- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 44
-
- Konu Sahibi ipekben375
Herkesin konusu kendine büyük kendine derttir. Açılan konular hakkında bunu mu dert ediyorsun diye sorgulamak hić birimizin haddine değil.
Sana ne insanların aileleri ile olan ilişkilerinden. Herkes kendi yaşamından sorumludur.
kıymet bilin kıymet....
Ne kadar da itici bi konu...
bende pişman oldum galiba... böyle bir konu açtığıma...
insanlar eksikliklerini saldırarak gidermeye çalışıyorlar sanırım...
Yazık yaaa....
değil mi?
kos adasında mı anneniz babanız
neden mahsur anlamadım ama?
depremi biliyorum da vapurlar mı durduruldu şu an ondan haberim yoktu da..deprem oldu...... kos merkezli... bodrum ve çevre bölgeler etkilendi... ciddi şekilde...,
artçılarda çok yüksek... ve sık...
allah herkesin yardımcısı olsun...
İyi de herkesin derdi kendi şartlarına göre büyük ya da küçüktür. Yaşadığınız hadise için insanlara neden kızgınsınız? Doğal afet örgütlenmesi zayıf olan yunanistan' a kızın. Ben de o can havli ve üzüntüyle 40 tane etiketi nasıl bulup buluşturup, düşündünüz onu yadırgadım. Enteresan.Buradan anneye babaya eften püften sebeplerden dil uzatanlar, beğenmeyenler var yaa...
hani yok annem kuaför parası istedi, yok annem çocuğuma bakıyor, orda yiyoruz içiyorum ama para yardımı istedi, yok babam kendine ev aldı bana üçün birini...
işte onlara gelsin.... canlı bir örnek ....
çok şükür burunları bile kanamadı ama işte deniz yolu ulaşıma kapandığı için gelemiyorlar ve ben yerimde duramıyorum... şu an iş yerindeyim... ama bir sorun bakalım, aslında buradamıyım?
kıymet bilin kıymet....
Yanlış.
Sizin saldırgan tavrınıza kimse anlam veremedi daha çok.
Valla bravoboyle konular ayarimi bozuyor. kimin ne yasadigini bilmeden, anne babasiyla mesafesinin iliskinin boyutunu bilmeden ders vermeye calisan insanlar.
bir de Allah askina ya kos da mahsur kalmislar sanirsin Suriye sinirinda ezidilerle birlikte cal camurda oturuyor... abartmayin abartmayin lutfen...
ozaman siz de kiymet bilin kosta tatildeyken ve veya orada yasarken refah duzeyi ulkede yasayanlarin %80inden daha iyiken mahsur kalmislar... hop oturup hop kalkmayin. deniz yolunun acilmasini bekleyin... nasil olsa sisme botlarla geri donmeyecekler. az bir sukunet az bir empati...
İyi de herkesin derdi kendi şartlarına göre büyük ya da küçüktür. Yaşadığınız hadise için insanlara neden kızgınsınız? Doğal afet örgütlenmesi zayıf olan yunanistan' a kızın. Ben de o can havli ve üzüntüyle 40 tane etiketi nasıl bulup buluşturup, düşündünüz onu yadırgadım. Enteresan.
yooo ... saldırgan değilim aslında...
ama gerginim doğal olarak..,
ben böyle bir şey okusam... üzülür geçmiş olsun derdim...
ama insanlar saldırıyor... anlayamadım...
depremi yaşayan insanlar tatil adasında olmasalardı o zaman deprem deprem gibi mi olurdu...
yani bodrum tatil beldesi diye gülüp geçelimmi?
sabahtan beri muğla belediyesi arıyorum, insanları sesi titreyerek geliyor...
bu durumda ben tekrar aldığım dersi paylaşmak istedim..., kötü mü dedim...
eften püften sebepleri dert etmeyin, kıymet bilin dedim...
Oradaki turk vatandaslarimizi almak icin feribot gonderilmis zaten. Duyar kasacak kadar degilmis yani...
Hayır tabi ki panik olabilirsin sonuçta deprem olmuş bir bölgedeler.
Ama konuya giriş kısmın gercekten yaşadığın şey ile alakasız.
hani yok annem kuaför parası istedi, yok annem çocuğuma bakıyor, orda yiyoruz içiyorum ama para yardımı istedi, yok babam kendine ev aldı bana üçün birini...
Bu çıkışa gerek yok ki. Herkesin derdi kendine.
Çok anlamsız.
Ben de ege' de tam sahil kıyısında oturuyorum. Burada durum sakin, hayat devam ediyor, biraz soluklanın hele. Deniz ulaşımı fırtına çıkınca da durdurulur.sanırım daha çok insana ulaşsın diye... bilmiyorum ki bilinçli yapmadım...
Ne güzel yazmışsınız. Okurken aklıma ailesi çok daha zor durumda olan(kayıp, savaş, hastalık gibi durumlarda) ya da ailesi hayatta olmayanlar geldi. O zaman onlar da konu sahibine kamu spotu versin, yakında kavuşacaksınız bu kadar sızlanma diye.boyle konular ayarimi bozuyor. kimin ne yasadigini bilmeden, anne babasiyla mesafesinin iliskinin boyutunu bilmeden ders vermeye calisan insanlar.
bir de Allah askina ya kos da mahsur kalmislar sanirsin Suriye sinirinda ezidilerle birlikte cal camurda oturuyor... abartmayin abartmayin lutfen...
ozaman siz de kiymet bilin kosta tatildeyken ve veya orada yasarken refah duzeyi ulkede yasayanlarin %80inden daha iyiken mahsur kalmislar... hop oturup hop kalkmayin. deniz yolunun acilmasini bekleyin... nasil olsa sisme botlarla geri donmeyecekler. az bir sukunet az bir empati...
haberler öyle diyor ama feribot yollayan bölüm yollamadık diyor..
bizde anlam veremedik...
inşallah haberler doğrudur....
telefonla da ulaşamıyoruz çünkü yaklaşık 3 saattir...