OLabilir aslında çorbalar ayrı tatlılar ayrı pureler ayrı olabilirdi bu kategori karışık oldu mama deyince ilk sebze pureleri geliyo mesela benim aklıma ama genelde çorba yapıldıBi dahaki kategori kati gidalar kofteler olaxak herhalde
Yaw diyorum iste kizaaam ben kazanamayayim diye yapiyolarBende şaşırdım iki oy olunca sona kadar konusilmqdi çünkü
Hatta 22inanamyorum 21olmuşum
Oluyorum meraktanEvet bitince veriyordu vermediler deBirTutamMutluluk20
Ay ay da yapila bilirdi sankiOLabilir aslında çorbalar ayrı tatlılar ayrı pureler ayrı olabilirdi bu kategori karışık oldu mama deyince ilk sebze pureleri geliyo mesela benim aklıma ama genelde çorba yapıldıNevreste sırada ne var
BenimBalik kimindi
Bende onu diyorum işte her ay biri olsa daha çok kategori olurduYaw diyorum iste kizaaam ben kazanamayayim diye yapiyolar
Hatta 22
Oluyorum meraktan
Ay ay da yapila bilirdi sanki
Benim
Cano hercainin fragmanina baktin mi?Bende onu diyorum işte her ay biri olsa daha çok kategori olurdu
vedilermikiCano hercainin fragmanina baktin mi?
vedilermiki
Verdiler canim
Daha bakmadım noluyo herifin yazıklar utuledim yerlestirdim kisliklari kaldırdım kileri bosalttim temizleyip yerlestircem camasirsuyu döktüm bekliyorum hercai oldum anliycaginCano hercainin fragmanina baktin mi?
Hadi bakalım bekliyoruz
tebruk ederim canimYaw diyorum iste kizaaam ben kazanamayayim diye yapiyolar
Hatta 22
Oluyorum meraktan
Ay ay da yapila bilirdi sanki
Benim
Balik corbasi yedirSelam hanimlarrrr
Kizim acikmis ne yedirsem acaba
Tesekkur ederim balimg ünaydin her kese nazılsınz bu gün son günmu
tebruk ederim canim
Tesekkur ederim canim benim
Tesekkur ederim nevosum