- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
- 333
biz yeni tasindik bi gun annemle salondayken ben tvizliyordum lamba kapaliydi annem bacaklarini cekti flaş patlayinca ne cekiyon diye sordum bi ayar yapmaya calisiyorum dedi ama o gun icime kuşku düstü. davranislarini takip etmeye basladim annem gecen sene gögüs silikonu yaptirdi son zamanlarda gogus dekoltesinin resmini cekiyordu 2 sebebi var annemin gogusleri çok kucuktu bu yuzden hani heves ettigi icin cekiyodur belki diye dusundum ama ya bi adama atiyosa diye de supheleniyodum. telefonunu isteyince hiç vermiyodu. bi gun tleefonu mutfakta unutup uyudu bnde telefonu kurcaladim. uygulamalara sifre koymustu yani whatsapa girerken falan sifre istiyodu bende o sifre programini sildim ve watsapa girdim. dusunduklerim dogruydu annemin sevgilisi var goguslerinin resmini atmis acık secik. sapikca konusuyor adam annemle. annem de nazyapiyor. bi kac gundur surekli havuza gidiyoruz resmlerini adama atmis gel yuzelim diye. watsap sohbetinden silinse bile fotograflar hafiza kartininbi bolumunde kayitli kaliyor. o dosyaya girdim. çatallarini bacaklarini tek gogsu acik iki gogsu acik fotograflarini buldum dunyam basima yikildi arkadaslar ben 18 yasindayim bu kadin 20 yildie babamla evli ve ben kucukken bi sevgilisi daha vardi hatirliyorum beni tanistirmisti evlencez biz diyodu kameradan gorusuyolardi babam yakalamisti ve kavga etmislerdi çok bisey hatirlamiyorum ondan sonra adaml gorusmeyi kesmisti ama simdi yine birini bulmus facebookuna girdim orda pek mesajlasmamislar adamin profilinebaktim inceledim herseyini adamda çok cirkin annemin zevkine inanamiyorum. bu konudan sadece bi arkadasima bahsettim yanlis yapmissin demeyin benim çok buyuk sirlarimi bilen birisi ona çok guveniyorum ve anlatmasaydim patlardim. bu fake bi konu degil belkidesize çok abarti gelicek ama ne olur yardimci olun çok aci cekiyorum acik secik fotograflar atmak ne demek ya babama soyleyemem çok sinirlibirisi kan cikar kesinlikle kan cikar annem bunlari bildigimi bilmiyo adamin numarasini aldim baska bi sehirde yasiyor ne yapmaliyim nolur akil verin