Herkese merhaba kızlar şuan bunları ağlayarak yazıyorum. İnanın dayanacak gücüm kalmadı ağustosun başindan beri bebeğimde hafif bir ateş vardı. Neyse dedim birsürü doktora götürdüm diş dediler. Sonra bir gece ateş 39u bulunca hemen yatış verdiler boğaz enf dediler. Bu seferde beslenme reddi başladı ve aynı anda dört köpek dişi kabardı ateş hastaneden sonra hiç olmadı olursada 37 yi geçmedi çok şükür. Ama kızlar beslenme reddinin dozu hergün artıyor bir öğün bile yemediği günler oluyor. 90 cc mama bir kaç tane kraker ile Günü kapattı bugün. Zayıflası dişlerin ikisi patladı geçen hafta üstler bembeyaz ama hala tık yok. Bugün aldım başka doktora götürdüm oda tahlil falan yapmadan ( bir ay önce detaylı vitaminleri ne bakılmıştı herşey yolundaydı) diştir dedi gönderdi. Bu arada oğlum üç gün sonra 20 aylık olacak. Kızlar üzüntüden mideme kramplar giriyor. O kolları görseniz yenidoğan bebenin kolları gbi kaldı sürekli ağlıyorum bu köpek dişi bu kadar zormu gerçekten ne olur fikri olan yazsın. Eşimi bile görmek istemiyorum artık o dereceye geldim