• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler yorum ve önerilerinizi bekliyorum

margariataflow

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
652
60
43
İzmir
mrb arkadaşlar benim bebeğim daha 4 buçuk aylık dönmeye başladı ama geri dönemiyo koltuğa vs korkumdan koyamıyorum hep yerde dönüp dönüp ağlamaya başlıyo bide poposunu kaldırıyor dizlerini çekiyo sanki ilerlemek istiyo bunlar reflexmi zamanımı değilmi çok yormaya başladı dönmesinden usandım

Bebeginiz normal gelişimini gösteriyor daha ne istiyorsunuz donmesinden sikildim demisdiniz de yarin birgun emekliyecek sagi solu karistiracak agzina herseyi atacak o zaman napcaksın iz

Valla erken bile yapmaya başlamış ne güzel ☺️ fofo arkadaşıma katılıyorum ilerde napıcaksınız.... Sıkılmayın annesi emekleme çalışmalarında o. Bizimki 7 aylık daha beyefendi poposunu kaldırıpta gitmiyo dönüyo öyle kalıyo küçük sıpa ;))))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annesi bebişin çok hareketli demekki bebişin gelisimi gayet normal siz sabırlı olmaya çalışın
sizi daha çok hareketli günler bekliyor hazırlıklı olun..:emir_bebek:

Valla erken bile yapmaya başlamış ne güzel ☺️ fofo arkadaşıma katılıyorum ilerde napıcaksınız.... Sıkılmayın annesi emekleme çalışmalarında o. Bizimki 7 aylık daha beyefendi poposunu kaldırıpta gitmiyo dönüyo öyle kalıyo küçük sıpa ;))))))

bizimkide tembel hala dönemiyo geri işine gelince dönüyo ama dün yerdeydi yüzüstü biberonu takip ede ede döndü geri ama şimdi tık yok :( erken başladı ama bu gidişle bizde 2 aya anca döneriz :) böyle gerçekten çok yorucu dönüyo ağlıyo düzeltiyom hop dönüyo bişe yapamıyorum onu düzeltmekten dönemeseydide bu sefer niye dönmedi olcaktı napcam bilmiom ama bizimkide tembel valla :) siz nasıl oyalıyodunuz bebişinizi napsam 5 dkda sıkılıyo ağlıyo

Back