Annem ameliyyat olucak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Ya çok kötüyüm annem ameliyat olucak.Tüm rahim ve yumurtalıklar alınıcak.Alınsın on bi şey demiyorum ama annem cok korkuyor beni de üzen oooo:a015:Allahim ya sen ona yardım et.Ben de hamileyim benim de hastanede olmami istemiyor(cok zorluklarla hamile kaldim 6 haftalik hamileyim)Ne yapıcam ben anneme gidip orda kalmam gerekiyor.Kaliirim da amma annem iyi olsun.

Çok geçmiş olsun .
Allah yardımcınız olsun.
Hayırlısıyla anneniz iyi olur inş.
Kendinize de dikkat edin çok üzülmemeye çalışın lütfen bebişiniz için

canım allah şifasını versin şimdiden annenin :Saruboceq: Korkulacak bişey yok benimde annem rahminden ameliyat olmuştu kist vardı rahimide dahil yumurtalıklarının hepsi alındı şimdi iyi allaha şükür anneciğine söleiyi düşünsün iyi olsun Allahın izniyle sağsağlim girer çıkar ameliyattan rabbim yardımcınız olsuna.s.:1hug:

acil şifalar diliyorum kadın dogum psikiyatriden konsültasyon istiyor ve amelıyat oncesi motivasyon saglanıyor 45yaş üstü yetişkinlerde genelde ameliyat korkusu oluyor teyzemi öp yerime koCCaman

allah yardımcınız olsun ve acil şifalar diliorum sağlığın ne kadar kıymetli birşey olduğunu o kadar iyi anladımki büyük tecrübelerle...

ALLAHımdan acıl şifalar dılıyorum :Saruboceq:
benım annemde yaklasık olarak 10 yıl once oldu cnm hıcbı sorunda olmadı korkmasın sende korkma suan annem cok sağlıklı sadece karnında bıraz şişlık var annemı goren 7 aylık hamıle sanıyor:roflol:
bıde benden oncekı kardesım annemın karnında ezılerek ölmus annemı zehırlemıs oyuzdende bı amelıyat olmustu suan karnında kocaman bı + ısaretı var allahım beterınden saklasın gercekten sorun olmuyor
:teselli:

geçmiş olsun.annenin korkmasına hiç gerek yok.k.validem oldu bu ameliyatı.çok basit bir operasyon.sezeryandan bile daha çabuk atlatıyor.hemen ayaklanıp günlük hayatına geri dönebilir annen.hastanede olman çok gerekli değil.eğer ilgilenebilecek başka biri varsa onun gitmesi daha uygun olur.çünkü sen hamilesin, hastane ortamı senin için ve bebek için uygun olmayabilir.

Geçmiş olsun canım
sende çok üzmemeye çalış kendini meleğin hissetmesin annesinin üzüldüğünü
biliyorum senin için zor bu ama kendinide düşün
Allah yardımcınız olsun annenize acil şifalar diliyorum

canım benim çok geçmiş olsun inşallah annecigin saglıgına tez vaki,tte kavuşur cnm rabbim yanınızda olsun inş herşey yolunda gider cnm sende anneciginin yanında ona destek olursun korkusu normal cnm rabbim ona sabır versin çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun üzülme.eğer o boyle daha ıyı olacaksa sende onun iyiliğini istemelısın.sen annenne moral ve destek vermelısin.aynı bölümde çalıstıığım arkadasımn annesinede histerektomi yapıldı alınan dokular patolojiye gdip inceleniyor.hiç korkmanza gerek yok 1 haftaya düzelir insallah...

Geçmiş olsun canım, annene söyle korkmasın hayırlısı atlatacaktır bu işi.

geçmiş olsun canım...
ama bu kadar korkma benim annem de aynı ameliyattan oldu...
daha menepoza girmeden rahimde bi tümör çıkmıştı allahtan geç kalınmadan hem yumurtalıkları hem de rahmi alındı...hem de portakal kadar olmuş göstermişler anneme...
hemen iyileşiyo merak etme...
yalnız kemik erimesine dikkat edin ondan sonra....
kemiklere destek verilecek başka da bi yan etkisi olmadı anneme.....
işallah hemen toparlanır annen...

geçmiş olsun canım
bukadar üzülme
allahın izniylen bişey olmaz
benim annemde 4-5 sene önce oldu ameliyat rahimi alındı
bu tür ameliyatlar artı eskisi gibi zor değil tıp illerlerdi çok şükür
biraz zorlanacak ilk başlarda ama atlatacak inşallah
bol bol dua et annen için

Kızlar okudum yazılarınızı.Çok ama çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz, dualarınız için.Allah razı olsun.Annem dün ameliyat oldu.Yogun bakımdan çıkardılar ama çok agrısı var inliyordu .İnşallah dediginiz gibi çabuk atlatır.

canım çok geçmiş olsun.sende kendine dikkat arkadaşım.a.s.

Oyy kiyamam...insallah hiç bir sorun çikmadan kurtulur annecigin...
Rabbimden acil sifalar diliyorum, onu korusun guzel Allahim
Sizlerde guçlu olun, ona morel verin ki oda guçlu olsun ameliyata karsi
morel çok onemli
allahin izniyle hiç birsey olmaz insallah
dualarimiz sizinle

merhaba annemin de ameliyat olması gerekiyor rahmi alınacak dr tavsiyesi olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…