annem& babam kos' ta mahsur kaldı....

boyle konular ayarimi bozuyor. kimin ne yasadigini bilmeden, anne babasiyla mesafesinin iliskinin boyutunu bilmeden ders vermeye calisan insanlar.
bir de Allah askina ya kos da mahsur kalmislar sanirsin Suriye sinirinda ezidilerle birlikte cal camurda oturuyor... abartmayin abartmayin lutfen...
ozaman siz de kiymet bilin kosta tatildeyken ve veya orada yasarken refah duzeyi ulkede yasayanlarin %80inden daha iyiken mahsur kalmislar... hop oturup hop kalkmayin. deniz yolunun acilmasini bekleyin... nasil olsa sisme botlarla geri donmeyecekler. az bir sukunet az bir empati...

Aynen katılıyorum

Bize kitap önerecegine kendin oku
Bu da ayrı bir mevzu tabi.
Tek kitap okuyan kendini dünyanın hakimi, çok kitap okuyan bir şey bilmedigini sanırmış.
Artık hangi kısıma aidiyet göstererek bu saçma beklentini dikta etmeye çalıştın bilmem ama kendin okusan daha iyi olur
Panik atagını kontrol altınta tutmayı öğrenip aç ve açıkta olmayan ailenin saglık durumunun iyi olarak ilk fırsatta yanınıza gelecegine dair duygu durum kontrolünü saglamayı öğretir
Oda tabi BELKİ (!)

canım sadece sana kitap önermedim ki... hepimiz okumalıyız dedim...
neden saptırıyorsun...

deprem olan yer tatil beldesi ve değil diye 2 ye mi ayrılıyor..???

anlayış??

bence de hasbinallah!
kadınlar olarak daha çok kitap okumalıyız... bence....
bireysel gelişimimiz için katlı sağlar.....

sevgiler.

Kisisel gelisimimiz icin kitap okumak kendi "eften puften" sorunumuzu yazarken baskalarinin sorunlarini kucumsemeyi de kapsiyorsa siz de okuyun bence.

evet haklısınız... gerçekten...
hedef göstermem yersiz oldu...
eğer o konuyu açan ve benim yazdıklarımı okuyan varsa...
canı gönülden özür diliyorum...
haklarını helal etsinler...
hedef gösterip insanların derdini küçümsediniz. beddua da almışsınız. kıymet bilin kıymet, diye bağırır gibi yazdığınız için insanlar tepki göstermiş haklı olarak. okuduğumda ben de "sana ne ya insanların kıymet bilip bilmemesinden" demiştim.

canım sadece sana kitap önermedim ki... hepimiz okumalıyız dedim...
neden saptırıyorsun...

deprem olan yer tatil beldesi ve değil diye 2 ye mi ayrılıyor..???

anlayış??
Kendi gösteremedigin anlayışı beklemen de ayrı ironik.
Empati diyorsun ama yapamadıgın çok belli.
Alakasız derecede kitap önerinin bu konu başlıgı ve içerigi hakkında yeri yok neyi niçin yazdığını anlamayacak kadar ebleh degiliz çok şükür.
Senin mesaj sayının çok çok üstünde konu içeriği okudu millet,
Kitap okumanın insana kattıgı faydalar üzerine bir konu başlıgı açıldıgı vakit söz seni etiketleyecegim bu müspet beklentine dair iki kelamda sen yaz çiz deyü.

Buradan anneye babaya eften püften sebeplerden dil uzatanlar, beğenmeyenler var yaa...

hani yok annem kuaför parası istedi, yok annem çocuğuma bakıyor, orda yiyoruz içiyorum ama para yardımı istedi, yok babam kendine ev aldı bana üçün birini...

işte onlara gelsin.... canlı bir örnek ....

çok şükür burunları bile kanamadı ama işte deniz yolu ulaşıma kapandığı için gelemiyorlar ve ben yerimde duramıyorum... şu an iş yerindeyim... ama bir sorun bakalım, aslında buradamıyım?

kıymet bilin kıymet....
Ayrıca ben burada olur gibi görünüpte olamadıgım zamanlar kk'ya gelip konu açacak mecali bile kendimde bulamazken sen basbaya buradasın ve çatır çatır millete yetiştiriyorsun.
Soralım bakalım aslında neredesin ?
Aaaa KK'dasın.
Şimdi iyi işler, geçmiş olsun ailene tekrar.
Ben gider.

boyle konular ayarimi bozuyor. kimin ne yasadigini bilmeden, anne babasiyla mesafesinin iliskinin boyutunu bilmeden ders vermeye calisan insanlar.
bir de Allah askina ya kos da mahsur kalmislar sanirsin Suriye sinirinda ezidilerle birlikte cal camurda oturuyor... abartmayin abartmayin lutfen...
ozaman siz de kiymet bilin kosta tatildeyken ve veya orada yasarken refah duzeyi ulkede yasayanlarin %80inden daha iyiken mahsur kalmislar... hop oturup hop kalkmayin. deniz yolunun acilmasini bekleyin... nasil olsa sisme botlarla geri donmeyecekler. az bir sukunet az bir empati...
:KK9::KK9::KK9:

Yalnız insanların dertlerini kucumsemeniz hoş olmamış. Belki o niyetle yapmadınız ama bu örnekleri gösterirken o konuları açan insanları kırdığınızı farketmis olmanız lazımdı..
Herkesin derdi kendine büyüktür.

ya evet tamamen katılıyorum...
HATA yaptım... gerçekten...
düşünmeden yazdım...

özür de diledim ama umarım kabul edilir... :KK43:

Yalnız insanların dertlerini kucumsemeniz hoş olmamış. Belki o niyetle yapmadınız ama bu örnekleri gösterirken o konuları açan insanları kırdığınızı farketmis olmanız lazımdı..
Herkesin derdi kendine büyüktür.

düşünmeden yazdım...

Siz kimseye anlayış göstermemişsiniz ki anlayış bekliyorsunuz. Resmen ateş püskürmüşsünüz.

Burda ailem kos da mahsur çok üzülüyorum diye konu açsaydınız istediğiniz teselliyi alırdınız.

Ha şunu da belirteyim. Benim annem hayatta değil.. Aile, anne sevgisini hatta özlemi sizin gibi 3 saattir haber alamamakla değil 12 yıldır yaşıyorum. Bir kere bile burdaki insanlara cemkirmek aklıma gelmedi.

düşünmeden yazdım...

Neden edilmesin?Siz hatanızı farkedip özür diledikten sonra tabiki özrunuz kabul edilir.
Ne kadar üzüldüğünüz belli.
Arkadaşlar lütfen artık konu sahibinin üstüne gitmeyelim.

Kendi gösteremedigin anlayışı beklemen de ayrı ironik.
Empati diyorsun ama yapamadıgın çok belli.
Alakasız derecede kitap önerinin bu konu başlıgı ve içerigi hakkında yeri yok neyi niçin yazdığını anlamayacak kadar ebleh degiliz çok şükür.
Senin mesaj sayının çok çok üstünde konu içeriği okudu millet,
Kitap okumanın insana kattıgı faydalar üzerine bir konu başlıgı açıldıgı vakit söz seni etiketleyecegim bu müspet beklentine dair iki kelamda sen yaz çiz deyü.

minnettar kalırım... çok teşekkür ederim... gerçekten...
canım benim... sağol...

Siz kimseye anlayış göstermemişsiniz ki anlayış bekliyorsunuz. Resmen ateş püskürmüşsünüz.

Burda ailem kos da mahsur çok üzülüyorum diye konu açsaydınız istediğiniz teselliyi alırdınız.

Ha şunu da belirteyim. Benim annem hayatta değil.. Aile, anne sevgisini hatta özlemi sizin gibi 3 saattir haber alamamakla değil 12 yıldır yaşıyorum. Bir kere bile burdaki insanlara cemkirmek aklıma gelmedi.

çok üzüldüm, başınız sağolsun :KK43:
aile, anne baba benim için çok kıymetli varlıklar... akan su duruyor...

o yüzden bana küçük gelen ama aslında burada insanlara büyük sorunları haddim olmayarak eleştirdim...
aslında yanlış anlattım...derdimi...

sizden de özür dilerim... üzerinize alındıysanız...

X