E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
slm kızlar ben hamileliğimden önce gece yatarken genelde yüzüstü yatardım şimdi ise mecburen sola yatmaya çalşıyorum ama hala alışamadım bazen eşim kalk böyle yatma diye uyarıyo sizler nasıl yatıyosunuz bildiğim kadarıyla anne adayları için sola yatmaları öneriliyor:a015::sm_confused:
aynı dertten muzdaripiz malesef:1no2: bende hep yüz üstü yatardım sırt üstü yatamıyorum hala nefes alamıyorum sanki sag yanada yattıgımda fazla duramıyorum solda biraz yatıp yine yüz üstü pozisyona geciyorum ama karnımı yukarda tutarak sag ayagım otomatikman kalkkıyor bebege zarar vermiyim üstüne yatmıyım diye şimdi pek sıkıntı yok ama büyüdükleri zaman napıcaz biz bilmiyorum:1no2:
bende yüz üstü yatanlardanım...ilk 3.aydan sonra yüzüstü yatmak tehlikeliymiş ama ne kadar sol tarafıma yatmak istesemde rahat edemiyorum ve hemen yüz üstü pozisyonuma geçiyorum...inşallah hayırlısı ile 9 ayı atlatırız...:çok üzgünüm:
Bir Süre daha yatarsın. Bir süre sonra karnından yatamazsın. yerimseniben
ozaman ne olacak...nasıl alışacağız sola yatmaya...
Mecbur alışacaksın öyle yatmaya başka çaren kalmayacak. kocaman göbeğin üstüne yatarsan kendin rahatsız olur uyuyamazsın. Vücüdun rahat bi uyku pozisyonu bulup ona alışacak. Hiç meraklanma bence sengözlerimebaksanab
size bir sorum olacak...öncedende bahsettiğim gibi bende yüzüstü yatanlardanım...1-2 gundur normal düz yatıyorum bacaklarımı ayırıp,dizlerimi bukuyorum...ozamanda rahat edebiliyorum ama bu şekilde yattıgımdanmıdır nedir popomla belim arasındaki kemik,kuyruk sokumu deniyor heralde agrı yapıyor...bunu yaşayan varmı aranızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?