annem& babam kos' ta mahsur kaldı....

haklısınız tabii ama orda şunu vurgulamak istedim...
hani allah korusun hayatta daha büyük yıkıntılar var...
dolayısıyla bunları düşünerek hareket edin değerlendindi demek istediğim aslında...

Arkana yaslan gözlerini kapat, sakin ol az :)
Merak etme annen ve baban iyiler
Bunu biliyosun, gerisi önemli değil. Bugun değil yarın gelirler, yarın olmaz 3 gün sonra.
Ama öyle de böylede gelecekler.

Geçmiş olsun

Sacmalardan seçmelere örnek olarakta bizden kk'ya gelsin bu konu madem
Ne biliyorsunuz milletin ailesiyle hangi sorunları yaşayıp, yaşamadıgını.
Bol keseden sallayanlara ayar alıyorum.
Kos'da mahsur kaldılarsa deniz yolu açılınca gelirler zaten.
Aç degil açıkta degiller.
Bize oturup atarlanacagınıza kendiniz şükretmeyi öğrenin hala sag salimler diye.
Hasbinallah !

Buradan anneye babaya eften püften sebeplerden dil uzatanlar, beğenmeyenler var yaa...

hani yok annem kuaför parası istedi, yok annem çocuğuma bakıyor, orda yiyoruz içiyorum ama para yardımı istedi, yok babam kendine ev aldı bana üçün birini...

işte onlara gelsin.... canlı bir örnek ....

çok şükür burunları bile kanamadı ama işte deniz yolu ulaşıma kapandığı için gelemiyorlar ve ben yerimde duramıyorum... şu an iş yerindeyim... ama bir sorun bakalım, aslında buradamıyım?

kıymet bilin kıymet....

Cnm geçmiş olsun öncelikle ,baya sallamış tsunami olmuş benimde bodrumda akrabalarım var ödleri kopmuş. Ama şükür bak hiç bişeyleri yokmuş annenle babanın, Allah kavuştursun yakın zamanda ulaşım açılır dönerler inşallah.

gecmis olsun sagliklari iyiymis en kisa zamanda gelirler zaten..bende konuyu okuyunca fazla buldum ana fikir dogru olabilir ama ifade edis biciminizde sorun var ondan dolayi tepki aldiginizi dusunuyorum

Sacmalardan seçmelere örnek olarakta bizden kk'ya gelsin bu konu madem
Ne biliyorsunuz milletin ailesiyle hangi sorunları yaşayıp, yaşamadıgını.
Bol keseden sallayanlara ayar alıyorum.
Kos'da mahsur kaldılarsa deniz yolu açılınca gelirler zaten.
Aç degil açıkta degiller.
Bize oturup atarlanacagınıza kendiniz şükretmeyi öğrenin hala sag salimler diye.
Hasbinallah !

bence de hasbinallah!
kadınlar olarak daha çok kitap okumalıyız... bence....
bireysel gelişimimiz için katlı sağlar.....

sevgiler.

geçmiş olsun.en kısa zamanda kavusursunuz inşallah.
ancak birilerini hedef göstererek derdinizi anlatmak hoş olmamış.
okurken o konuları açan üyeleri düşündüm
onlardan biri okuduğunda kendilerini kötü hisseceklerini bilmeniz lazım.
Anne baba kıymeti bilmekte verdiğiniz örneklerle hiç alakalı değil bana göre.
daha çok evlat kıymeti , torun kıymeti bilmeyi kapsiyor.

bir dk bir dk ..
hani yok annem kuaför parası istedi,
şu durumdaki ben oluyorum,
bana bak bana derdin ne kadar büyük olursa olsun başkalarının derdini küçümseme.

Mune Mune bu şekilde konu açmak doğru mu abla?
kaldıysa kaldı allah allah
sen bu şekilde başkalarının derdiyle kendi derdini ölçemezsin . Neyse dilerim allahtan burda yazdıklarını aynen yaşarsın.

Cnm geçmiş olsun öncelikle ,baya sallamış tsunami olmuş benimde bodrumda akrabalarım var ödleri kopmuş. Ama şükür bak hiç bişeyleri yokmuş annenle babanın, Allah kavuştursun yakın zamanda ulaşım açılır dönerler inşallah.

çok teşekkür ederim!

boyle konular ayarimi bozuyor. kimin ne yasadigini bilmeden, anne babasiyla mesafesinin iliskinin boyutunu bilmeden ders vermeye calisan insanlar.
bir de Allah askina ya kos da mahsur kalmislar sanirsin Suriye sinirinda ezidilerle birlikte cal camurda oturuyor... abartmayin abartmayin lutfen...
ozaman siz de kiymet bilin kosta tatildeyken ve veya orada yasarken refah duzeyi ulkede yasayanlarin %80inden daha iyiken mahsur kalmislar... hop oturup hop kalkmayin. deniz yolunun acilmasini bekleyin... nasil olsa sisme botlarla geri donmeyecekler. az bir sukunet az bir empati...
valla sana +15312854232101255 helal olsun

bence de hasbinallah!

sevgiler.

Bireysel gelişim için sadece kitap okumak değil, okuduğumuz kitap için güçlü süzgeçlere ihtiyacımız var.

Empati yeteneğimizde bunlardan biri.

bir dk bir dk ..
hani yok annem kuaför parası istedi,
şu durumdaki ben oluyorum,
bana bak bana derdin ne kadar büyük olursa olsun başkalarının derdini küçümseme.

Mune Mune bu şekilde konu açmak doğru mu abla?
kaldıysa kaldı allah allah
sen bu şekilde başkalarının derdiyle kendi derdini ölçemezsin . Neyse dilerim allahtan burda yazdıklarını aynen yaşarsın.
ışte tamda bunu kastetmiştim.

Ne sevdiklerimizin ne de kendi canımızın kıymetini biliyoruz aslında. Saçma sapan sebeplerle hem kırıyor hemde kırılıyoruz..Hayat çok kısa 5 dakika sonra hayatta olacağımızın garantisi yok..
Allah hepimize hayatın ve sevdiklerimizin kıymetini bilmeyi nasip etsin.Ve tüm kaza,bela ve felaketlerden korusun.

geçmiş olsun.en kısa zamanda kavusursunuz inşallah.
ancak birilerini hedef göstererek derdinizi anlatmak hoş olmamış.
okurken o konuları açan üyeleri düşündüm
onlardan biri okuduğunda kendilerini kötü hisseceklerini bilmeniz lazım.
Anne baba kıymeti bilmekte verdiğiniz örneklerle hiç alakalı değil bana göre.
daha çok evlat kıymeti , torun kıymeti bilmeyi kapsiyor.

evet haklısınız... gerçekten...
hedef göstermem yersiz oldu...
eğer o konuyu açan ve benim yazdıklarımı okuyan varsa...
canı gönülden özür diliyorum...
haklarını helal etsinler...

bence de hasbinallah!

sevgiler.
Bize kitap önerecegine kendin oku
Bu da ayrı bir mevzu tabi.
Tek kitap okuyan kendini dünyanın hakimi, çok kitap okuyan bir şey bilmedigini sanırmış.
Artık hangi kısıma aidiyet göstererek bu saçma beklentini dikta etmeye çalıştın bilmem ama kendin okusan daha iyi olur
Panik atagını kontrol altınta tutmayı öğrenip aç ve açıkta olmayan ailenin saglık durumunun iyi olarak ilk fırsatta yanınıza gelecegine dair duygu durum kontrolünü saglamayı öğretir
Oda tabi BELKİ (!)

anlayış farklı, bakış açısı farklı...
siz öyle yaparsınız... !

Hanımefendi anne babanız niye Kos'ta? Tatil için. Yunanistan'a tatile gidecekler euroya kıyıp gidiyor, 1 euro 4 tlyi geçkin. Bu durumda anne babanızın maddi durumu memleketteki çoğu insandan iyi. Oraya mülteci olarak değil, rehine olarak değil turist olarak gitmişler. Orda aç değiller, açıkte değiller, paraları da var otele yerleşmişlerdir inanın sizin kadar dert edinmiyorlardır. Ben cidden bu konuyu çözemedim neye vah tüh ediyorsunuz belli değil sanki Suriye sınırındalar. Konu içindeki kamu spotları zaten ekstra itici.

X