15 mayistan itibaren odemeler yapilacak denmesi zaten bu tarihten once dogan cocuklara verilicek olmasi anlamini cikariyorum ben tahminm 18 yas alti cocuklar icin olucak.benim anlamadığım 3-4-5-6-7-8-9-10 yaşlarındaki çocuklar çocuk değil mi? madem veriyorlar ülkede ki 18 yaş altı her çocuk için versinler
15 mayistan itibaren odemeler yapilacak denmesi zaten bu tarihten once dogan cocuklara verilicek olmasi anlamini cikariyorum ben tahminm 18 yas alti cocuklar icin olucak.
15 mayisda tarihinde zaten bi kadinin 3 cocuk dogurma ihtimali yokk
kaynak göstersin kaynak!!
Bu sorunun sorulması gereken esas kişi onlardır bence
18 altı herkesede vermezler canım..ne 300 lirası bayram harçlığımı bubenim anlamadığım 3-4-5-6-7-8-9-10 yaşlarındaki çocuklar çocuk değil mi? madem veriyorlar ülkede ki 18 yaş altı her çocuk için versinler
15 mayistan itibaren odemeler yapilacak denmesi zaten bu tarihten once dogan cocuklara verilicek olmasi anlamini cikariyorum ben tahminm 18 yas alti cocuklar icin olucak.
15 mayisda tarihinde zaten bi kadinin 3 cocuk dogurma ihtimali yokk
Sana ne lazım apla...14/05/2015 günü 23:59'tan önce doğan çocuklara ödeme yapılmayacaktır.
diyor ama.. Sanırım kimse net bir şey bilmiyor..
Sana ne lazım apla...
Sigorta sut parasi veriyor150 tl ne yardımı aldıınız acaba ??
paha biçilemezzzz.. bendede var bidene ömür törpümmmm yavrummmvalla bende ki 2 çocuk 5 çocuğa bedel onun üzerinden hesaplansın işte bişilergönüllerinden kaç bin koparsa
paha biçilemezzzz.. bendede var bidene ömür törpümmmm yavrummm
ay yazık 14 mayıstan önce günü gelenlere tıpa taktıracaklar tööbe tööbeee
paha biçilemezzzz.. bendede var bidene ömür törpümmmm yavrummm
ay yazık 14 mayıstan önce günü gelenlere tıpa taktıracaklar tööbe tööbeee
hahahahdüşünsene 14 mayıs'ı 15 mayısa bağlayan gece yarısı doğuyor çocuk
Bakanligin hatti net birsey yok diyor 15 de ararsaniz yardimci oluruz diyorlar ben sordum.once mi sonra mi deyince14/05/2015 günü 23:59'tan önce doğan çocuklara ödeme yapılmayacaktır.
diyor ama.. Sanırım kimse net bir şey bilmiyor..
Benim kiz bir ederde oglan 5 cocuga bedelvalla bende ki 2 çocuk 5 çocuğa bedel onun üzerinden hesaplansın işte bişilergönüllerinden kaç bin koparsa
hahahahdüşünsene 14 mayıs'ı 15 mayısa bağlayan gece yarısı doğuyor çocuk
300 neyine yetmiyo,keşke 1000 tl werselerdi(((