifre istiyodu bende o sifre programini sildim ve watsapa girdim. dusunduklerim dogruydu annemin sevgilisi var goguslerinin resmini atmis acık secik. sapikca konusuyor adam annemle. annem de nazyapiyor. bi kac gundur surekli havuza gidiyoruz resmlerini adama atmis gel yuzelim diye. watsap sohbetinden silinse bile fotograflar hafiza kartininbi bolumunde kayitli kaliyor. o dosyaya girdim. çatallarini bacaklarini tek gogsu acik iki gogsu acik fotograflarini buldum dunyam basima yikildi arkadaslar ben 18 yasindayim bu kadin 20 yildie babamla evli ve ben kucukken bi sevgilisi daha vardi hatirliyorum beni tanistirmisti evlencez biz diyodu kameradan gorusuyolardi babam yakalamisti ve kavga etmislerdi çok bisey hatirlamiyorum ondan sonra adaml gorusmeyi kesmisti ama simdi yine birini bulmus facebookuna girdim orda pek mesajlasmamislar adamin profilinebaktim inceledim herseyini adamda çok cirkin annemin zevkine inanamiyorum. bu konudan sadece bi arkadasima bahsettim yanlis yapmissin demeyin benim çok buyuk sirlarimi bilen birisi ona çok guveniyorum ve anlatmasaydim patlardim. bu fake bi konu degil belkidesize çok abarti gelicek ama ne olur yardimci olun çok aci cekiyorum acik secik fotograflar atmak ne demek ya babama soyleyemem çok sinirlibirisi kan cikar kesinlikle kan cikar annem bunlari bildigimi bilmiyo adamin numarasini aldim baska bi sehirde yasiyor ne yapmaliyim nolur akil verin

He yakışıklı olsa OK o zaman..

Kan da zamanında çıkmamış şimdi de çıkacağını sanmam. Baban anneni aldatsaydı ya kadını telefonda tehdit etmeni ya da tazminat davası açmanı söylerdim. Konu annen; yine aynı şeyleri söylüorum. Anneni al karşına a görüşme ya da olacakları sen düşün de.

annenle konus.
baban buna degecek birisi ise, senin icin degerliyse bosanmalarini sagla. buna goz yumamazsin.

Herşey çok kötü ama senin huylandığin şeylerden baban nasıl hiç huylanipta anneni takibe almadı heleki daha önce böyle birşeyini yakalamış olsaydı bence anneni sürekli gizlice takip eder telefonuna falan bakardı

iki tane aynı konu açmışsın yine söylüyorum baban ayakta mı uyuyor annenin bu ilk vukuatı değil

eğer babanın daha fazla aldatılmasını kaldıramıyorsun elindeki kanıtları ortaya çıkar

Baban kan cikaracak adam olsaydi gencken aldatildiginda cikarirdi boyle hayaller kurma adam öldürmek ciklet cignemeye benzemez. Annenle konus ya bosan ya da babama anlatacagim de. Bosanmazsa da anlat cidden. Bu ahlaksizligi bilmeye hakki var

Kaldi ki bu ikisi sadece senin bildiklerin, kim bilir senelerdir kimlerle aldatti adami

anne ya da baba fark etmez ikiside namus günah olarak aynıdır. bende annesi aldattılan kızım ve annemin boşanması için çok uğraştım. zamanında bizi dinlemedi .ama bir sene önce ayrıldı. afedersin ama annenin karaktersizliği ve bu durum alışmış kudurmuştan beterdir durumu. bir kez yapan ikinciyi de üçüncüyüde yapıyor eğer babana gerçekten değer veriyorsan ve bunu haketmediğine inanıyorsan anneni al karşına konuş babanda bilsin zaten böyle şeyler bilinmesin bilinmesin diyerek ahlaksızlıklar çoğalıyo serbestleşiyo. çok kötü bir durum senin için çok üzüldüm Allah yardımcın olsun .

yine söylüyorum herkes bunu hazmedemez baban anneni öldürseydi sen küçükken sevgilisini yakalandığında öldürürdü

devam etmezdi korkma kan filan çıkmaz yani

ya boşar yada yine sindirip devam eder daha önce yaptığı gibi

Aldatan kişi kadın erkek fark etmez aldatmak çok nankörce ve adice bir şey benim gözümde. Herkesin gözünde de öyle olmalı bence. Annene bildiğini söyle. Eğer yakın zamanda bir şey yapmazsa (babana söylemek gibi) babana kendin söyleyeceğini söyle, uyar onu. Ama adamdan ayrılacağını falan söylemesin, daha önce de bir kere yapmış çünkü. Bu adam gider başkası gelir. Babanla her türlü bağını koparsın sonra ne yapıyorsa yapsın.

Bana inandırıcı gelmedi anlattıklarınız o kadar seneden sonra göğüs büyütüyor babanız sormuyor mu ya da o resimleri çekerken siz fark ediyorsunuz babanız fark etmiyor mu ya da o neden sormuyor whatsappın neden şifreli diye ayrıca annenin de farketmesi lazım şifre programının silindiğinden ve şüphekenmez mi senin görmenden bir de telde kayıtlı resimler diyorsun o zaman babanda annenle hiç ilgilenmiyor. Ayrıca bir kadın küçücük çocuğa bu benim sevgilim evleneceğiz der mi hiç aklım almadı doğrusu

Şimdi annem bildiğini bilmiyor demişsin.
Şifreyi kırmak için şifre programını sildiysen annen hala nasıl fark etmedi ? O kadar önlem almış , Onun da şüphelenmesi gerekmez miydi?

Back
X