Anneliğimin sorgulanması vs sıkıntılarım.

Valla bende nefret ediyorum bu annelik sorgulanmasından, millet bir akıl veriyor en mükemmel anne onlar Herşeyin en iyisini biliyorlar, nedense kendi evlatlarında göremiyoruz bunu, benimde bir yaşında oğlum var anneliği onunla öğrendim bunun yanında bir sürü Sıkıntılar ailedeki Ölümler hastalıklar iyice gerildim millet demiyor ki bu kızın bir sürü derdi var bunalıyor demekki demiyor akıl veriyor kendi egosunu tatmin ediyor, akıl vereceğinize yardım edin bunalınca azıcık kendini dinlemesine. Yardımcı olun herkes laf ebesi kaynanayı geçtimde annenizdeki rahatlık nedir allah aşkına Konuşun annenizle yardımcı olmayacaksa sussun .

ya bırak düşürsün kendini yorma. senin çocuğunu senden iyi kimse bilemez kulak asma. almayın çocukların elinden bir şey. bırak elini yaksın, yemek düşürsün, yere düşsün... sen sakin ol uzaktan izle çocuğunu. kaka, pis, iğneci gelcek, canın acır gibi kavramlar onun özgüvenini düşürür. sen de rahat ol o da. hamilesin aslında normal bence çok üzülme. konuşanlara da ben çocuğumu nasıl yetiştireceğimi bilirim, sizden sadece yardım istiyorum ikinci annelik yapmanızı değil de.

Benimde 2 yasinda kizim var Allah bağışlasın hepimizin evladini.bana da cevrem olsun annem kv olsun çok laf edelerdi artik bisey diyemiyorlar sagolsun eşim herkes bir aradayken saglam bir konuşma yapti :) o oldu kimseden ses cikmiyor ben kimseden destek girmeden buyutuyorum golge de etmesinler zaten

Ayni modelin 5 yasi bende var aman telefon calmaya gorsun bir ton sorunu varmista butun gun cozmemisim gibi ben telefondayken siraliyor....ama cocuk iste ne yapacaksin gececek bu gunler elalem icin yasamak anlamsiz herkes kendi yasadigini bilir

Tek başına çocuk büyütmek o kadar zor ki...hiç bir yardım olmadan...isterse 3 çocuğu olsun yardım edeni varsa birinin gene seni anlamaz...o yüzden gül onlara çünkü hayattan haberleri yok
Hele çocuğuolmayan birinin yorum yapması aman allahım uzaylı gibi bak ona...kaldı ki hamilesin...
Şurda bile sana nazikçe öğüt veren var bilmiş bilmiş...dıttt ettt

Biriyle bas edemezken ikincisini dogurman bana da tuhaf geldi. Ama inşallah bundan sonrasi rahat olur.

Size kim ne soylese fayda vermez cunku siz kendinizi magdur yerine koymussunuz ,kusura bakmayin burada kimse sizi pislasmak icin yazmiyor ,sizin hosunuza gitmedi diye yazilan cahilce olmuyor,
Hamile olmak kisisel tercihiniz ,keske kucaginizdaki buyumeden ,hamile kalmasaydiniz ,kaldiramayacaginiz bir yuku almasaydiniz ,
Keske o cocuktan sadece kendinizin sorumlu oldugunu bilseydiniz ,
Annelik 7/24,nefes anca cocuk uyuyunca alirsiniz ,
Benim annem oyle bir kadindi ki,
Kardesimle benim icin isini gucunu birakti ,gunduz bizimle devamli ilgilenebilsin diye ,gece is yapardi ,
Ben anne degilim, iyi bir halayim ,annesi rahatsiz diye yegenime bakiyorum 40 gunluk hicde sorunum yok
Siz bir uzmasndan terapi alin ,desteksdiz zor atlatirsiniz

canım iki yas cocugu tabiki onu bunu elleyecek .merak dıygusu var . yani kızın yaramazlık yapmıyor onun dogası bu .ve bagırmaktanda anlamazlar

kaynananı bosver.

sende haklısın ancak bebklerin yasları yakın tabiji zorlanırsın karnında coxukla diğerinin pesinde kosmak hiç kolay degil

anneninde ses tonu düserse düssün arada bırak .ayrıca nedir yani evin kirleneck demek . annenede sitem et.bolca hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…