• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem 2,5 sene önce menopoza girmişti ama?

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Arkadaslar ya,
Annem bu sabah wcye girdiğinde kanaması olduğunu görmüş.. Biraz korkttu acıkcası.. İnternetten araştırdım doktora gözükmesi gerekiyormus, basına bu durum gelen biri varmı ?

Benim anneminde başına geldi
bende korkutmak istemem ama sonu çok kötü oldu maleseff:43:
Bir an önce kadın doğuma gitsin ihmal etmeyin

Arkadaslar cevaplarınız için teşekkür ederim..
Annem normal adet gibi gecirdi kasık ve karın ağrılarıyla 5-6 gün adet gördü söylediğine göre bacak ağrıları falan kesilmiş, rahatladığını hissetmiş.. Bizde tanıdıklara sorduk böyle basına gelen 4-5 kişi var onlarda da normal adet görmüşler ve birşley cıkmamış.. Bende bir git gözük diyorum ama nerdeee.. :43:

Arkadaslar cevaplarınız için teşekkür ederim..
Annem normal adet gibi gecirdi kasık ve karın ağrılarıyla 5-6 gün adet gördü söylediğine göre bacak ağrıları falan kesilmiş, rahatladığını hissetmiş.. Bizde tanıdıklara sorduk böyle basına gelen 4-5 kişi var onlarda da normal adet görmüşler ve birşley cıkmamış.. Bende bir git gözük diyorum ama nerdeee.. :43:

Herkesin annesinin başına geliyor ama bu benim başıma geldi.Doktora görünmesini tavsiye etmiştim çünki menopozda görülen kanamalara iyi gözle bakılmıyor.Fakat bir kaç gün sonra benim başıma geldi,bende erken menopoza girmiştim,bir buçk sene sonra adet gördüm ve doktora gittim tabiki.
Tahlil sonuçlarımı alınca sana buradan daha detaylı bilgi veririm ama anneni mutlaka doktora götür.

Son düzenleme:
merhaba aynı şey benim annemede oldu hemen doktora götürdük pataloji yapıldı kanser çıkmadı çok şükür ama dr hemen ameliyat olması gerektiğini yani rahmin alınmasını gerektiğini söyledi çünkü ileride belki başkabirşeye çevirebilir dedi biz başka bir doktora daha götürdük oda pataloji raporuna baktı muayene etti fakat bu dr da ameliyatlık bişey olmadığını patoloji raporuna göre durumun acil olmadığını kötü birşey yazmadığını söyledi sadece takip edelim dedi bizde ne yapacağımızı şaşırdık bir dr daha götürmeyi düşünyoruz çünkü ikiside çok başka şeyler söylediler bakalım o ne diyecek ama sizde geciktirmeden bir doktora götürün annenizi içinizde rahat etsin

Bende Sonuçlar temiz çıktı.Burada önemli olan rahimin kalınlaşmaması,bende ince çıktı eğer kalınlaşsaymış parça alacaklardı.Fakat altı ayda bir kontrole gitmem gerekiyor.
Çok önemli bir konu,ihmale gelmiyor malesef.

Back