Annelik ne demek?

Evet evet baktırdık, dil bağı yok, ama çenesi çok kuvvetli değil, benim de sütüm yavaş ve az geliyor, emerken hemen yoruluyor ve memeyi çekiştirmeye, söylenmeye , kavga etmeye başlıyor..

Emziren anneyse,yolda dilenirken de emziriyor kadinlar.Karda kista o bebekler yerlerde.Emzirmek degil marifet.5 gunluk anneydim sutum gelmemis,gerginim .Sagiyirm gelmiyor.Agladikca kucagima aliyorm sakinliyor.Kokunuz yeter suan bebeginize.
Mamayla da buyur gerekirse.Onemli olan o sevgiyi verebilmek.

Anne olmaya alışmak babaya göre daha zor benim bebeğim gazlı bşr bebekti sürekli ağlıyordu ve gerçekten bunalıma girmiştim ama zamanla alıştım gazı bitti bana tepkileri olmaya başladı şimdi bir yaşın da ve sezaryen doğum yapıtım bunun güvenli bağlanmayla alakası yok bu bir süreç geçecek üç dört ay sonunda çok farklı hissedeceksin çok bunalıyorsan imkanın varsa annenizden kayın validenizden destek alın kendinize biraz zaman ayırın on dk olsa da dışarı çıkın bir kahve için ve unutmayın bu bir süreç ve zamanla hersey oturacak

Memeyi tutarsa gerisi gelir mama ve emzirme destekli gidin zamanla artış olur belki olmazsa da sizin elinizden gelen bu benim yeğenim de mamayla büyüdü

Evet evet baktırdık, dil bağı yok, ama çenesi çok kuvvetli değil, benim de sütüm yavaş ve az geliyor, emerken hemen yoruluyor ve memeyi çekiştirmeye, söylenmeye , kavga etmeye başlıyor..
canim yaa senin sutun az gelmiyor, o cekmedigi icin sut oyle. ceken bebek son damlasina kadar bitiriyor, ustune de sut uretimi oluyor zaten. eger ac kaldigini dusunuyorsan mama ver, guclenirse daha guzel emer. eger emmiyorsa da birak kafasina gore takilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…