Annem,babam,ananemin baskısı

Memduha1230

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
117
181
34
Konum uzun olabilir elimden geldiğince kısa ve net tutacağım okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🏻
Ben 26 yaşındayım ablam 28 yaşında her şeyimiŞ paylaşarak birbirimizden hiç bir şey saklamayarak günde 2 defa konuşurduk hiç konuşmazsak bu arda ben ablamdan önce evlendim. Herkes çok iyi anlaştığımızı söylerdi ki zaten öyledi hiç ayrı yatmadık sınıfımız bile bir di o bnm yüzümden geç gitti okula üniyi ben ondan önce kazandım ama gitmedim onu bekledim 2. Yıl beraber gittik ( konuyla alakası olduğu için yazıyorum iyi anlaşılması için)
Neyse ablam işe girdi biri ile tanıştı aşık oldu adam evlenmiş boşanmış bir çocuğu var ailem istemedi yapamazsın dedik.
Tamam ayrıldım dedi ( ama ayrılmamışlar gizli gizli konuşmuşlar hep) aradan 4 yıl geçti ben evlendim bi çocuğum oldu ablam adeta yeğenine tapıyo çok seviyor falan.
Sonra ben evlenmek istiyorum dedi baktık gene o adam babam ne kadar yok desede araya adam koyduk teyzemler falan babamı ikna ettik gelsinler tanışalım dedik.
Peki ablam ne yaptı gizlice nikah kıyıp kaçtı( biz gelsinler dedikten sonra) çocuk düğün yapmak istemiyormuş.
Ben kaçtığı gece aradım ablamı geri gel kaçtı adı olmasın düğününü yapalım vs die yok gelmem dedi.
Gizli nikah kıydığını neden demedin bna benden neden sakladın dedim
Demek ki seni kendime yakın hissetmemişim dedi.
Bu arada bi erkek kardeşim daha ona bir sürü hakaret ettiler falan kaçtığı çocukla.
Ablam kaçalı 6 7 ay oldu biz odur budur konuşmuyoruz.
Annem ile babam görüşüyor ananem dayılarım amcalarım falan gidip gelilerler.
Annem babam ve ananem her bize gittiğimde barışın konuşun diyor ( bu arada ablamın bizimle barışmak için bi çabası yok)
Sürekli o senden büyük sen onun yanına git falan söyleyip duruyorlar ben kırgınlığımı anlattım güzelce istemiyorum dedim ama yok
Anneme üzülüyorum bi yandan o çok takıyor bizim küs olmamızı
İnanın barışmak hiç içimden gelmiyor ama benim bi kızım var bi kızım daha olcak aklıma onlar geliyor bnde annem gibi üzülürmüyüm falan diye
Sizce napayım kızlar
Her şeyi kenarı atıp barışsam mı
Yoksa ilk adımı ablamdan mı bekleyeyim.
Ve ben barışırsam eğer sırf annem için olur bu başka bişey için olmaz
Siz naparsınız böyle bir durum karşısında

Yakın hissetmediğini söyledi diye açıkcası çok zoruma gitti
evlenme yolunda önü açılmışken kaçmayı tercih etmiş. demek ki kafası bulandı, buhranlı bi dönemdeydi. hoş bi laf olmamış ama ölene kadar küs kalacak haliniz yok.

evlenme yolunda önü açılmışken kaçmayı tercih etmiş. demek ki kafası bulandı, buhranlı bi dönemdeydi. hoş bi laf olmamış ama ölene kadar küs kalacak haliniz yok.
Evet haklısın ömür boyu küs duracak değilim belki ama bı baskı da beni çok bunaltıyor defalarca kez söylememe rağmen

Yakın hissetmediğini söyledi diye açıkcası çok zoruma gitti
Belki ilk duydugunuzda üzüldünz ama ablanizin o düsüncesine saygi duymak zorundasiniz.. söylemek istememis insanlar siril siklan asik olunca bazen kirici olabiliyor. Bakin herkez görüsüyormus sizde o güne kadar zaten cok iyi anlasiyormussunuz.. yani küs kalincak bir durum yokki.. ben acimdan..

Okul için üniversite için birbirini beklemek nedir?
Abartmışsınız kardeşliği de suyu çıkmış
Bu konudan bunu anladınız pess valla yani sırf şuraya bişey yazmak için yazanlara hayret ediyorum doğrusu fikir sorduk sadece
Kardeşimle kardşliğimin ister suyunu istersem huyunu çıkararım bu sizi hiç alakadar etmez

Demek ki seni kendime yakın hissetmemişim dedi.
Bu arada bi erkek kardeşim daha ona bir sürü hakaret ettiler falan kaçtığı çocukla.
Ablam kaçalı 6 7 ay oldu biz odur budur konuşmuyoruz.

Bu dedikleri gayet kırıcı. Ben bu arada önceki konunuzu da hatırladım babanız gayet yapıcı ve insanca bir şekilde gelin düğün yapayım demişti ablanıza yanlış hatırlamıyorsam. Sen de gayet normal ve kardeşce davranıyorsun. Bütün bunların üstüne şimdi ablan neden bu şekilde kırıcı konuşuyor konu sahşbesi gerçekten anlamadım ne zoru var yani....kırılmakta haklısın. Ablan baştan aşağı saçmalıyor.

Belki ilk duydugunuzda üzüldünz ama ablanizin o düsüncesine saygi duymak zorundasiniz.. söylemek istememis insanlar siril siklan asik olunca bazen kirici olabiliyor. Bakin herkez görüsüyormus sizde o güne kadar zaten cok iyi anlasiyormussunuz.. yani küs kalincak bir durum yokki.. ben acimdan..
Bilemiyorum yapı itibariyle biraz kolay unutamıyorum ondan galiba ama anacığıma çok üzülüyorum

Bu dedikleri gayet kırıcı. Ben bu arada önceki konunuzu da hatırladım babanız gayet yapıcı ve insanca bir şekilde gelin düğün yapayım demişti ablanıza yanlış hatırlamıyorsam. Sen de gayet normal ve kardeşce davranıyorsun. Bütün bunların üstüne şimdi ablan neden bu şekilde kırıcı konuşuyor konu sahşbesi gerçekten anlamadım ne zoru var yani....kırılmakta haklısın. Ablan baştan aşağı saçmalıyor.
Aaaa evet babam vereceğim demişti hatta babama babam adam değil gibi laflar söylemişlerdi
Simdi de bana barış diyorlar

Okul için üniversite için birbirini beklemek nedir?
Abartmışsınız kardeşliği de suyu çıkmış
+1
gerçekten fazla muhabbet tez ayrılık getirmiş
dediği bir cümleden mi küstünüz gerçekten
anneniz babanız o bu herkes konuşuyorken

insanız beşeriz şaşarız ağzından öyle çıkıvermiştir.

ablaniz cok kotu bir sey dememis aslinda,
ona destek olmamaissiniz gibi gorunuyor uzaktan da.
yanlis anlamayin, hatalisiniz demiyorum da,
ablanizin acisindan bakinca o da hatali degil.

olabilir, zor bir donemden gecmissiniz,
bence ustu kapatilabilir.

+1
gerçekten fazla muhabbet tez ayrılık getirmiş
dediği bir cümleden mi küstünüz gerçekten
anneniz babanız o bu herkes konuşuyorken

insanız beşeriz şaşarız ağzından öyle çıkıvermiştir.
Bakın onu birbirineze bağlılığımızı dile getirmek amacı ile yazdım fazla muhabbet yaptığım kişi komşunun kızı değil ablam

Babama hakaret eden insanların evine ayağımı basmam.ablaniz da aklı başında olsaydı o şekilde kacmazdi. Sahsen mesafemi korurdum onlar insan gibi babamdan özür dilemedikten sonra. İnsallah ablanız gittiği yerde mutlu olurda tekrar gelip ailenize bela olmaz

Babama hakaret eden insanların evine ayağımı basmam.ablaniz da aklı başında olsaydı o şekilde kacmazdi. Sahsen mesafemi korurdum onlar insan gibi babamdan özür dilemedikten sonra. İnsallah ablanız gittiği yerde mutlu olurda tekrar gelip ailenize bela olmaz
Ayyyy umarım inşallha mutlu olur ama hiç zannetmiyorum

Annenizin gönlü olsun diye kırıldım arası gelsin özür dilesin kapım açık diyin kestirip atın ,ben evimden mi kovdum kaçıp gidip kıran döken o diyin üste çıkın ,ablanızla bir daha asla samimi olmayın el oğlu için bu kadar ailesini yıkan insandan hayır gelmez

X